FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ovo sa Tomicem je ispala poprilicna bruka za klub i treba pitati Gredu i Siljka da nam objasne tu situaciju a ne da citamo svakojaka nagadjanja.. Vec je poprilicno izvjesno da cemo i mi i Tomic biti donji u ovom slucaju.. Tomic ce izgubiti polusezonu i dobice epitet nekoga ko ucjenjuje klub a to mu nece biti od neke koristi u daljoj karijeri, dok ce s druge strane klub ostati uskracen za usluge ponajboljeg igraca kao i za novac od njegove prodaje a sto je mozda i najgore dobicemo reputaciju koja bi u buducnosti mogla odbiti mnoge fudbalere i ostale partnere od kojih bi mogli imati koristi jer je ocigledno da nismo do kraja ispostovali obaveze prema Tomicu.. Kako god okrenes ovo sa Tomicem se moralo izbjeci..
Baš bi trebalo da nam objasne , kao sve se trebalo znati u ponedjeljak ali od tada samo nagadjanja . Ništa zvanično .
Baš bi trebalo da nam objasne , kao sve se trebalo znati u ponedjeljak ali od tada samo nagadjanja . Ništa zvanično .
Brkica
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Ja imam jedno pitanje, ako ko zna bio bih zahvalan da mi odgovori makar u pp. Sta je sa onim poslovnim prostorima na sjeveru Grbavice. Plaćaju li oni nama neku kiriju ili kako je to regulisano? Mozda ste kad ko spominjao ali nisam upratio..
Kralj price
Mislim da u svakom finansijskom izvještaju koji se podnosi na skupštini kluba bude stavka prihodi od poslovnih prostora. Čak su mislim i cifru jednom objavili. Mrsko mi sad tražitiZeljoSampioneGo je napisao/la:Ja imam jedno pitanje, ako ko zna bio bih zahvalan da mi odgovori makar u pp. Sta je sa onim poslovnim prostorima na sjeveru Grbavice. Plaćaju li oni nama neku kiriju ili kako je to regulisano? Mozda ste kad ko spominjao ali nisam upratio..
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Ne znam tačno al' sigurno nešto plaćaju, ne mogu đaba boraviti tu gdje je jesu.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ja imam jedno pitanje, ako ko zna bio bih zahvalan da mi odgovori makar u pp. Sta je sa onim poslovnim prostorima na sjeveru Grbavice. Plaćaju li oni nama neku kiriju ili kako je to regulisano? Mozda ste kad ko spominjao ali nisam upratio..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
naravno da plaćaju kirije. neko poneku i duguje, ali nema posla gdje ti neko neće ostati dužan.
- SarajlijaTM
Naravno da placaju i sjeverna tribina i plavi zamak i lutrija.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ja imam jedno pitanje, ako ko zna bio bih zahvalan da mi odgovori makar u pp. Sta je sa onim poslovnim prostorima na sjeveru Grbavice. Plaćaju li oni nama neku kiriju ili kako je to regulisano? Mozda ste kad ko spominjao ali nisam upratio..
p.s.-sreca pa nema jufki na temi,sad bi opleli da lazem i da je to bog zna cije
Ne reci dvaputSarajlijaTM je napisao/la:Naravno da placaju i sjeverna tribina i plavi zamak i lutrija.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ja imam jedno pitanje, ako ko zna bio bih zahvalan da mi odgovori makar u pp. Sta je sa onim poslovnim prostorima na sjeveru Grbavice. Plaćaju li oni nama neku kiriju ili kako je to regulisano? Mozda ste kad ko spominjao ali nisam upratio..
p.s.-sreca pa nema jufki na temi,sad bi opleli da lazem i da je to bog zna cije![]()
![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prati sad na opstoj diskusiji sta ce biti. Nakon pisanja da su ovdje procitali da su navijaci uletili na trening i natjerali Tomića il da potpiše ugovor ili da ide u Češku, nakon enormnih dugovanja, mislim da je sljedeće upravo to boldirano.FaraonTM je napisao/la:Ne reci dvaputSarajlijaTM je napisao/la:Naravno da placaju i sjeverna tribina i plavi zamak i lutrija.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ja imam jedno pitanje, ako ko zna bio bih zahvalan da mi odgovori makar u pp. Sta je sa onim poslovnim prostorima na sjeveru Grbavice. Plaćaju li oni nama neku kiriju ili kako je to regulisano? Mozda ste kad ko spominjao ali nisam upratio..
