FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da pozdravim strucnjake kojima svaki k.u.r.a.c smeta. Nevjerovatno je, u sve se razumijete. Kad ste sve skole zavrsili, a stalno visite na forumu.
Kad istive ugovor sa Headom?
- BoskoAntic
- Kontakt:
Pa ja napisah bar tri puta nakon evolutiona da NEĆE biti prijenosa, i da je provjerena info...MortemHz je napisao/la:Ipak ne prenosi Face tv sutra? zjb nas Evolution
U INAT SVIMA 1946
Prvo i najvaznije sto se tice dresova i kompanija HAAD, da NE GLEDATE samo dresove, vec komplet garnituru.. od trenerki do ostalih zajebancija, duxerica, sorceva, itd.. Nekada smo ko seljaci znali izlaziti, ni na sta nlik.. sad kad svaki igrac izgleda isto, kad svaki igrac dobije ono sto zeli i koliko zeli, mi nasli pameovati ovde..
Ljudi su napravili dres, kakav god da je.. Ko ti kaze da ces u njima igrati? Imas bordo i bijela varijanta dresova, imas i crnu za svaki slucaj.. sivu su napravili radi marketinga il neceg sta znam.. uglavnom, jedna je istina.. DA NE ZNAMO CIJENITI ONO STO IMAMO... Sutra kad se bude,lupam, pojavila mogucnost dovodjenja nekog extra brazilca na poziciji napadaca, nama ce BENKO biti zaqurac..
Reci hvala Bogu imamo sve sto nam treba, lijepi smo, zgodni
, imamo uslove kakve malo ko imamo u regiji..

Ljudi su napravili dres, kakav god da je.. Ko ti kaze da ces u njima igrati? Imas bordo i bijela varijanta dresova, imas i crnu za svaki slucaj.. sivu su napravili radi marketinga il neceg sta znam.. uglavnom, jedna je istina.. DA NE ZNAMO CIJENITI ONO STO IMAMO... Sutra kad se bude,lupam, pojavila mogucnost dovodjenja nekog extra brazilca na poziciji napadaca, nama ce BENKO biti zaqurac..

Reci hvala Bogu imamo sve sto nam treba, lijepi smo, zgodni

- franklampard8
- Kontakt:
Polako druze, korak po korak. Ne moze ti Puma ili navedeni davati sto ti daje HAAD.Ajax je napisao/la:Upravo tako. U ovoj boji odlicno izgleda u drugim bojama jako lose iskreno. Idealno bi bilo nesto kao adidas, puma ili kappa u buducnosti.MortemHz je napisao/la:Ako vec mora Haad...![]()

