Ima ovaj neki Yokoyama Shohei , 21 godina , ali po transfermarkt-u on igra ofanzivnog veznog i lijevo krilo.1922VFC1981 je napisao/la:Na transfermarkt-u samo ima lijevi bek japanac ali 31 godina mu i vrijedi jeb sve svoje 700.000 nadat se da je to taj

Molit i kumit da je ovaj haha,a garant je taj upratio sam ga ali ofanzivnog igraMaestro^^ je napisao/la:Ima ovaj neki Yokoyama Shohei , 21 godina , ali po transfermarkt-u on igra ofanzivnog veznog i lijevo krilo.1922VFC1981 je napisao/la:Na transfermarkt-u samo ima lijevi bek japanac ali 31 godina mu i vrijedi jeb sve svoje 700.000 nadat se da je to taj
Ko zna , možda zna igrati i beka.

Ma nema veze drug. I Maletic je poceo na desnom krilu , pa je završio na beku.1922VFC1981 je napisao/la:Molit i kumit da je ovaj haha,a garant je taj upratio sam ga ali ofanzivnog igraMaestro^^ je napisao/la:Ima ovaj neki Yokoyama Shohei , 21 godina , ali po transfermarkt-u on igra ofanzivnog veznog i lijevo krilo.1922VFC1981 je napisao/la:Na transfermarkt-u samo ima lijevi bek japanac ali 31 godina mu i vrijedi jeb sve svoje 700.000 nadat se da je to taj
Ko zna , možda zna igrati i beka.

ne razumiju Avdu naši a kamoli on.Joj da mi je to vidit i odmah mogu umrijet
  ne razumiju Avdu naši a kamoli on.Joj da mi je to vidit i odmah mogu umrijet  
   MIJENJAJ GA AVDO!!!
 MIJENJAJ GA AVDO!!!  

samo da ne bude težih ozljeda.

BMV22 je napisao/la:Joj raja da mi je vidit kad mu Avdo počne objašnjavat šta i kako da igra, i rukama i nogamane razumiju Avdu naši a kamoli on.Joj da mi je to vidit i odmah mogu umrijet

MIJENJAJ GA AVDO!!!

Da ovo nije neki nećak od vlasnike firme guma Yokohama.Već nas vidim dres Suzuki na šorcu Yamaha na štucnama Honda a na trenerkama Mazda i Toyota.Ishrana naših igrača u Baru četiri tone riže i suši, escajg dozvoljen samo u vidu štapića.**** kad naši počnu nabadat štapićima biće krvi do koljena

samo d ane bude težih ozljeda.

Gdje odmah na Avdu ode
  Gdje odmah na Avdu ode   

Brato mozda japancu bude lakse razumjet Avdu vec nasima.Samo ga ne vodite kod Bise u kafanuBMV22 je napisao/la:Joj raja da mi je vidit kad mu Avdo počne objašnjavat šta i kako da igra, i rukama i nogamane razumiju Avdu naši a kamoli on.Joj da mi je to vidit i odmah mogu umrijet

MIJENJAJ GA AVDO!!!

Da ovo nije neki nećak od vlasnike firme guma Yokohama.Već nas vidim dres Suzuki na šorcu Yamaha na štucnama Honda a na trenerkama Mazda i Toyota.Ishrana naših igrača u Baru četiri tone riže i suši, escajg dozvoljen samo u vidu štapića.**** kad naši počnu nabadat štapićima biće krvi do koljena

lani sam postavljo na facebook ovaj klip radio prenosa koji me pravo vratio u osamdeseteANTIFA ! je napisao/la:[youtube][/youtube]
 .Sjecam se ove utakmice,bas sam sluso prenos ovog zadnjeg kola i to u vojsci
 .Sjecam se ove utakmice,bas sam sluso prenos ovog zadnjeg kola i to u vojsci   u Brezicama Slovenija.Reporter Jordan Ivanovic
  u Brezicama Slovenija.Reporter Jordan Ivanovic i majstor ga zavalio
  i majstor ga zavalio Volio bi da dodje neki stranac da ga malo hakamo ,bilo bi cirkusa pravo na tribinama.
 Volio bi da dodje neki stranac da ga malo hakamo ,bilo bi cirkusa pravo na tribinama.  

Bice ovo abd bolje nego je iko ocekivao.Treba ostati na zemlji ne letiti ,ne praviti nikakav pritisak i od tekme do tekme .Samo jos da uslijedi budjenje RAje da se vratimo na stadion da ih podrzimo ,siguran sam da to ova grupa momaka zasluzuje.Nadamo se najboljem nista nije nemoguce
   Bice ovo abd bolje nego je iko ocekivao.Treba ostati na zemlji ne letiti ,ne praviti nikakav pritisak i od tekme do tekme .Samo jos da uslijedi budjenje RAje da se vratimo na stadion da ih podrzimo ,siguran sam da to ova grupa momaka zasluzuje.Nadamo se najboljem nista nije nemoguceje li to gotova stvar ili?BICE GUSTO je napisao/la:Kazu da je Tana obezbjedio onom Hai-ju smjestaj na Rujistu. Sa biciklom si u Vrapcicima za 3 minute, a nazad...ima Boga mi...pofino. Valjda ce taj Japanac biti stvarno pojacanje, a ne dio humanitarne akcije japanske vlade. (Japanci su inace sitni. Ja nesto kontam ovaj nas nosi kopacke 30-32).

Ma zezam se drug. Pojma nemam.AlemC85 je napisao/la:je li to gotova stvar ili?BICE GUSTO je napisao/la:Kazu da je Tana obezbjedio onom Hai-ju smjestaj na Rujistu. Sa biciklom si u Vrapcicima za 3 minute, a nazad...ima Boga mi...pofino. Valjda ce taj Japanac biti stvarno pojacanje, a ne dio humanitarne akcije japanske vlade. (Japanci su inace sitni. Ja nesto kontam ovaj nas nosi kopacke 30-32).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.