Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
RobinHud
-
Kontakt:
Željooooo je napisao/la:Ako ode Tomić a ostala nam pojacanja budu u rangu sa ovim Kokotom, reci cu ko je glavni krivac za dovođenje ovih lafo "pojacanja" u vidu Kokota,a mogli smo dovesti igrače koji su svemirski brod za Kokota i tako te igrače.Ljudi ti srede par baš kvalitetnih igrača a ti ni prstom da mrdneš,

Imaju još dovoljno vremena,nadam se da će mu doći iz guzi.ce u glavu ..
Da se zna samo da tog čovjeka izuzetno cijenim i volim i da mi je jedan od najdražih igrača Želje poslije rata ali mi je Željo važniji i od njega i svakog drugog pojedinca, ako nisi u stanju raditi svoj posao da bi klub napredovao nemoj ga onda ni raditi, onda prepusti nekome ko je strucan da to radi..
Trener izrazi zelju za neke igrace, predsjednik kaze imamo li para ili ne za njega. To je svugdje tako. Ako ova garnitura ljudi u klubu ne radi svoj posao, onda ko je radio? Bezveze lupete i pljujete, tesko se pokriva postojeci kadar a kamoli da se klub izlaze jos vecem trosku, pogotovo bas jacim igracima koji svaku marku na ruke hoce unaprijed....
1921 nastala je ljubav!
-
ZeljoSampioneGo
-
Kontakt:
Postao/la ZeljoSampioneGo » 05 feb 2015, 18:50
A bili Tomo potpisao da smo i mi kao Zvjezda iz Gradacca otisli u Antaliju na pripreme!? Ili mozda kao Olimpik s Otoke svejedno?
Kralj price
-
Željooooo
-
Kontakt:
RobinHud je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Ako ode Tomić a ostala nam pojacanja budu u rangu sa ovim Kokotom, reci cu ko je glavni krivac za dovođenje ovih lafo "pojacanja" u vidu Kokota,a mogli smo dovesti igrače koji su svemirski brod za Kokota i tako te igrače.Ljudi ti srede par baš kvalitetnih igrača a ti ni prstom da mrdneš,

Da se zna samo da tog čovjeka izuzetno cijenim i volim i da mi je jedan od najdražih igrača Želje poslije rata ali mi je Željo važniji i od njega i svakog drugog pojedinca, ako nisi u stanju raditi svoj posao da bi klub napredovao nemoj ga onda ni raditi, onda prepusti nekome ko je strucan da to radi..
Trener izrazi zelju za neke igrace, predsjednik kaze imamo li para ili ne za njega. To je svugdje tako. Ako ova garnitura ljudi u klubu ne radi svoj posao, onda ko je radio? Bezveze lupete i pljujete, tesko se pokriva postojeci kadar a kamoli da se klub izlaze jos vecem trosku, pogotovo bas jacim igracima koji svaku marku na ruke hoce unaprijed....
Trener je izrazio želju npr. za pojačanjem u napadu, neki menadžeri ti ponude strašne igrače za naše uslove, koji su spremni da igraju za normalne pare a ti ništa ne uradiš, nego skoro dogovoriš Kokota. Ovo gore što sam napisao nije nikakvo pljuvanje, nauci razliku između pljuvanja i kritike. Ova garnitura ljudi u klubu radi odličan posao ali se i tim ljudima nekad mora ukazati na propuste i greške, jer i oni su samo ljudi od krvi i mesa i oni griješe kao i svi ostali ljudi na svijetu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
struja
-
Kontakt:
pile87 je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Ako ode Tomić a ostala nam pojacanja budu u rangu sa ovim Kokotom, reci cu ko je glavni krivac za dovođenje ovih lafo "pojacanja" u vidu Kokota,a mogli smo dovesti igrače koji su svemirski brod za Kokota i tako te igrače.Ljudi ti srede par baš kvalitetnih igrača a ti ni prstom da mrdneš,

