Zip je napisao/la:Kud ga prizva![]()
![]()
OCAJ JBT...OCAJ...

Ne mogu da uopste sagledam ovo kao sportsku opremu, non stop mi se prividja ovako:

LOSE, JAKO LOSE!!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zip je napisao/la:Kud ga prizva![]()
![]()
Šta ti je ba?Sabinho je napisao/la:Ovaj @hilmo nema pametnijeg posla nego o dresovima da pise.
E nek čujem i da siva može ličiti na plavu pa nek ide sve u pmamidzaTan je napisao/la:Ako ce ta cetvrta garnitura dresova biti u prodaji po fan shop-ovima onda ga napravi da valja i da lici na nesto, jer ima dosta ljudi koji ce kupiti taj cetvrti dres samo da se malo razlikuje od mase, a nemoj praviti sprdacinu.
Koliko drugih boja ima koje su se mogle koristiti, zasto bas ona ruzna siva koja baca na plavu boze sacuvaj!!!
Primjer je Rela Madrid koji je ibacio ljubicasti dres ili koja je ono boja i napravio bum 100%
Znaci sve je isto samo je boja promjenjena, ali prava i atraktivna boja!!!
Zip je napisao/la:Ja bih zamolio, apelirao http://www.fcsarajevo.ba" onclick="window.open(this.href);return false; da me nagrade ovim dresovima, jel izgleda meni su jedino oke, i dobro izgledaju...
Eto, ako neko iz uprave ovo vidi, ja cu ih nositi sigurnopostavite Visit Malaysia.. nije nikakav problem..
![]()
A vama sto smeta, jbgaa.. nije se rodio taj koje svima ugodio![]()
Podrzavam Upravi i dobavljaca HAAD, jer je to spo dvije firme, domace, koje ce u vrlo kratkom roku postati jako poznati i van nase drzavee..
![]()
Zip je napisao/la:Za nepovjerovatu depresiju su neki pali
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.