FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
odzdrav.
- corleone87
- Kontakt:
Samo sigurna odbrana nam treba i to je to..Naprijed to funkcionise solidno a to je pokazao i prvi dio sezone gdje smo 5 zavrsili uglavnom zbog kardinalnih greski odbrane u nekim utakmicama..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Iskreno mene najvise brine u ovom trenutku je zadnji vezni. Odbrana se kolko tolko uigrala, al mi Eldar premlako igra i izgleda za poziciju zadnjeg veznog. On treba biti "pocetak" te odbrane, a on to u ovom trenutku nije. To je pozicija koja u ovom trenutku skripi, stoperi u grcu igraju zbog njega.corleone87 je napisao/la:Samo sigurna odbrana nam treba i to je to..Naprijed to funkcionise solidno a to je pokazao i prvi dio sezone gdje smo 5 zavrsili uglavnom zbog kardinalnih greski odbrane u nekim utakmicama..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Eldar iz prošle sezone dobro bi nam došao,ove sezone ssamo je derbi odigrao kako treba
Tomića na njegovo mjesto ako ostane i to je to.Minjore je napisao/la:Iskreno mene najvise brine u ovom trenutku je zadnji vezni. Odbrana se kolko tolko uigrala, al mi Eldar premlako igra i izgleda za poziciju zadnjeg veznog. On treba biti "pocetak" te odbrane, a on to u ovom trenutku nije. To je pozicija koja u ovom trenutku skripi, stoperi u grcu igraju zbog njega.corleone87 je napisao/la:Samo sigurna odbrana nam treba i to je to..Naprijed to funkcionise solidno a to je pokazao i prvi dio sezone gdje smo 5 zavrsili uglavnom zbog kardinalnih greski odbrane u nekim utakmicama..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
FCZ Stari Grad
- Kontakt:
Generalno nemam običaj da pišem nešto puno po forumima, ali na priču oko priprema ću se kratko nadovezati.
Naime, cijene hotelskih aranžmana i letova prema Turskoj u zimskom periodu su daleko niže, nego u visokoj sezoni. Prema tome vrlo je moguće da je F.K. Sarajevo prošao jeftinije pripremajući se u Antaliji (Antalya) koristeći usluge luksuznog Miracle Resort Hotela, nego recimo mi ili neka druga ekipa u BiH ili okolini.
Primjer sam uzeo cijenu sedmodnevnog aranžmana u Miracle Resort Hotelu (All Inclusive), u periodu od 16.02. do 23.02. koja iznosi 581,00 EUR, za dvije osobe. (Info http://www.booking.com" onclick="window.open(this.href);return false;). Kada to podijelimo sa brojem noći, po osobi iznosi 41,50 EUR. Na količinu, odnosno na veći broj gostiju i direktni kontak sa hotelom (bez posrednika) se odobrava dodatni popust.
U Antaliji u ovom vremenskom periodu postoje daleko povoljni hoteli, mada je i ovo vrlo prihvatljivo.
Isto vrijedi i za prijevoz, pogotovo ukoliko je avionska rezervacija ostvarena najmanje tri mjeseca ranije, vrlo je moguće da povratna karta po osobi iznosi manje od 150 EUR, možda i niže.
Naime, cijene hotelskih aranžmana i letova prema Turskoj u zimskom periodu su daleko niže, nego u visokoj sezoni. Prema tome vrlo je moguće da je F.K. Sarajevo prošao jeftinije pripremajući se u Antaliji (Antalya) koristeći usluge luksuznog Miracle Resort Hotela, nego recimo mi ili neka druga ekipa u BiH ili okolini.
Primjer sam uzeo cijenu sedmodnevnog aranžmana u Miracle Resort Hotelu (All Inclusive), u periodu od 16.02. do 23.02. koja iznosi 581,00 EUR, za dvije osobe. (Info http://www.booking.com" onclick="window.open(this.href);return false;). Kada to podijelimo sa brojem noći, po osobi iznosi 41,50 EUR. Na količinu, odnosno na veći broj gostiju i direktni kontak sa hotelom (bez posrednika) se odobrava dodatni popust.
U Antaliji u ovom vremenskom periodu postoje daleko povoljni hoteli, mada je i ovo vrlo prihvatljivo.
Isto vrijedi i za prijevoz, pogotovo ukoliko je avionska rezervacija ostvarena najmanje tri mjeseca ranije, vrlo je moguće da povratna karta po osobi iznosi manje od 150 EUR, možda i niže.
Zadnja izmjena: FCZ Stari Grad, dana/u 05 feb 2015, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
To sa Tomićem se stvarno previše razvuklo i mislim da ništa dobro iz svega toga neće izaći 
Volio bih da griješim ali čitava ta situacija se može negativno odraziti kako na igrača tako i na ostatak ekipe
I ako na kraju dođe do dogovora opet ce ostati neki " gorak " ukus zbog svega .........