Eto da ne bude price ima odlican igrac kao zamjena za Tomu.Samo se ceka taj sastanak u subotu da se vidi kako stvari stoje.Iskreno ja bi volio da Tomic ostane!!! Da budem iskren volio bi kada bi ovog sto bi ga trebao mjenjati ipak doveli jer bi po meni sjajno ukopili i prije famoznog napadaca...Sto se tice Kokota ko bi zelio vidjeti Kokota u Zelji dabogda mu u kuci bio.
ja bi više volio da toma ostane a ako ne ostane da zamjena za njega dođe,što se tiče kokota ne treba nam
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Ne znam vala ovo za Kokota, nije loš igrač ali prvenstveno nam nije neophodan a druga stvar je što je star.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
anonimni
-
Kontakt:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:A bili Tomo potpisao da smo i mi kao Zvjezda iz Gradacca otisli u Antaliju na pripreme!? Ili mozda kao Olimpik s Otoke svejedno?
Dobro, skontali smo da su Zvijezda, OlimpiK i maleni u Antaliji, a mi "samo" u Medjugorju i sta sad ?
Ne treba nam Kokot...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
-
ZeljoSampioneGo
-
Kontakt:
Postao/la ZeljoSampioneGo » 05 feb 2015, 19:28
anonimni je napisao/la:ZeljoSampioneGo je napisao/la:A bili Tomo potpisao da smo i mi kao Zvjezda iz Gradacca otisli u Antaliju na pripreme!? Ili mozda kao Olimpik s Otoke svejedno?
Dobro, skontali smo da su Zvijezda, OlimpiK i maleni u Antaliji, a mi "samo" u Medjugorju i sta sad ?
Ne treba nam Kokot...
Mora da nisi bio jucer na forumu pa ne kontas zajebanciju..
Ali odakle li Zvjezdi pare za Antaliju!? Ja samo o Zvjezdi i putu njihovom razmisljam..
Usutio se pitarcina danas ili opet registruje novi nick?
Kralj price
-
FaraonTM
-
Kontakt:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:anonimni je napisao/la:ZeljoSampioneGo je napisao/la:A bili Tomo potpisao da smo i mi kao Zvjezda iz Gradacca otisli u Antaliju na pripreme!? Ili mozda kao Olimpik s Otoke svejedno?
Ne treba nam Kokot...
Ali odakle li Zvjezdi pare za Antaliju!? Ja samo o Zvjezdi i putu njihovom razmisljam..
Yebo te život ja ni ne znam gdje se komšinice pripremaju a oni znaju sve o nama, i gdje se pripremamo i ko nam odlazi i ko nam dolazi i koji nam je prosjek godina i znaju nam stanje u klubu, sve ljudi znaju. Ostalo valjda malo Udbee u njima

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
perodeformero
-
Kontakt:
Postao/la perodeformero » 05 feb 2015, 19:31
Klub kao da je u hibernaciji, majku mu hebem jel moguce neku reportazu napraviti, neki intervju, nesto bilo sta
-
RobinHud
-
Kontakt:
Željooooo je napisao/la:RobinHud je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Ako ode Tomić a ostala nam pojacanja budu u rangu sa ovim Kokotom, reci cu ko je glavni krivac za dovođenje ovih lafo "pojacanja" u vidu Kokota,a mogli smo dovesti igrače koji su svemirski brod za Kokota i tako te igrače.Ljudi ti srede par baš kvalitetnih igrača a ti ni prstom da mrdneš,

Trener je izrazio želju npr. za pojačanjem u napadu, neki menadžeri ti ponude strašne igrače za naše uslove, koji su spremni da igraju za normalne pare a ti ništa ne uradiš, nego skoro dogovoriš Kokota. Ovo gore što sam napisao nije nikakvo pljuvanje, nauci razliku između pljuvanja i kritike. Ova garnitura ljudi u klubu radi odličan posao ali se i tim ljudima nekad mora ukazati na propuste i greške, jer i oni su samo ljudi od krvi i mesa i oni griješe kao i svi ostali ljudi na svijetu..
Jos nisam ni cuo ni vidio za strasnog igraca da igra za normalne pare (normalne pare za nasu ligu smatram 2-3k plus na ruke). Nismo u situaciji da placamo bilo kojeg skupljeg igraca, plus sto ti ni taj skuplji igrac ne garantuje izlazak u evropu. Ako je prioritet vracanje dugova, onda je to prioritet i treba ici tim stopama.
Kokot-nikad!
1921 nastala je ljubav!
-
anonimni
-
Kontakt:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:anonimni je napisao/la:ZeljoSampioneGo je napisao/la:A bili Tomo potpisao da smo i mi kao Zvjezda iz Gradacca otisli u Antaliju na pripreme!? Ili mozda kao Olimpik s Otoke svejedno?
Ne treba nam Kokot...
I nisam bio tu, sad sam to malo prelistao i skont'o fol, izvini druze
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
-
MuhamedTM
Imamo I mi levata u klubu

kao prvo ebo ih kokot I 99% Zeljovaca ga ne zeli ni blizu Grbavice.
Pod broj dva glume i oni malo oko Tomica a I on se malo ufuro ,daj vise dogovorite se,zadnji vezni I napadac nam trebaju pravo .
Cim Amar gospodin ode odma u klubu ne iznose nista u javnost

sto ja moram trazit ljude oko kluba da ih pitam nesto vezano za Zelju (nije samo ja nego vecina).
Medjugoriju svaka cast ali svake godine smo tamo ,dosadilo I igracima vise .Nek nam je dragi Bog na pomoci s ovom upravom. AMAR OSIM

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
-
fedeltafrotta
-
Kontakt:
Postao/la fedeltafrotta » 05 feb 2015, 21:09
samo vi dolazite na tekme, ko igra nije bitno, igraci dolazr i prolaze, samo je Željo vječan

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Željooooo
-
Kontakt:
MuhamedTM je napisao/la:Imamo I mi levata u klubu

Pod broj dva glume i oni malo oko Tomica a I on se malo ufuro ,daj vise dogovorite se,zadnji vezni I napadac nam trebaju pravo .

