FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 03 apr 2010, 00:07

intervju loše urađen kao i onaj video sa press konferencije...NIŠTA NEČUJEM
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 03 apr 2010, 00:10

Stole iz Bora je napisao/la:Ja sam zadovoljan i sa minimalnom pobjedom. Mada mislim da je vise red da se raspucamo ... ;)
E stole da te pitam nesto, posto nisam pratio forum, ali pred pocetak polusezone reko si da si pesimista i da ti treba 5-6 kola da das svoje misljenje, pa bih te zamolio za isto ! :)

P.S
Bice Željo opet ŠAMPION !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 03 apr 2010, 00:13

@Hamo

Stavi slusalice na usi, pa ces cuti..
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 03 apr 2010, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

SALIHOVIC84
Kontakt:

Post Postao/la SALIHOVIC84 » 03 apr 2010, 00:13

Stvarno ljudi vrijeme je valjda da se noko pobrine da se taj stadion grbavica dotjera malo tj. da mu se tribine, pa barem ona na kojoj je lokomotiva, dignu za desetak redova :cry:
ovo je stvarno zalosno Zeljo - ali narocito i grad Sarajevo je prespavao silne godine nakon rata a evo nista nije napravljeno :(
Ma dokle vise da putujem u tu Zenicu samo radi tog krasnog ambijenta kad grbavica ima slican potencial?
dali ima iko blizak klubu tj. neki informisan navijac da mi kaze dali se mogu nadati modernijoj grbavici?
hvala unaprijed

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 03 apr 2010, 00:15

SALIHOVIC84 je napisao/la:Stvarno ljudi vrijeme je valjda da se noko pobrine da se taj stadion grbavica dotjera malo tj. da mu se tribine, pa barem ona na kojoj je lokomotiva, dignu za desetak redova :cry:
ovo je stvarno zalosno Zeljo - ali narocito i grad Sarajevo je prespavao silne godine nakon rata a evo nista nije napravljeno :(
Ma dokle vise da putujem u tu Zenicu samo radi tog krasnog ambijenta kad grbavica ima slican potencial?
dali ima iko blizak klubu tj. neki informisan navijac da mi kaze dali se mogu nadati modernijoj grbavici?
hvala unaprijed
KS je dao oko 200 000 KM za izgradnju istocne tribine, a u klubu se nadaju i parama od opstine Novo Sarajevo.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 03 apr 2010, 00:19

ChelseaFann11 je napisao/la:U Grbavici domu naći ćeš,
Sve prijatelje s njima ćeš,
Kroz vils proć', u dolinu doć',
Na plavom oblaku,
Pa u dolinu... (Pa gdje?)
Pa u dolinu... (Pa gdjeeee?!)
Pa u dolinu...

svi u dolinu!!!
Nije li dosta tih dječijih pjesmica??? Ova je pravo glupa...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 03 apr 2010, 00:20

emchoz je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:U Grbavici domu naći ćeš,
Sve prijatelje s njima ćeš,
Kroz vils proć', u dolinu doć',
Na plavom oblaku,
Pa u dolinu... (Pa gdjeeee?!)
Pa u dolinu...

svi u dolinu!!!
Nije li dosta tih dječijih pjesmica??? Ova je pravo glupa...
Ovo je zezancija i mozda je bolje malo po narodnjacima udariti
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

SALIHOVIC84
Kontakt:

Post Postao/la SALIHOVIC84 » 03 apr 2010, 00:29

hvala 1921 car si :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 apr 2010, 11:01

rexxxoNa_ je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Ja sam zadovoljan i sa minimalnom pobjedom. Mada mislim da je vise red da se raspucamo ... ;)
E stole da te pitam nesto, posto nisam pratio forum, ali pred pocetak polusezone reko si da si pesimista i da ti treba 5-6 kola da das svoje misljenje, pa bih te zamolio za isto ! :)

P.S
Bice Željo opet ŠAMPION !
Najbolje bi bilo da secekamo sljedeca tri kola koja ce biti jako bitna pa da onda vidimo gdje smo ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 03 apr 2010, 11:06

nedaTM87 je napisao/la:Danas svi na okupljanje u 17:00 kod osnovne skole Grbavica II i svi u Dolinu.... ima da grmimo Amine mi....
sta smo to poceli ko kitari okupljanje prije domace utakmice? :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 apr 2010, 11:11

plava_pruga je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:Danas svi na okupljanje u 17:00 kod osnovne skole Grbavica II i svi u Dolinu.... ima da grmimo Amine mi....
sta smo to poceli ko kitari okupljanje prije domace utakmice? :D
pa morate IN biti :lol: :lol: ucite od najboljih :D :D samo tako :D ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 apr 2010, 11:15

