FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 feb 2015, 23:10

Sad nesto kontam, mi odavno nismo imali ovako lijep a tako jednostavno uradjen domaci dres. Realno, ovih posljednjih nekoliko sezona domaci dresovu su nam bili bas odron, bar po mom nekom ukusu.

Naprimjer: Ovi su bas bili odron :facepalm:

slika

slika

Ni ovi proslosezonski mi se nisu svidjali, ali eto, oni su i nekako mogli proc, pogotovo sto smo imali strasno uradjenu onu gostujucu garnituru iz druge polusezone :tokralju: Ono je bilo vrh.

Mislim, dresovi su naizgled nebitna stvar ali kad se malo bolje skonta i oni su bitni. Pocevski od estetike pa do onog najbitnijeg elementa a to je marketing tj. prodaja dresova.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 feb 2015, 23:11

Izgleda da nece snimak ni biti veceras, a ja kontao sad pred spavanje da pogledam kakvi smo danas bili.. :beba:
Bahati, bahati Željkan!
1946

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 04 feb 2015, 23:15

joker90 je napisao/la:Izgleda da nece snimak ni biti veceras, a ja kontao sad pred spavanje da pogledam kakvi smo danas bili.. :beba:
A isti sam ti, a rekli su 2-3 sata ne znam sto to ne ispostuju.... Uprava napolje !!!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 04 feb 2015, 23:32

Recimo Kappa, Roma je imala najbolje dresove kad ju je Kappa oblacila, bar po meni, ovi Nike su meni beze

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 feb 2015, 23:39

Meni je drago što nas haad oblači. Jer kad vidimo kako smo prošli godina prolazili s dresovima, počevši od nakaradnog Nike-a koji nam nisu znali grb ušit ,, povraća mi se kad se toga sjetim..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2015, 23:43

Ono nije bio ni N od Nike-a...oni su sa adidasom glavni,onako dresovi ne mogu izgledati a da ih je Nike poslao...ono je nesto kinesko smece bilo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2015, 23:47

sve je ovo super i idemo prema naprijed tu nema sta da se kaze ,malo sto meni zabrinjava sto Meho samo govori o pozitivnim stvarima mislim da bi trener trebao gledati uvijek s nekom kritikom,znam da ce sad vecina reci da sitnicarim i da uvijek trazimo nesto loše .al eto misljenja sam da je bolje dok su pripreme malo kritikovati a bice vremena za hvaliti igru i u maju

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 feb 2015, 23:48

Ono je bilo žalosno...

Ovi danas dresovi su mrak ! Kao što je neko napisao, jednostavno, a tako moćno izgledaju.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 05 feb 2015, 00:04

A nama realno i ne treba stoper. Imas Dupovca koji je odigro perfektno ovo sa Kodrom, za Tatka ne treba trositi rijeci. Tu moze Baric da uleti. Od rezervi Mihojevic, starsan po rijecima Kodre, koji bi ga progurao u svaki klub u Spaniji po njegovim rijedima. Tu je i Kovacevic mladi reprezentaitivac, od njega se puno ocekivalo. Gradaj mu je prava stoperska, nesto ko Piqe. Sad samo koliko cemo imati strpljenja. Imamo par iskusnih igraca uz koji ce mladi da sazriju. Evo recimo Rustemovic, misljenja sam da ce bit kako Cimirot, dosao na mala vrata, a za koju godinu ce vrijediti preko milion. Isto tako moze da se desi sa Mihojevicem, Anjdusicem. Zar treba dovoditi nekog stopera i zatvoriti mejsto Mihojevicu kojeg hvale na sva usta i usporiti mu razvoj....
Postoji mogucnost da on bude stoperski "Cimirto" zasto mu ne pruziti sansu. Moguce je da je to Kodro i uvidio tako da i ne zeli vise pojacanja. Ista stvar je i za Plakala.
Mi realno smo puno, puno jaci u odnosu na predhodnu polusezoni. Benko, Alispahic,Rustemovic, Andjusic, Mihojevic sta jos treba ??...
Ne vidim razlog da ne nastavimo niz nepobjedivosti i osvojimo titulu sa ovom zadnjom linijom i Plakalom na golu...