p.s.-sreca pa nema jufki na temi,sad bi opleli da lazem i da je to bog zna cije![]()
![]()
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nevjerovatno kako vas uvjek interesuju sve stvari vezano za finansije kluba (sto je OK), a ni jednog ne zanima dio takodjer vezan za finansijsku stabilnost kluba tj. koliko smo mi navijaci isisali para iz Zelje. Pa zasto ne pokrenete incijativu prema klubu da daju podatak koliki su iznos platiti od rata do danas zbog nas navijaca. Pa da malo o tome raspravljamo a ne je li neko platio kiriju ili nije.
Skoro svaka domaća tekma po koju hiljadu maraka, baci to na papir i dobije se fina svotica koju je klub morao platiti zbog navijača.Valter je napisao/la:Nevjerovatno kako vas uvjek interesuju sve stvari vezano za finansije kluba (sto je OK), a ni jednog ne zanima dio takodjer vezan za finansijsku stabilnost kluba tj. koliko smo mi navijaci isisali para iz Zelje. Pa zasto ne pokrenete incijativu prema klubu da daju podatak koliki su iznos platiti od rata do danas zbog nas navijaca. Pa da malo o tome raspravljamo a ne je li neko platio kiriju ili nije.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo sad protiv Travnika ni jedna jedina baklja nije zapaljena, a kamo li ubacena u teren.FaraonTM je napisao/la:Skoro svaka domaća tekma po koju hiljadu maraka, baci to na papir i dobije se fina svotica koju je klub morao platiti zbog navijača.Valter je napisao/la:Nevjerovatno kako vas uvjek interesuju sve stvari vezano za finansije kluba (sto je OK), a ni jednog ne zanima dio takodjer vezan za finansijsku stabilnost kluba tj. koliko smo mi navijaci isisali para iz Zelje. Pa zasto ne pokrenete incijativu prema klubu da daju podatak koliki su iznos platiti od rata do danas zbog nas navijaca. Pa da malo o tome raspravljamo a ne je li neko platio kiriju ili nije.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ČujMinjore je napisao/la:Evo sad protiv Travnika ni jedna jedina baklja nije zapaljena, a kamo li ubacena u teren.FaraonTM je napisao/la:Skoro svaka domaća tekma po koju hiljadu maraka, baci to na papir i dobije se fina svotica koju je klub morao platiti zbog navijača.Valter je napisao/la:Nevjerovatno kako vas uvjek interesuju sve stvari vezano za finansije kluba (sto je OK), a ni jednog ne zanima dio takodjer vezan za finansijsku stabilnost kluba tj. koliko smo mi navijaci isisali para iz Zelje. Pa zasto ne pokrenete incijativu prema klubu da daju podatak koliki su iznos platiti od rata do danas zbog nas navijaca. Pa da malo o tome raspravljamo a ne je li neko platio kiriju ili nije.![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SarajlijaTM
A bio je jedan fin period prosle godine,bez baklji,cak su se i neka starija raja s djecom pocela vracati i onda opet po starom. Svejedno,prvi sam ih ja nekad palio dok mi nije doslo iz guzice u glavu,a i dok melo godina nisam nakupio. Tako ce i ova i svaka sljedeca generacija dok nekad ne donese drzava zakon o huliganstvu i navijanju na sportskim terenima,pa kad jedna generacija pocne pusiti foru,prestat ce. Do tada ce se vjerovatno paliti i suluda je uopste prica o tome...
Razumijem kad ih zapali na derbijuu (fino izgleda za vidjeti) al' kad je pališ protiv Mladosti iz Obarske i Viteza, koji qurac to rade ne kontamSarajlijaTM je napisao/la:A bio je jedan fin period prosle godine,bez baklji,cak su se i neka starija raja s djecom pocela vracati i onda opet po starom. Svejedno,prvi sam ih ja nekad palio dok mi nije doslo iz guzice u glavu,a i dok melo godina nisam nakupio. Tako ce i ova i svaka sljedeca generacija dok nekad ne donese drzava zakon o huliganstvu i navijanju na sportskim terenima,pa kad jedna generacija pocne pusiti foru,prestat ce. Do tada ce se vjerovatno paliti i suluda je uopste prica o tome...
