od ovog ocekujem najvise u drugom dijelu da nas iznenadi neznam zasto ali imam dobar filing

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ojjjj Benkii stomacine sta je ovo, kako vidi pisat od ovolikog bojlera HAHAHAHAHAH..... Hajde taj klip, valjda cu ga veceras moci pregledat ... a do tada vam preporucujem film Furykanarinac je napisao/la:
tu ti je kraj
FURIJU gledo imas sta slicno dok ne bude snimak a dobromacahz je napisao/la:Ojjjj Benkii stomacine sta je ovo, kako vidi pisat od ovolikog bojlera HAHAHAHAHAH..... Hajde taj klip, valjda cu ga veceras moci pregledat ... a do tada vam preporucujem film Furykanarinac je napisao/la:
tu ti je kraj
Lik je napisao/la:Pustite ljude nek uživaju![]()
Treba mi pomoć, u fan šopu sam kupio grb od stiroploa pa mi treba savjet kako da ga postavim na zid, bušenje ne dolazi u obzir.
Head je napisao/la:Dejo kralju.![]()
![]()
Jednostavno ovog covjeka ne mozes a da ne volis. Meni u top3 omiljenja igraca Sarajeva.
gotivis igraca koji ti je unazadio klub za milion eura minimalnoHead je napisao/la:Dejo kralju.![]()
![]()
Jednostavno ovog covjeka ne mozes a da ne volis. Meni u top3 omiljenja igraca Sarajeva.
A ti ga mrzis sto je jedno 10 puta brat bratu spasavao Sarajevo i to najvise na AFH kad je kontre spasavao ,1 na 1 i sl.Sjecas li se toga ? Ne kazem da je sad top klasa ,al je normalaaS_Roma je napisao/la:gotivis igraca koji ti je unazadio klub za milion eura minimalnoHead je napisao/la:Dejo kralju.![]()
![]()
Jednostavno ovog covjeka ne mozes a da ne volis. Meni u top3 omiljenja igraca Sarajeva.i obrukao nekoliko puta usput
Da gotivim ga, volim ga k'o brata rodjenog, da ne bi mozda tebe treb'o pitati koga cu gotiviti a koga ne.aS_Roma je napisao/la:gotivis igraca koji ti je unazadio klub za milion eura minimalnoHead je napisao/la:Dejo kralju.![]()
![]()
Jednostavno ovog covjeka ne mozes a da ne volis. Meni u top3 omiljenja igraca Sarajeva.i obrukao nekoliko puta usput
Trenutno korisnika/ca: bvsic, insimadop, Kyle88, Lobudaraczapamcenje, MaroonBjelave, nedimmmm1337, perodeformero, Sinfoc1986 i 73 gosta.