FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Imam osjećaj da će bayern pobjediti Šalke, ocm. u ovim derbijima se nikad ne zna.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
danas po prvo mjesto...kad smo u punom sastavu Schalke nema sanse..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tri poraza zaredom u BL bi bila previse, nadam se da su i igraci toga svjesni

Zadnji put smo imali 3 poraza u nizu daleke 1998. godine kad su nas pobjeđivali Hertha (2-1), Köln (2-0) i Schalke (1-0). E vala nećemo im dozvoliti da to ponoveThe Game je napisao/la:Tri poraza zaredom u BL bi bila previse, nadam se da su i igraci toga svjesni![]()
Čitam, Robben nije mogao odraditi sinoć kompletan trening i upitan je za utakmicu
Sent from my Philips Smart TV.
Ja na kladionici igrao Schalke - Bayern 1
- Omerbavarac
- Kontakt:
Biti ili ne biti? Ili prvo mjesto i ostanak u utrci za titulu ili salatara ide u Gelsenkirchen. Dosta se prica o ovoj utakmici. Ni malo jednostavana nece biti, a ako se uzme u obzir kakve sve utakmice igramo u narednoj sedmici, vecina ostane zaprepastena. Danas slijedi strasno tesko gostovanje. Schalke ganja tih 5 prednosti u odnosu na nas, a mi +1 ili odrzavanje iste razlike kao i prije ove utakmice. Sto se tice sastava, ja bih poceo sa istim kao i protiv Uniteda, s tim da bi se Robben nasao na klupi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bayern ima običaj obarati igrače na kladioniciFurymaker je napisao/la:Ja na kladionici igrao Schalke - Bayern 1
Sent from my Philips Smart TV.
Danas dvica na Bayern ko dzamijske stepenice, mislim da Schalke nema snage za titulu, ipak i ovo do sad sto su uradili je cudo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
vrlo moguce da robben danas nikako nece biti u kadru....jucer van gaal nije htio nista konkretno reci po pitanju robbena ...medjutim na bild.de i jos na nekim stranicama pa i tv stanicama stoji da robben nije otputovao sa ekipom u gelsenkirchen a da je vrlo neizvjesno da li ce danas tamo naknadno stici....prema ovome velike sanse da nece igrati...time bi vjerovatno opet priliku mogao dobit altintop
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam za da Hamit ponovo igra. Pokazao u dobrom svjetlu protiv Uniteda i zasluzuje da igra.effe_sa je napisao/la:vrlo moguce da robben danas nikako nece biti u kadru....jucer van gaal nije htio nista konkretno reci po pitanju robbena ...medjutim na bild.de i jos na nekim stranicama pa i tv stanicama stoji da robben nije otputovao sa ekipom u gelsenkirchen a da je vrlo neizvjesno da li ce danas tamo naknadno stici....prema ovome velike sanse da nece igrati...time bi vjerovatno opet priliku mogao dobit altintop
Danas je sve na Bilalu, da pokusa svojom carolijom donijeti Bayernu vrijednu pobjedu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
AUF GEHTS BAYERN AUF DIE SCHALE!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- roy_makaay
- Kontakt:
Butt
Lahm
Van Buyten
Badstuber
Contento
Van Bommel
Schweinsteiger
Ribery
Altintop
Muller
Olić
Pošteda za Robbena i Demichelisa
Lahm
Van Buyten
Badstuber
Contento
Van Bommel
Schweinsteiger
Ribery
Altintop
Muller
Olić
Pošteda za Robbena i Demichelisa
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- rob do bagro
- Kontakt:
Bravo Muslimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 0:1

Sta je ovo...za minut 0:2 Muller hahaha hocel ovo biti debakl
Sta je ovo...za minut 0:2 Muller hahaha hocel ovo biti debakl
Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 03 apr 2010, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nije ovo lose, samo nek ostane ovako

- rob do bagro
- Kontakt:
Altintop dobio drugi zuti, odnosno crveni karton.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh kakav tretman. Kao prvo crveni nije trebao biti, gotovo je, sad nema kajanja. Idemo dalje. Jos imamo uvijek imamo prednost i imamo dobru igru. Treba nastaviti ovako u drugom poluvremenu i jos neki se gol moze postici. Schalke takodjer igra dosta dobro, neuobicajeno sa njihove strane.
Ne znam kakav bi sad potez trebao napraviti Gaal, ako zeli da se brani drugo poluvrijeme, sto mislim da nema potrebe, pravo rjesenje bi bio Pranjic ili Tymo, a iz igre da izvede Mullera. Kad sam kod Mullera, Bordon svjesno ide da ga povrijedi.
Nadam se da cemo rijesiti utakmicu u svoju korist, jer definitivno imamo ogromnog potencijala za to.
Jos da napomen za stadion, travnjaci su bolji kod nas u BiH.

Ne znam kakav bi sad potez trebao napraviti Gaal, ako zeli da se brani drugo poluvrijeme, sto mislim da nema potrebe, pravo rjesenje bi bio Pranjic ili Tymo, a iz igre da izvede Mullera. Kad sam kod Mullera, Bordon svjesno ide da ga povrijedi.
Nadam se da cemo rijesiti utakmicu u svoju korist, jer definitivno imamo ogromnog potencijala za to.
Jos da napomen za stadion, travnjaci su bolji kod nas u BiH.
- rob do bagro
- Kontakt:
Teren je stvarno los, nije se Uli djabe zalio
Dobro smo krenuli u utakmicu, postigli 2 pogotka za 1.min i mislio sam da cemo ih samljet, medjutim Kuranyi postize gol glavom i smanjuje na 1:2. Ne svidja mi se sudjenje nikako, za svaki faul on vadi zuti karton. Mislim da onaj start Altintopa nije bio za zutog i da je malo prestrogo reagovao, ali jbg idemo dalje. Nadam se da se nece braniti i da nece ispustit ovo vodstvo.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Čim sam igrao na Bayerna dvicu mi ne možemo dobiti. Imali 0:2 i šta se sve dogodi ccc.
Onaj Gaal nije normalan, nigdje Robbena, a sada umjesto Ribery-a ubacuje Pranjića. Svašta, ja mislio prvenstvo prioritet.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ocigledno da ih cuva za revans protiv Manche, jbg tesko je napadat sa igracem manje, tako da je izmjena bila za i ocekivat.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.