sto ja moram trazit ljude oko kluba da ih pitam nesto vezano za Zelju (nije samo ja nego vecina).
Medjugoriju svaka cast ali svake godine smo tamo ,dosadilo I igracima vise .Nek nam je dragi Bog na pomoci s ovom upravom. AMAR OSIM

Druže, u javnost i ne treba da se iznosi sve,nismo mi neki mahalski klub. Klub preko svoje stranice iznosi informacije za koje smatra da su važne i to je to, tako i svi normalni klubovi rade. Ti ljudi koji su oko kluba i koji ti govore informacije o onome što se dešava u klubu ako su zaposlenici kluba trebaju odmah da dobiju otkaz .
Ova uprava je uradila toliko stvari za klub da je bolja od svih prethodnih uprava, i mislim da bez potrebe kritikuješ nešto što je dobro u našem klubu. Ti i ja i svi ostali navijači kluba, našem Želji možemo pomoći na taj način što ćemo kupiti člansku kartu, ulaznicu na tekmi, neki artikal iz fan shopa itd, to je valjda ono što navijači rade, a ne da se petljamo tamo gdje nam nije mjesto..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
ZeljoSampioneGo
-
Kontakt:
Postao/la ZeljoSampioneGo » 05 feb 2015, 21:22
Naravno. Lagano prvo ide Clanska ko nije a onda karta ko moze ali ona puna ako.ke za clanove 8 vi onu lunu od 10 ko moze naravno. Onda oni drugarima u plavom prijavis one tapkarose ja pred svaku utakmicu to uradim. I nemoj te sad sta dobijes za clansku i to. Dobro je Greda rekao da se ukljucis u izvidjace pcelare sahiste bilo gdje imas clanarinu od 10 15 ili 20 km. I onda laganini na svoje mjesto uzivas. Ide red nerviranja, pa uzivanja i tako sve.. pozelio sam utakmice kakva god da nam.je liga
Kralj price
-
perodeformero
-
Kontakt:
Postao/la perodeformero » 05 feb 2015, 21:33
Željooooo je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Imamo I mi levata u klubu

Druže, u javnost i ne treba da se iznosi sve,nismo mi neki mahalski klub. Klub preko svoje stranice iznosi informacije za koje smatra da su važne i to je to, tako i svi normalni klubovi rade. Ti ljudi koji su oko kluba i koji ti govore informacije o onome što se dešava u klubu ako su zaposlenici kluba trebaju odmah da dobiju otkaz .
Ova uprava je uradila toliko stvari za klub da je bolja od svih prethodnih uprava, i mislim da bez potrebe kritikuješ nešto što je dobro u našem klubu. Ti i ja i svi ostali navijači kluba, našem Želji možemo pomoći na taj način što ćemo kupiti člansku kartu, ulaznicu na tekmi, neki artikal iz fan shopa itd, to je valjda ono što navijači rade, a ne da se petljamo tamo gdje nam nije mjesto..
Suvise je rano da ocjenjujes upravu. Po meni do sad je dosta stvari samo prica i nista vise, a prateci stranicu svi smo pomislili i vjerovali da je Tomic produzio ugovor, znaci nije sve bas tako bajno sto se tice tih "zvanicnih" informacija
-
MuhamedTM
Željooooo je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Imamo I mi levata u klubu

Upravo I govorim da se lagano pretvaramo u mahalski klub kako je Amar otiso.Mislis da bi se dogodilo ovo s Tomicem da je Amar tu? Malo trasu

Znaci moj post nije bio protiv Grede I Mirse nego nesto sasvim drugo ali hajde nema veze ,ne zelim sad ovtvarati pandorinu kutiju .
Ja mislim da se fudbal igra zbog navijaca I svi bi trebali biti upuceni u 70% stavri vezanih za Zelju. Mora klub imati kritika u granicama da bi postao jos bolji .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
-
ChWilla
-
Kontakt:
prošle godine su i zvanična i amar objavili da je nadarević potpisao. kerla je dva puta bježao bez amarove saglasnosti i on ga je opet treći put primio, bekrić ga je drugu polusezonu 2012/13 otvoreno bojkotovao, i tako dalje, i tako dalje. pare su u pitanju, dragi ljudi.
-
MuhamedTM
ChWilla je napisao/la:prošle godine su i zvanična i amar objavili da je nadarević potpisao. kerla je dva puta bježao bez amarove saglasnosti i on ga je opet treći put primio, bekrić ga je drugu polusezonu 2012/13 otvoreno bojkotovao, i tako dalje, i tako dalje. pare su u pitanju, dragi ljudi.
Nadarevic se prepao za familiju zbog huligana koji su mu prijetili,sta je trebo uraditi.
Bekric bojkotovao Amara ? o tome nemam blage . Mozda I jeste.
Kerla nema mozga sekunde ali ako se dobro sjecam kad je on bio tu bili smo sampioni a sad smo 5.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
-
ChWilla
-
Kontakt:
ja ti samo kažem da je i gorih stvari od ovoga s tomićem bilo i dok je amar bio tu. dešava se i kad imaš para, a naročito kad nemaš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.