Yebote ja imam 19, 20 godina (ne znam ni sam
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Valter je napisao/la:Nevjerovatno kako vas uvjek interesuju sve stvari vezano za finansije kluba (sto je OK), a ni jednog ne zanima dio takodjer vezan za finansijsku stabilnost kluba tj. koliko smo mi navijaci isisali para iz Zelje. Pa zasto ne pokrenete incijativu prema klubu da daju podatak koliki su iznos platiti od rata do danas zbog nas navijaca. Pa da malo o tome raspravljamo a ne je li neko platio kiriju ili nije.
Interesuje me sto ne znam. To koliko su navijaci (jer je ja nikad nisam zapalio niti cu ako Bog da ikad) to znam i sto ja mogu od sebe uraditi uradim. Da svako tako krene (jarana s kojim ides, vise njih vamo tamo spomenes nemoj pa makar spomenes) opominjati makar mislim da bi manje bilo. Ali iskreno ja mislim da tu opominjanje ne pomaze nikako jedino batinjanje je ostalo ne znam sta drugo iako kakvi smo nema ni od toga nista ne mi kao navijaci nego generlno narod u ovoj je.. najdrazoj vukojebini. Jer u vecini utakmica to vVitez M Obarska i ta srajnja mala raja to pali k... se i sl.. makar moje misljenje. Ne moze reci onaj sto pali baklju da voli zelju vise od mene nikako ne moze reci.. Nije prica za ovog foruma bit ce prilike.. nasekirah se bezze **** te baklje
Kralj price
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
A zaboravih pitat jel istina da je Zvijezda iz Gradačca otisla u Antaliju na pripreme???

Kralj price
Opet Kokot 
ZeljoSampioneGo je napisao/la:A zaboravih pitat jel istina da je Zvijezda iz Gradačca otisla u Antaliju na pripreme???![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ako ode Tomić a ostala nam pojacanja budu u rangu sa ovim Kokotom, reci cu ko je glavni krivac za dovođenje ovih lafo "pojacanja" u vidu Kokota,a mogli smo dovesti igrače koji su svemirski brod za Kokota i tako te igrače.Ljudi ti srede par baš kvalitetnih igrača a ti ni prstom da mrdneš,
Imaju još dovoljno vremena,nadam se da će mu doći iz guzi.ce u glavu ..
Da se zna samo da tog čovjeka izuzetno cijenim i volim i da mi je jedan od najdražih igrača Želje poslije rata ali mi je Željo važniji i od njega i svakog drugog pojedinca, ako nisi u stanju raditi svoj posao da bi klub napredovao nemoj ga onda ni raditi, onda prepusti nekome ko je strucan da to radi..
Da se zna samo da tog čovjeka izuzetno cijenim i volim i da mi je jedan od najdražih igrača Želje poslije rata ali mi je Željo važniji i od njega i svakog drugog pojedinca, ako nisi u stanju raditi svoj posao da bi klub napredovao nemoj ga onda ni raditi, onda prepusti nekome ko je strucan da to radi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Eto da ne bude price ima odlican igrac kao zamjena za Tomu.Samo se ceka taj sastanak u subotu da se vidi kako stvari stoje.Iskreno ja bi volio da Tomic ostane!!! Da budem iskren volio bi kada bi ovog sto bi ga trebao mjenjati ipak doveli jer bi po meni sjajno ukopili i prije famoznog napadaca...Sto se tice Kokota ko bi zelio vidjeti Kokota u Zelji dabogda mu u kuci bio.Željooooo je napisao/la:Ako ode Tomić a ostala nam pojacanja budu u rangu sa ovim Kokotom, reci cu ko je glavni krivac za dovođenje ovih lafo "pojacanja" u vidu Kokota,a mogli smo dovesti igrače koji su svemirski brod za Kokota i tako te igrače.Ljudi ti srede par baš kvalitetnih igrača a ti ni prstom da mrdneš,Imaju još dovoljno vremena,nadam se da će mu doći iz guzi.ce u glavu ..
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.