gonzales je napisao/la:Do 20-te 3 gola i evo skoro 50 minuta od tada nema ništa. Ima još dosta vremena, ući će jedna.
A utakmica iznad 1-1 prvo, i onda 2 gola u drugom.
Diplomatija kud nisi broj fulio ili si i njih igrao, ako jesi onda -

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
gonzales je napisao/la:Do 20-te 3 gola i evo skoro 50 minuta od tada nema ništa. Ima još dosta vremena, ući će jedna.
bojler je napisao/la:U mjesec i po dana sam odigro jedno hajmo rec 15,20 listica i ni jedan proso nisam kolko pratim forum svi dobivaju odprilike jednom u 10 dana , 7 zavisi ko kako igra ja nmg nikako jos nisam penzioner igram rega 5,6 parova kvota 1,5 na 4,5 km u pm dajte ljudi neko da mi nesto predlozi roknucu se svijum nmg **** marke dobit
Ne igraj parove koje svi igraju, tipa jučer Dortmund ili prekjucer Bayern I te gluposti. Eto to je moj savjetbojler je napisao/la:U mjesec i po dana sam odigro jedno hajmo rec 15,20 listica i ni jedan proso nisam kolko pratim forum svi dobivaju odprilike jednom u 10 dana , 7 zavisi ko kako igra ja nmg nikako jos nisam penzioner igram rega 5,6 parova kvota 1,5 na 4,5 km u pm dajte ljudi neko da mi nesto predlozi roknucu se svijum nmg **** marke dobit
breskva je napisao/la:bojler je napisao/la:U mjesec i po dana sam odigro jedno hajmo rec 15,20 listica i ni jedan proso nisam kolko pratim forum svi dobivaju odprilike jednom u 10 dana , 7 zavisi ko kako igra ja nmg nikako jos nisam penzioner igram rega 5,6 parova kvota 1,5 na 4,5 km u pm dajte ljudi neko da mi nesto predlozi roknucu se svijum nmg **** marke dobit
Ma krenut će nekad, samo zna tako te baciti u depru i da kažeš sebi da nećeš više (što je poželjno) ili možeš tjerati inat pa gurati dok ne dadne.
Ja jućer dobitak na marku mi bio 5 i nisam mogao pogoditi 5 tenisera.
Sa srecom, turci zakazašediplomatija je napisao/la:Akomulator to cu bas ja odigrati, jedan listic 3+, drugi 4+
Ma definitivno majke mi manje vise golova i to je to eto sinoc cekam za sistem pare Dortmund iz X u X ovi povedu dobiju crveni ko da su mi rekli evo stimamo ti prelaz i **** , Anderleht pm2 0-2 , pa **** mu mater vise koga vise ****diplomatija je napisao/la:Brate samo golove igrati treba, ja se ne sjećam kad sam stavio fiksni 1,2 ili x, samo rokam 3+, 4+, 5+ sumnjive, ali ih trazim, mogu se naci pogotovo u seljackim i nižim ligama, naravno uz sve treba najviše srece, i ne ganjam dobitke ispod 100, samo gore pa kad ubodem, a znam i na marku dobiti po 200, 300,
kraljdiplomatija je napisao/la:Jebbiha tako je kako je, mogli su smaradovi dati po jedan u prvom i stati, neka je meni ovaj glavni prošao, tuga jeste za 20.min dati tri i onda nista, majku im olosku, sad cu ja napasti ovu djecu možda su se kladili hah
I ja cekam Austriju 3+, 0:0 HTbambus je napisao/la:hajde Nieminen uzmi set ...
hajde austrija i horn trpajte
ja vise ne cekamConvicts1988 je napisao/la:
I ja cekam Austriju 3+, 0:0 HT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.