Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Kod nas će tek poslijepodne pravi snijeg, sjever, zapad, sjevero-zapad to su mjesta koja će biti najviše pogođena. Poslijepodne u nizinama u svim krajevima BiH će kiša preći u snijeg, centralna Bosna bi mogla dobit do ponedjeljka 15-30 cm snijega a ove gore navede regije i više. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Odgodjena skola do narednog ponedjeljka

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zar je toliko napadalo?Otelo je napisao/la:Odgodjena skola do narednog ponedjeljka![]()
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
JestBaDa12 je napisao/la:Zar je toliko napadalo?Otelo je napisao/la:Odgodjena skola do narednog ponedjeljka![]()
Ima ga oko 70cm i to padao u srijedu, jucer i stao na dva sata i od 19h pada bez prestanka
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nastava vam odgođena za vikend, a danas petak 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
Kakav snijeg?
Hercegovina Kalifornija
Hercegovina Kalifornija
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Šalju mi fotke, govore da je bilo plesanja po parkingu, ali opet mi čudno. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trotoari nikako ne postoje, po cestama jedna traka. Lokalni putevi potpuno odsjeceni, autobusi gotovo nikako ne voze a na to sve kafici puniBaDa12 je napisao/la:Šalju mi fotke, govore da je bilo plesanja po parkingu, ali opet mi čudno.
@rio do 13.02 je odgodjeno a krecemo onda u ponedjeljak 16.02
Taman da napisem maturski
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neka, neka, bilo je i prošle godine, kakav snijeg, pa ste onda kukali i zvali upomoćConsigliere je napisao/la:Kakav snijeg?![]()
![]()
Hercegovina Kalifornija
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da je bilo hladnije mjerili bi sad preko 70 cm snijega u večini krajeva. Kod mene snijeg pada od srijede, može se reći neprestano ali brzo se topi jer je toplo.
@Otelo blago se tebi. Da hoće i kod mene odgodit školu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- majestic24
- Kontakt:
ocistio sam dvoriste...dok sam sa jednog kraja dosao do drugog,na pocetku je opet bilo preko 5 cm snijega. A hladno u pm
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma hladno bgt, smrzo se ko kakva pi*ka. Ne znam odakle pada vise 3 dana zaredom pada, na 2h stao.Unofficialpage je napisao/la:Da je bilo hladnije mjerili bi sad preko 70 cm snijega u večini krajeva. Kod mene snijeg pada od srijede, može se reći neprestano ali brzo se topi jer je toplo.
Danas dosao u skolu, nisam ni usao u dvoriste. Najblize skoli dosao kad sam se pozdravio sa direktorom dok sam cigare uzimao
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ciklona je spora k'o puž, neće još otići od nas. Sutra navečer postepeno prestajanje padavina a do tad snijeg, umjeren do jak. 
I kod mene pada od srijede, jedino je sad stao ali očekiujem da će uskoro ponovo krenuti, da je još koji stepen hladnije bilo sad bi ga 100% bilo preko pola metra.
I kod mene pada od srijede, jedino je sad stao ali očekiujem da će uskoro ponovo krenuti, da je još koji stepen hladnije bilo sad bi ga 100% bilo preko pola metra.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nek' se ti meni odmoris, ne mozes biti prvi strijelac lige + meni raditi projekatMarsal je napisao/la:Pa momčino što ne kažeš, kuco bi Maršal za tebe svakako nemam pametnijeg poslaNerminovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Boga pitaj kako sam uspio zavrsiti projekat ali je evo gotovo, hvala svima koji su me podrzali![]()
![]()
@Cartman
Srce ko' dzamija kad sam vratio projekat + danas idem na raspustu sedmicu dana
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Šta je rekla za Georgea?

-
Nerminovic
- Kontakt:
BaDa12 je napisao/la:Šta je rekla za Georga?![]()
Nista vala, valjda cu dobit malo plus poena zbog njega
Mislim da je sasvim dobro ispalo na kraju, koristio sam ovu reklamu jer je nekako malo drugacija i cini mi se da je najpopularnija reklama Nespressa
''Geroge Clooney is inside'' jesu ludi
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nasamarila ga je, što jest jest. Mada, kriv je sam što je neodoljiv ženama. Zato ti kažem da se ne brineš.

Ova Krajina zakonOtelo je napisao/la:Odgodjena skola do narednog ponedjeljka![]()
Ja ustao ocistio snijeg,vratio se u kucu da popijem kafu krenuo u skolu kao da nisam ni cistio.Dolazim do prve stanice nigdje nikog i ja se vratim kuci,Sad procitao da se ne ide do 13.2 .
Nas maturante ovo ce samo zajebati
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Ma nek ce, snaci cemo se nekako. Lakse je sve kad je toplije.EdoMajka je napisao/la:Ova Krajina zakonOtelo je napisao/la:Odgodjena skola do narednog ponedjeljka![]()
![]()
Ja ustao ocistio snijeg,vratio se u kucu da popijem kafu krenuo u skolu kao da nisam ni cistio.Dolazim do prve stanice nigdje nikog i ja se vratim kuci,Sad procitao da se ne ide do 13.2 .![]()
Nas maturante ovo ce samo zajebati
Mene buni ovo do, jel to znaci da krecemo u petak opet ili tek u ponedjeljak ?
Marsal je napisao/la:
Ako mi ne odobre vizu dženaza je u četvrtak poslije ikiondije namaza u haremu Tetovo, biće obezbjeđen prijevoz ispred Čaršijske džamije.
A jbt dan
Poslusaj me...nadji neko nase udruzenje, oni sto prave derneke i igraju folklor...i pitaj predsjednika imal' kakva za udaju
Pa onda i bratu nadji, pa da se i ja ispalim tamo
FORZA MARŠAL !!!