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Volio bih da griješim ali čitava ta situacija se može negativno odraziti kako na igrača tako i na ostatak ekipe
I ako na kraju dođe do dogovora opet ce ostati neki " gorak " ukus zbog svega .........
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Mene interesuje pregovara li se još sa njim ili sad neće niko da popusti. Nije mi jasno što momak ne trenira sa ekipom pa ako se ne dogovore do početka onda hajd ćao.
I meni to baš nije jasno ......zaboljisportuBiH je napisao/la:Mene interesuje pregovara li se još sa njim ili sad neće niko da popusti. Nije mi jasno što momak ne trenira sa ekipom pa ako se ne dogovore do početka onda hajd ćao.
Upravo ovo moze biti problem i da se dogovore pred pocetak sezone.Imas igraca koji je izgubio pripreme sta ces sa njim.Kako vrijeme prolazi sve su manje sanse da se dogovore.zaboljisportuBiH je napisao/la:Mene interesuje pregovara li se još sa njim ili sad neće niko da popusti. Nije mi jasno što momak ne trenira sa ekipom pa ako se ne dogovore do početka onda hajd ćao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma do ponedjeljka mu dati fore. Ako nece nek mu je sretnopile87 je napisao/la:Upravo ovo moze biti problem i da se dogovore pred pocetak sezone.Imas igraca koji je izgubio pripreme sta ces sa njim.Kako vrijeme prolazi sve su manje sanse da se dogovore.zaboljisportuBiH je napisao/la:Mene interesuje pregovara li se još sa njim ili sad neće niko da popusti. Nije mi jasno što momak ne trenira sa ekipom pa ako se ne dogovore do početka onda hajd ćao.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
po informacijama koje ja imam nije samo do Tomica vec do uprave,moraju i oni malo da popuste i Tomo bi odma produzio..
ako se misle dogovarat nek se dogovore što prije
ma sigurno da ima dosta i njihovog "masla"amelTm je napisao/la:po informacijama koje ja imam nije samo do Tomica vec do uprave,moraju i oni malo da popuste i Tomo bi odma produzio..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
perodeformero
- Kontakt:
kakav smo mi klub jbt, natezemo se oko najboljeg igraca za nekih phisljivih 30-40 hiljada maraka duga, e moj zeljo na sta spade 
Od kud ti ovo ?perodeformero je napisao/la:kakav smo mi klub jbt, natezemo se oko najboljeg igraca za nekih phisljivih 30-40 hiljada maraka duga, e moj zeljo na sta spade
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@pile kralju kakve su šanse upšte da se dogovore ???
Vidim dosta postova, reko mozda se nesto pametno diskutuje na temi. Udjem, kad vidim, raspravljaju se oko hotela i aranzmana
Kad budemo imali normalne terene u BiH i ekipu koja zasluzuje pripreme na nekoj udaljenoj i dobroj lokaciji, tad cemo ici, sad nema potrebe 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- champions1921
Ma ovo sa Tomicem je ispala poprilicna bruka za klub i treba pitati Gredu i Siljka da nam objasne tu situaciju a ne da citamo svakojaka nagadjanja.. Vec je poprilicno izvjesno da cemo i mi i Tomic biti donji u ovom slucaju.. Tomic ce izgubiti polusezonu i dobice epitet nekoga ko ucjenjuje klub a to mu nece biti od neke koristi u daljoj karijeri, dok ce s druge strane klub ostati uskracen za usluge ponajboljeg igraca kao i za novac od njegove prodaje a sto je mozda i najgore dobicemo reputaciju koja bi u buducnosti mogla odbiti mnoge fudbalere i ostale partnere od kojih bi mogli imati koristi jer je ocigledno da nismo do kraja ispostovali obaveze prema Tomicu.. Kako god okrenes ovo sa Tomicem se moralo izbjeci..
BUDI ŽELJO !!!
Slažem se, pravo amaterskichampions1921 je napisao/la:Ma ovo sa Tomicem je ispala poprilicna bruka za klub i treba pitati Gredu i Siljka da nam objasne tu situaciju a ne da citamo svakojaka nagadjanja.. Vec je poprilicno izvjesno da cemo i mi i Tomic biti donji u ovom slucaju.. Tomic ce izgubiti polusezonu i dobice epitet nekoga ko ucjenjuje klub a to mu nece biti od neke koristi u daljoj karijeri, dok ce s druge strane klub ostati uskracen za usluge ponajboljeg igraca kao i za novac od njegove prodaje a sto je mozda i najgore dobicemo reputaciju koja bi u buducnosti mogla odbiti mnoge fudbalere i ostale partnere od kojih bi mogli imati koristi jer je ocigledno da nismo do kraja ispostovali obaveze prema Tomicu.. Kako god okrenes ovo sa Tomicem se moralo izbjeci..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, MukiBek, WeekendOffender i 25 gostiju.