Jel ovo sigurno ili samo navlacis ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 apr 2010, 11:17

btw: ja bi zamolio da se cijeni trud momaka koji su ocrtali zute linije kod ulaza na juznu tribinu, u cilju da se smanji guzva i da nebi bilo guranja

slika
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 03 apr 2010, 11:26

Danas će biti teško za Želju, jer osim što neigra Mešanović, disciplinska komisija NSBIH je dozvolila da ekipi Travnika da parkira bus ispred svog gola, tako da će se braniti sa 18 igrača, 5 članova stručnog štaba, busom i vozačem i pokušati da razviju svoju prepoznatiljivu i dopadaljivu igru zvanu " slomi nogu"

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 03 apr 2010, 11:31

19TM87 je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:

sa ovom recenicom si sad privuko jedno 20 pitara na ovoj temi...a nije tacno da smo se sad poceli skupljat prije domace tekme i prije je toga bilo, pogotovo pred neke jace tekme...

btw: ja bi zamolio da se cijeni trud momaka koji su ocrtali zute linije kod ulaza na juznu tribinu, u cilju da se smanji guzva i da nebi bilo guranja

slika
joj ja proslu utakmicu stao na liniju a debili oce preko reda i navalili ko da nikad nisu grbavice vidjeli.
G A Z I
Željo sve do pobjede

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 apr 2010, 11:34

Uoči večerašnjeg susreta
Radovanović: Nećemo potcijeniti Travnik

U okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Željezničar će večeras na Grbavici snage odmjeriti sa Travnikom, a jedan od najstandardnijih igrača plave momčadi Mirko Radovanović uvjeren je da on i njegovi saigrači mogu nastaviti pobjedničku seriju.
"Igramo dobro, ušli smo u formu u pravo vrijeme i mislim da ćemo večeras nastaviti pobjednički niz. Travnik nije loša momčad, ali smatram da nema šta tražiti na Grbavici", rekao je Radovanović i osvrnuo se na dosadašnji tok prvenstva:

"Na otvaranju sezone imali smo malih problema, ali proljetni dio je pokazao da je ova momčad spremna za velike stvari. Već sada se dobro poznajemo, uigraniji smo i mislim da ćemo kako se bude bližio kraj prvenstva igrati sve bolje. Blizu smo cilja, odnosno izlaska u Evropu i ne smijemo dozvoliti da prokockamao ovu šansu. Samo nam je Travnik u mislima, a kada se završi večerašnji susret mislit ćemo o drugim protivnicima."
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 03 apr 2010, 11:43

Bosnier je napisao/la:Okupljanje za ovu utakmicu je zakazano za 17.00h u KAVEZu kod osnovne škole na Grbavici II, ovim putem se pozivaju svi kojima je plava boja u srcu da dođu na okupljanje!

Sta im znaci to u kavezu xD
to ti je igraliste ono ogradjeno, pa kao kavez ;)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 03 apr 2010, 12:14

Pitanje za administratora: Vidim pise se o navijackim desavanjima, nevezano za klub, kao sto je meni obrazlozeno na temi Sarajeva zasto mi se brisu postovi, koji apsolutno nisu bili uvrijedljivi kao ni ovi sada, ali su bili obrisani...pa me interesuje odkud ovi dvojni arsini??
Hvala
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 03 apr 2010, 12:25

Po informacijama koje se mogu naći na web site-u N/F SBIH a vezano za posjetu na utakmicama Premijer lige, uz malo računanja možemo doći do podatka da je naš klub u dosadašnjem dijelu prvenstva imao ukupno 70.500 gledalaca na domaćim utakmicama ili 7.050 u prosjeku po jednoj utakmici na Grbavici. Odlična cifra još ako se ima u vidu da nam je na nekoliko utakmica kiša pokvarila posjetu i to u značajnoj mjeri. Treba imati u vidu i to da će ukoliko se igra i rezultati zadrže na ovom nivou do kraja prvenstva prosjek narasti vjerovatno preko 9.000. To je odlična stvar za finansije kluba, može se uzeti solidan novac od prodaje ulaznica, a tu je još i veća privlačnost za sponzore te svakako jačanje ugleda kluba.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 apr 2010, 15:43

Valja se ukrcati veceras na grbavicu , tri ulaza a milion manijaka :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, UltraSa46 i 60 gostiju.