1946
Kvalitet Haad dresova je jako loš. Očajan!Zip je napisao/la:Prvo i najvaznije sto se tice dresova i kompanija HAAD, da NE GLEDATE samo dresove, vec komplet garnituru.. od trenerki do ostalih zajebancija, duxerica, sorceva, itd.. Nekada smo ko seljaci znali izlaziti, ni na sta nlik.. sad kad svaki igrac izgleda isto, kad svaki igrac dobije ono sto zeli i koliko zeli, mi nasli pameovati ovde..
Ljudi su napravili dres, kakav god da je.. Ko ti kaze da ces u njima igrati? Imas bordo i bijela varijanta dresova, imas i crnu za svaki slucaj.. sivu su napravili radi marketinga il neceg sta znam.. uglavnom, jedna je istina.. DA NE ZNAMO CIJENITI ONO STO IMAMO... Sutra kad se bude,lupam, pojavila mogucnost dovodjenja nekog extra brazilca na poziciji napadaca, nama ce BENKO biti zaqurac..![]()
Reci hvala Bogu imamo sve sto nam treba, lijepi smo, zgodni, imamo uslove kakve malo ko imamo u regiji..
Na stranu sve ostalo, ali kvalitet dresa je loš.
- franklampard8
- Kontakt:
Nije toliko los koliko kukate. Imam 4 razlicita i nijedan nije losiji ni od Lescona, ni Royala, ni onog Nikea koji smo imali.pitar079 je napisao/la:Kvalitet Haad dresova je jako loš. Očajan!Zip je napisao/la:Prvo i najvaznije sto se tice dresova i kompanija HAAD, da NE GLEDATE samo dresove, vec komplet garnituru.. od trenerki do ostalih zajebancija, duxerica, sorceva, itd.. Nekada smo ko seljaci znali izlaziti, ni na sta nlik.. sad kad svaki igrac izgleda isto, kad svaki igrac dobije ono sto zeli i koliko zeli, mi nasli pameovati ovde..
Ljudi su napravili dres, kakav god da je.. Ko ti kaze da ces u njima igrati? Imas bordo i bijela varijanta dresova, imas i crnu za svaki slucaj.. sivu su napravili radi marketinga il neceg sta znam.. uglavnom, jedna je istina.. DA NE ZNAMO CIJENITI ONO STO IMAMO... Sutra kad se bude,lupam, pojavila mogucnost dovodjenja nekog extra brazilca na poziciji napadaca, nama ce BENKO biti zaqurac..![]()
Reci hvala Bogu imamo sve sto nam treba, lijepi smo, zgodni, imamo uslove kakve malo ko imamo u regiji..
Na stranu sve ostalo, ali kvalitet dresa je loš.

1946
ma ljudi mi smo se toliko izdigli iznad ostalih da je to za nepovjerovati....a vi sada trazite manu u dresovima ma daj....pa ljudi prije par godina kad doce zimska pauza meni je non stop u glavi bilo dali ce doci taj neki Melunovic koji ima dobar video na yu tube dali ce Hilmo Gutic ostat oprostit nam 5 plata dali ce Dzenaludin Hamzagic nas izdat i otici kod Gracica pa onda nemogu da spavam jer je Skoro presao u Olimpik ispred Sarajeva pa onda i Muharemovic....A sada je jedina moja briga pred spavanje koga staviti u prvi tim dali buducu zvijezdu Bosanske repke Duljevica ili bivse reprezentativce Benku i Alispahica ili pak Makedonskog reprezentativca...a onda malo te brige odbacim pa pocnem razmisljat kako zeljo nemoze da produzi ugovor sa svojim kapitenom jer ga trazi neki klub iz druge Ceske lige a mi produzili ugovor sa momkom kojeg su htjeli iz Njemacke...Pa onda se sjetim kako smo Gracicu vratili za Skoru i Muharemovica pa mu uzeli iz kluba najbolji njegov eksponat kojeg je ikad imao...pa se sjetim kako smo u Medulin isli na pripreme pa igrali prijateljske sa NK Grabar i fk Sindjelic...a sada vidim momci uzivaju na plazi i treniraju i igraju utakmice sa Partizanom,Metalistom itd....i kada sve ovo meni prodje kroz glavu ja spavam kao mala beba....zato budite sretni uzivajte u ovim sjajnim trenutcima naseg kluba i jos jednom hvala velikom Tanu... 

Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 06 feb 2015, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo
pa nisam slijep kod ociju i imam jos uvijek culo dodira.
Kvalitet dresa je los, o ostalim stvarima bi se dalo diskutovati oni su dosta kvalitetniji.
Kvalitet dresa je los, o ostalim stvarima bi se dalo diskutovati oni su dosta kvalitetniji.
jel vi stvarno mislite da bi NIKE ili ADIDAS ili PUMA i sl. pravili nama trenerke, duxe i ostalo?
zajebavalo se sa ljiljanima i detaljima?
da bi kvalitet dresa bio bolji od HAAD ?
pa mi smo NIKE dresove dobili sa lagera!!! ko sa pijace od Bog zna kojeg kluba
prestanite biti djeca i pricati o "kvalitetu" kad isti kosta jako puno, pa kada HAAD napravi dres kvaliteta juventusovog pa cijena bude 180 marak bit ce "aj majko "
uz to sve, imam osjecaj a bi neki nosili i najlon da je na njemu znak nike ili adidaas
prestanite biti djeca i pricati o "kvalitetu" kad isti kosta jako puno, pa kada HAAD napravi dres kvaliteta juventusovog pa cijena bude 180 marak bit ce "aj majko "
uz to sve, imam osjecaj a bi neki nosili i najlon da je na njemu znak nike ili adidaas
Neka Haad-a, ja sam globalno zadovoljan. Prvo sto su nasi, drugo sto ljudi redovno osvjezavaju kolekciju. Ko bi nam to napravio u ove dvije godine 10 razlicitih dresova? A i isprave stvari sa kojim nismo zadovoljni. Rastu i oni uz nas, tako da ne vidim razlog da uzmemo neki poznati brend, a da pri tome mi nemamo korist od toga.
Ma naravno, nije da smo odusevljeni ovim sto nam Haad nudi, ali je sasvim zadovoljavajuce. Oni su pioniri u tome i vjerovatno ce iz godine u godinu biti bolji.Desole je napisao/la:Neka Haad-a, ja sam globalno zadovoljan. Prvo sto su nasi, drugo sto ljudi redovno osvjezavaju kolekciju. Ko bi nam to napravio u ove dvije godine 10 razlicitih dresova? A i isprave stvari sa kojim nismo zadovoljni. Rastu i oni uz nas, tako da ne vidim razlog da uzmemo neki poznati brend, a da pri tome mi nemamo korist od toga.
Kupujmo koristimo domace.

Imas los osjecaj. Jako los.Benko je napisao/la:jel vi stvarno mislite da bi NIKE ili ADIDAS ili PUMA i sl. pravili nama trenerke, duxe i ostalo?
Nekad smo imali igrače tipa Melunovic, sad bi se trebali sa igracima iste kvalitete zadovoljavati?
Ono sto ne valja, onda brate ne valja. Kvalitet dresova je jako loš. Ostalo je ok.
pitar079 je napisao/la:Imas los osjecaj. Jako los.Benko je napisao/la:jel vi stvarno mislite da bi NIKE ili ADIDAS ili PUMA i sl. pravili nama trenerke, duxe i ostalo?
Nekad smo imali igrače tipa Melunovic, sad bi se trebali sa igracima iste kvalitete zadovoljavati?
Ono sto ne valja, onda brate ne valja. Kvalitet dresova je jako loš. Ostalo je ok.
100%
Re: Odg: FK Sarajevo
Ništa, prodavac zakazao.amypitar je napisao/la:Sta je sa Avazovim sportom.
![]()

hilmo je napisao/la:Ništa, prodavac zakazao.amypitar je napisao/la:Sta je sa Avazovim sportom.
![]()
A kažu Hilmo,izdat ne zna.
Nije do mene, šta ću kad jedno prodajno mjesto novina imam u blizini i on se posvađao sa dostavljačem avazovih izdanja. A i nema nešto o nama sigurno, ne vjerujem da je Dino i njima platio put u Antaliju. Tu idu samo sponzori SS.ba i Hayat

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
o cemu se rasprava vodi boze sacuvaj...do juce nismo znali hocemo li imati ikakve dresove!bordo dres je bordo dres kakav god da je a mene samo titula zanima i nista vise
HOCEMO TITULU TITULU NA KOSEVU!!!

I ja druze citam i ne vjerujem svojim ocima. Boze sacuvaj.Hz-Sa je napisao/la:o cemu se rasprava vodi boze sacuvaj...do juce nismo znali hocemo li imati ikakve dresove!bordo dres je bordo dres kakav god da je a mene samo titula zanima i nista vise![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JavierBosnia, johntravolta123, Sinfoc1986, skoJaa i 72 gosta.