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 05 feb 2015, 00:39

macahz je napisao/la:A nama realno i ne treba stoper. Imas Dupovca koji je odigro perfektno ovo sa Kodrom, za Tatka ne treba trositi rijeci. Tu moze Baric da uleti. Od rezervi Mihojevic, starsan po rijecima Kodre, koji bi ga progurao u svaki klub u Spaniji po njegovim rijedima. Tu je i Kovacevic mladi reprezentaitivac, od njega se puno ocekivalo. Gradaj mu je prava stoperska, nesto ko Piqe. Sad samo koliko cemo imati strpljenja. Imamo par iskusnih igraca uz koji ce mladi da sazriju. Evo recimo Rustemovic, misljenja sam da ce bit kako Cimirot, dosao na mala vrata, a za koju godinu ce vrijediti preko milion. Isto tako moze da se desi sa Mihojevicem, Anjdusicem. Zar treba dovoditi nekog stopera i zatvoriti mejsto Mihojevicu kojeg hvale na sva usta i usporiti mu razvoj....
Postoji mogucnost da on bude stoperski "Cimirto" zasto mu ne pruziti sansu. Moguce je da je to Kodro i uvidio tako da i ne zeli vise pojacanja. Ista stvar je i za Plakala.
Mi realno smo puno, puno jaci u odnosu na predhodnu polusezoni. Benko, Alispahic,Rustemovic, Andjusic, Mihojevic sta jos treba ??...
Ne vidim razlog da ne nastavimo niz nepobjedivosti i osvojimo titulu sa ovom zadnjom linijom i Plakalom na golu...

Ima logike sve ovo sto si napisao i mogu ti reci da se slayem, ali golman nam treba pod HITNO!!!
E sto se tice odbrane to sve zavisi od evropskih ambicija, ali da ovi momci imaju potencijal to je neupitno!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 05 feb 2015, 00:42

amidzaTan je napisao/la: Ne vidim razlog da ne nastavimo niz nepobjedivosti i osvojimo titulu sa ovom zadnjom linijom i Plakalom na golu...

Ima logike sve ovo sto si napisao i mogu ti reci da se slayem, ali golman nam treba pod HITNO!!!
E sto se tice odbrane to sve zavisi od evropskih ambicija, ali da ovi momci imaju potencijal to je neupitno![/quote]

Onaj gloman iz Sirokog, koliko godina ima... i pravo je dobar... e sad da mu nije bila pruzena sansa, sigurno ne bi bio to sto jeste. A vec imamo Plakala, pruzit mu sansu, ako to nije to, doves golmana pred evropu. Bar je golmana najlaske uigraati.
Puno povjerenje u Mehu, koji zna sa ekipom, misksa, probava, svako ima odredjenu minutazu, sto stvara dobru atmosferu i uvertiru za dobar rezultat...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 feb 2015, 08:26

Još je nisu stavili :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 05 feb 2015, 10:55

Hocel biti prijenosa u subotu na FACE znal iko??
orde del male

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 feb 2015, 11:08

hilmo je napisao/la:Još je nisu stavili :(

kad sinoć nistu stavili nikad neće :mrgreen: :urnebes:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 feb 2015, 11:17

Benko je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Još je nisu stavili :(

kad sinoć nistu stavili nikad neće :mrgreen: :urnebes:
Možda slab wifi u hotelu tj. Upload za kurca pa ovoliko traje?! :D
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 05 feb 2015, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 05 feb 2015, 11:29

trunks1946 je napisao/la:Hocel biti prijenosa u subotu na FACE znal iko??
Nece provjerena info.
U INAT SVIMA 1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 05 feb 2015, 11:32

Nece biti prijenosa utakmice s Partizanom na Face TV- u. Provjerena info.
U INAT SVIMA 1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 05 feb 2015, 11:38

BoskoAntic je napisao/la:Nece biti prijenosa utakmice s Partizanom na Face TV- u. Provjerena info.
J*** ga. Steta, fino bi bilo da pogledamo.
1946

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 05 feb 2015, 12:21

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ici/152689" onclick="window.open(this.href);return false;

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 05 feb 2015, 12:27

"Uh, jesam poželio igrati, jučer sam se tukao na utakmici, jer fali to, fali to svakom igraču, pa tako i meni. Da tu negativnu energiju ispucaš na terenu, pa makar da udariš nekoga. Bitno je da dobro stojimo i da smo koncentrirani na utakmici," rekao je Benko
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.