Tu temu sam otvorio 2-3 puta, i svaki put mi je se ogadio zivot. Previse cmizdrenja.shzna je napisao/la:Šta je momčiluci, jel ovo ne smije niko više pisati na temi "Ljubav&Sex"?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja znam da je prošle godine u ovo vrijeme ta tema gorila od sreće, i potražnje poklona za naredne praznike, al nas je većina ispušila foru poslije toga
Ne smije više niko ni pisati..
Ne smije više niko ni pisati..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
Nerminovic
- Kontakt:
joj' otisao se sisati kad ono....BaDa12 je napisao/la:Nasamarila ga je, što jest jest. Mada, kriv je sam što je neodoljiv ženama. Zato ti kažem da se ne brineš.![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
To ti ja pričam.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Doktor doktora, MarijaVirtu4l je napisao/la:E bravo Filipe. Sergej doktor
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hahaha, nemoj zajebavat - danas je plan gledati jedan film i uzivati sa snusomCartman je napisao/la:Nerminovic kaze da se veceras ide napit ko Legenda iz najboljih dana.
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
odma mi pade na pamet, rekao moram ti pokazatiBaDa12 je napisao/la:To ti ja pričam.![]()
evo me isti george
BackSpace United
BackSpace United
Onda znaci moram ja sutra za obojicu.Nerminovic je napisao/la:Hahaha, nemoj zajebavat - danas je plan gledati jedan film i uzivati sa snusomCartman je napisao/la:Nerminovic kaze da se veceras ide napit ko Legenda iz najboljih dana.:salute:
Pozdravila te ona plava curlika.
legenda reala je napisao/la:na klikuSteph je napisao/la:
![]()
Sha misliš![]()
Plavka, starija od mene.. Ljepota.
Kakav je efekat tog snusa ?Nerminovic je napisao/la:Hahaha, nemoj zajebavat - danas je plan gledati jedan film i uzivati sa snusomCartman je napisao/la:Nerminovic kaze da se veceras ide napit ko Legenda iz najboljih dana.:salute:
Kad budes dolazio u Bosnu navrati i donesi mi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prvi put kada sam probao snus u Šveckoj, maLtal'o mi 10 minuta.
Doduše tada nisam bio pušač.
Doduše tada nisam bio pušač.
Prvih par puta ti se manta, poslje te ono opusti. Ali sam se ja jednom zayebao i progutao (bio mrtav pijan) i od tada mi muka od onog smrada. Nerminovic to uzima ko vodu.
A kako se to uzima uopce ?
Gledam na netu slike, stavi se kod gornjih zuba
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@legendo
Imaš li kakav stan za iznajmiti, evo ja i @ljiljan hoćemo tamo da se preselimo
http://www.d.e.p.o.ba/clanak/125798/zas ... iznenaditi" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaš li kakav stan za iznajmiti, evo ja i @ljiljan hoćemo tamo da se preselimo
http://www.d.e.p.o.ba/clanak/125798/zas ... iznenaditi" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, stavis ispod gornje usne. Imas u kesici i imas bez. Ovo zadnje je odvratno, onda im curi po zubima i tako. Fuj.Otelo je napisao/la:A kako se to uzima uopce ?
Generalno meni jako odvratna i seljacka navika, Nerminovic me strasno razocarao.
Neka samo padaj, bolje sad nego da veslamo u maju po gradu.
Evo jedna prigodna za nas iz Doboja.
Evo jedna prigodna za nas iz Doboja.
Treba to probatiCartman je napisao/la:Da, stavis ispod gornje usne. Imas u kesici i imas bez. Ovo zadnje je odvratno, onda im curi po zubima i tako. Fuj.Otelo je napisao/la:A kako se to uzima uopce ?
Generalno meni jako odvratna i seljacka navika, Nerminovic me strasno razocarao.
Stvarno nema napretka otkako sam pisao na toj temi,a bilo sve krenulo kako trebashzna je napisao/la:Šta je momčiluci, jel ovo ne smije niko više pisati na temi "Ljubav&Sex"?
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:@legendo
Imaš li kakav stan za iznajmiti, evo ja i @ljiljan hoćemo tamo da se preselimo![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
[youtube][/youtube]
Sad poput vode tecem dole
Dole dole dole dole
Moju reku guta more
Sve je gore gore gore gore
Sad poput vode tecem dole
Dole dole dole dole
Moju reku guta more
Sve je gore gore gore gore
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.