Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Te zaboravio je reć kome je posvetio rad, njegovoj mački koja ga je inspirisala u svojoj predanoj borbi protiv miševa

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Zbog toga što nemam mačku da me inspiriše još nisam počeo projekat koji trebam sutra predati 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nerminovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Boga pitaj kako sam uspio zavrsiti projekat ali je evo gotovo, hvala svima koji su me podrzali![]()
![]()
Zapamti ko ti je prvi nasao cifre i motivisao te svaki dan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Joj nasao sam novi acc.
Ima li ko BangBrosa, NA
Ima li ko BangBrosa, NA
- Marsal
- Kontakt:
Pa momčino što ne kažeš, kuco bi Maršal za tebe svakako nemam pametnijeg poslaNerminovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Boga pitaj kako sam uspio zavrsiti projekat ali je evo gotovo, hvala svima koji su me podrzali![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Momci imam neke probleme strasne, ne mogu da spavam nikako, budim se svako jutro u 5:30, a zapravo legnrm uvijek oko 2 jer ne mogu prije zaspat. Imal ko kakav prijedlog ili sta, mogul kakve tabletr pomoc? :s
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Lex može sve riješitAsharaK je napisao/la:Momci imam neke probleme strasne, ne mogu da spavam nikako, budim se svako jutro u 5:30, a zapravo legnrm uvijek oko 2 jer ne mogu prije zaspat. Imal ko kakav prijedlog ili sta, mogul kakve tabletr pomoc? :s
Ovako zaglavi učeći ko ja do 6 ujutro, pa ustaješ u pola 7 da ideš na ispit
- legenda reala
- Kontakt:
počni raditi, ima da spavaš ko janje 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesi ovo ti stalna mušterija ?Marsal je napisao/la:Apaurini. Mislim da se tabla kreće po 7.5-10 maraka.
Guziš li upola kao legenda

- samo_lijevo
- Kontakt:
pogledaj u Lukavici,sigurno su jeftiniji.Marsal je napisao/la:Apaurini. Mislim da se tabla kreće po 7.5-10 maraka.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sudeći po tvom primjeru, baš i nelegenda reala je napisao/la:počni raditi, ima da spavaš ko janje
Dobro je, samo nek se guzi.Marsal je napisao/la:Guze mene.Belmin6 je napisao/la:Guziš li upola kao legenda![]()
Ima li šta poslije one crvenokose
- Marsal
- Kontakt:
Ima. Depresija i osjećaj beznađa.Belmin6 je napisao/la: Dobro je, samo nek se guzi.![]()
Ima li šta poslije one crvenokose
Još je ona aktuelna u mom životu, nažalost.
Uzdam se u Nerminovica da mi nadje kakvu skandinavsku vilu. Abd odlazim u Ameriku krajem mjeseca ako mi iduce sedmice odobre vizu.
Opaa sine, pa ne hvališ mi se.
Blago tebi, možeš pratiti NBA u normalno vrijeme.
Gdje ideš, koji grad
Gdje ideš, koji grad
- Marsal
- Kontakt:
Ma ne hvalim se jer još nisam dobio vizu, u utorak imam razgovor u Ambasadi pa ću više znat.Belmin6 je napisao/la:Opaa sine, pa ne hvališ mi se.![]()
Gdje ideš, koji grad
Idem u St. Louis da se marišem sa crncima po njihovim getima
Ako mi ne odobre vizu dženaza je u četvrtak poslije ikiondije namaza u haremu Tetovo, biće obezbjeđen prijevoz ispred Čaršijske džamije.
- legenda reala
- Kontakt:
Da, DaDex je napisao/la:Sudeći po tvom primjeru, baš i nelegenda reala je napisao/la:počni raditi, ima da spavaš ko janje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 48 gostiju.