Zar je to uopste bitno? Svakako nece igrati. Mozda dobije 5-10 minuta u dvije utakmice.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pa jos se i nezna da li je uopste izostavljen sa tog spiska za LS. Isto ovako je bilo prije 3 dana glupa vijest da ce city poslat Dzeku u Fener, ljudi ovdje svakakve gluposti napisali, pa ispalo nista od toga. Sacekajte da bude zvanicno pa onda popljuj te momka.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mislim ljudi reaguju pretjerano. Iduće ljeto, akobogda, Edin blista u plavom bijelom dresu Espanjola
Ma niko njega ne pljuje ovdje, više ga žalimo, barem ja.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pa jos se i nezna da li je uopste izostavljen sa tog spiska za LS. Isto ovako je bilo prije 3 dana glupa vijest da ce city poslat Dzeku u Fener, ljudi ovdje svakakve gluposti napisali, pa ispalo nista od toga. Sacekajte da bude zvanicno pa onda popljuj te momka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
gost je napisao/la:Mislim ljudi reaguju pretjerano. Iduće ljeto, akobogda, Edin blista u plavom bijelom dresu Espanjola
Wolfsburg majka, tamo je svakako tito... a igrace i LP slijedece godine
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Last updated: 03/02/2015 15:40 CET
Po ovom je izvisio Bony.
Last updated: 03/02/2015 15:40 CET
Po ovom je izvisio Bony.
1946
englezi su gori od balkanaca po pitanju fudbala
das gol - slave te
gines po terenu, ko muha bez glave - cijene te
ne dajes golove, gines - trpe te
ne dajes golove - vrlo brzo te zaborave i ne vole te
dzeko moze presjedit na klupi 2 mjeseca i svi ce ga zaboraviti
jel udje kad se bude lomilo i zabije kljucne golove u 2-3 utakmice u fotofinisu - svi ce ga slaviti i pitati se sto je sjedio na klupi.
mediji cuda cine...natjeraju tupoglavce da preko noci zaborave dobro i vec sutra te mrze
das gol - slave te
gines po terenu, ko muha bez glave - cijene te
ne dajes golove, gines - trpe te
ne dajes golove - vrlo brzo te zaborave i ne vole te
dzeko moze presjedit na klupi 2 mjeseca i svi ce ga zaboraviti
jel udje kad se bude lomilo i zabije kljucne golove u 2-3 utakmice u fotofinisu - svi ce ga slaviti i pitati se sto je sjedio na klupi.
mediji cuda cine...natjeraju tupoglavce da preko noci zaborave dobro i vec sutra te mrze
Pouzdane informacije druže, pouzdanelet3 je napisao/la:gost je napisao/la:Mislim ljudi reaguju pretjerano. Iduće ljeto, akobogda, Edin blista u plavom bijelom dresu Espanjola![]()
gdje izvuce Espanjol
Wolfsburg majka, tamo je svakako tito... a igrace i LP slijedece godine
A ko je potvrdio tu vijest da ce Edin biti izostavljen sa spiska za LP?
Vidim uveliko ste se zanijeli ali ja jos nigdje nisam procitao da je to tako.
Pricamo o cinjenici da su navijaci u anketi lokalnih novina u Manchesteru glasali najvise da njega treba izostavit. To sve govori o njegovom trenutnom statusu.SamoZeljo je napisao/la:A ko je potvrdio tu vijest da ce Edin biti izostavljen sa spiska za LP?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kada nije do sada otisao u neki veliki klub neka ne ide ni sada. Sto da ide? Legenda kluba, navijaci ga gotive, ima mozda naj bolje uslove i uz to sve uzima lovu koju nigdje nece uzeti. Ne zaboravite sve je to veliki biznis i istina je sve je u keshu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Nije niko, nagađa se.SamoZeljo je napisao/la:A ko je potvrdio tu vijest da ce Edin biti izostavljen sa spiska za LP?
A kada igraju protiv Barce prvu?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma vjeruj da ima dosta nasih koji su glasali, neki jer ne znaju Engleski pa misle da je glas za Edina nesto dobro a drugi jer mu zele napakostiti.Cartman je napisao/la:Pricamo o cinjenici da su navijaci u anketi lokalnih novina u Manchesteru glasali najvise da njega treba izostavit. To sve govori o njegovom trenutnom statusu.SamoZeljo je napisao/la:A ko je potvrdio tu vijest da ce Edin biti izostavljen sa spiska za LP?
Ovdje se pocelo diskutovati na vijest koju je objavio ovaj portal kako Edin vjerovatno nece biti na spisku. Ta anketa koju ti spominjes je dosla kasnije i nije bila povod ovom svemu.
Takvi nezahvalni bastardi su vrlo brzo zaboravili ko ih je plasirao u LP i ko im je donio titule, nakon toliko decenija....uostalom, ko ih yebeCartman je napisao/la:Pricamo o cinjenici da su navijaci u anketi lokalnih novina u Manchesteru glasali najvise da njega treba izostavit. To sve govori o njegovom trenutnom statusu.SamoZeljo je napisao/la:A ko je potvrdio tu vijest da ce Edin biti izostavljen sa spiska za LP?
Ja mislim da nasi masovno glasaju za Dzeku na onoj anketi jer ne znaju sta pitanje u stvari znači
Nebitno je koga ce izostaviti iz tima, to su samo dvije utakmice, Shity ionako ispada.
Nebitno je koga ce izostaviti iz tima, to su samo dvije utakmice, Shity ionako ispada.
Ko na kraju ostade bez LP? Na fb sam procitao da je to Jovetic?
Koliko smo mi glup narod to je nevjerovatno, kladim se da su nasi iz BIH glasali na ovoj anketi na Dzeku a da pri tom nisu ni procitali sta je u pitanju 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Consigliere
- Kontakt:
Mozda su tu glasali i navijaci Uniteda, i naravno, sa zeljom za sve najgore Cityu, izglasaju im najboljeg sa spiskaCartman je napisao/la:Pricamo o cinjenici da su navijaci u anketi lokalnih novina u Manchesteru glasali najvise da njega treba izostavit. To sve govori o njegovom trenutnom statusu.SamoZeljo je napisao/la:A ko je potvrdio tu vijest da ce Edin biti izostavljen sa spiska za LP?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Džeko igra LP, Jovetić je otpao.....
Ma sranje na temi je pocelo kad je ovaj portal objavio kako Edin vjerovatno ostaje bez Lige Prvaka (seli na tribine) a vecina jedva docekala da povjeruje i opleli po temi, kao i obicno.
Temelji vaseg diskutovanja je izmisljotina. Kako da vas covjek ozbiljno shvati?
SMIJE LI SE NEKO KLADITI DA JE TAKO?
Evo prvi put se zelim kladiti sa vama "dobronamjernim i dezurnim" dusebriznicima.
Temelji vaseg diskutovanja je izmisljotina. Kako da vas covjek ozbiljno shvati?
SMIJE LI SE NEKO KLADITI DA JE TAKO?
Evo prvi put se zelim kladiti sa vama "dobronamjernim i dezurnim" dusebriznicima.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 05 feb 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Moguće, ja da nisam pročitao pitanje i ja bih bubno na Džeku a ovako sam na Sagnufukara87 je napisao/la:Koliko smo mi glup narod to je nevjerovatno, kladim se da su nasi iz BIH glasali na ovoj anketi na Dzeku a da pri tom nisu ni procitali sta je u pitanju
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!