FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Dosta je Inter promasio u zavrsnici utakmice, al dobro, prednost je tu, gol se nije primio, tako da se moze biti zadovoljno jer ne bi se smjelo desiti da Inter ne zabije gol u gostima, a da primi dva, Mou ce zahtijevati od igraca da zabiju taj gol i osiguraju prolazak dalje sigurno.
...Život za Široki...
Zaslužena pobjeda koja je trebala biti i izraženija, ali prolaz nije upitan. Jedan gol u mreži CSKA i gotova je priča, jer CSKA neće zabiti 3
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Sneijder dodao do Milita, koji sa ruba šesnaesterca loptu šalje u sami donji desni ugao Akinfeevog gola.
)))))))))))
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Lagana pobjeda koja je trebala biti i rezultatski uvjerljivija.
Drugo poluvrijeme kao iz snova, igra odlična, mnogo prilika, CSKA nije prišla golu ( izuzev par udaraca sa distance ), sve u svemu rezultat a prije svega igra koja daje nadu za prolaz u polufinale...
Drugo poluvrijeme kao iz snova, igra odlična, mnogo prilika, CSKA nije prišla golu ( izuzev par udaraca sa distance ), sve u svemu rezultat a prije svega igra koja daje nadu za prolaz u polufinale...
samo muski odigrat u moskvi kao u londonu i ne sumnjam u prolaz,mada sam ocekivao vise sinoc
prvo osvrt na LP , sjajna igra i potpuna kontrola tekme , realizacija nam je bila jedini problem ali ja sam zadovoljan i sa ovim rezultatom i igrom cijelog tima , mada moram izdvojiti Matrixa , mog najdrazeg igraca iskreno nisam se nadao da ce ga Mou staviti u prvi tim a kad je dobijo povjerenje mislim da ga je u potpunosti opravdao i pokazao kako se bori za Inter i kako voli crno-plave.
o narednoj tekmi protiv bologne se mora ici na pobjedu bez kalkulacija mada ce biti tesko jer nema tog naboja za igrace kao kad se igra LP , ali ipak pobjeda mora doci .
o narednoj tekmi protiv bologne se mora ici na pobjedu bez kalkulacija mada ce biti tesko jer nema tog naboja za igrace kao kad se igra LP , ali ipak pobjeda mora doci .
Protiv Bologne naravno da se očekuje pobjeda, ali treba ući s velikom paznjom u taj meč. Bologna ce se bas boriti da nam otkine makar bod, mi smo na više frontova, može biti svašta!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
ne znam ali je lijepo vidjeti jer se nalazi medju interovim navijacimaDevil je napisao/la:Zasto BIH zastava??
mozda neko iz BiH otisa na tekmu pa radi reda stavio,nek se vidi da nas ima,a mozda ima veze i s ibrom 

sta sad izvodi
Imp je napisao/la:
sta sad izvodi
nema slike
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- juzni vjetar!
- Kontakt:
super mario opet ga suknu 
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
fakat,nezam zasto,bila je,ugl...mourinho na konf. za novinare ljubi interov grb na prslukuMirza_Hordas je napisao/la:Imp je napisao/la:
sta sad izvodi
nema slike
ma voli on moj k... to cisto radi showa,nevoli on ni svoju zenuchiaretto je napisao/la:Šta je tu cudno, frajer voli svoj klub u kojem zaradjuje strasnu lovu inače...
Večeras , prije svega disciplinovanom igrom doći do polufinala.Ne sumnjam da će Mou izvesti takvu ekipu kojom će kontrolirati cijeli tok utakmice i iz kontranapada riješiti meč.
Štediti energiju ( ako se može to ) za naredne veoma bitne utakmice...
Štediti energiju ( ako se može to ) za naredne veoma bitne utakmice...
- juzni vjetar!
- Kontakt:
sretno Interu veceras ,nadam se da ce proci . 
La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
nadam se i ja,i jos da prodje arsenal,da nam je laske do finalajuzni vjetar! je napisao/la:sretno Interu veceras ,nadam se da ce proci .
Imp je napisao/la:nadam se i ja,i jos da prodje arsenal,da nam je laske do finalajuzni vjetar! je napisao/la:sretno Interu veceras ,nadam se da ce proci .
Samo realno momci...Ako prodjete CSKA to vam je plafon.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.