RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ja sam to igrao jedno vrijeme i u Orašju i Češkoj. Međutim, nema tu previše mudrovanja. Ono što stručni štab zahtjeva od tebe moraš ispuniti. Iskreno, čak mi i malo odgovara igrati stopera i mislim da to nije nimalo loše izgledalo. To je dobro za ekipu, neka ima što više širine. Generalno mislim da imamo dobar sastav sa dosta igrača koji mogu igrati više pozicija. Kako je krenulo postajemo prava „klapa“ i sigurno da ćemo moći odgovoriti zadacima koji se pred nas postave
Ovo raduje
Ovo raduje
From father to son
lani sam postavljo na facebook ovaj klip radio prenosa koji me pravo vratio u osamdeseteANTIFA ! je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cini mi se da je Dusko igro zadnju utakmicu u dresu Veleza
Sto se tice pripremnih utakmica raduje to da pobjedjuju(treba ih naviknuti da se trude da pobjedjuju jer je svaka pobjeda znacajna i radi navijaca i radi rejtinga kluba)
Ko je ovaj Japanac da nije Mudo Koshaka
IDEMO LUDO, IDEMO JAKO, IDEMO KUP UZETI PA SLAVITI SAMO TAKO
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ah sto se ismijah ranim jutrom,yebo vas Japanac i luka Bar i Cernica i majstor za satove
Al ga izvuce Mrle iz rukava ,ono bas za RAju da ga ishakaju jbt da covjek zna sta mu raja govori dosad bi bio negdje u Aziji barem.
Aa Rodjeni i sa "pricuvnim" sastavom deru
Bice ovo abd bolje nego je iko ocekivao.Treba ostati na zemlji ne letiti ,ne praviti nikakav pritisak i od tekme do tekme .Samo jos da uslijedi budjenje RAje da se vratimo na stadion da ih podrzimo ,siguran sam da to ova grupa momaka zasluzuje.Nadamo se najboljem nista nije nemoguce
Al ga izvuce Mrle iz rukava ,ono bas za RAju da ga ishakaju jbt da covjek zna sta mu raja govori dosad bi bio negdje u Aziji barem.
Aa Rodjeni i sa "pricuvnim" sastavom deru
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
SA LOVĆENOM U SUBOTU
Fudbaleri Veleža sutra (subota) u 13.00 sati umjesto sa Mladosti iz Podgorice odigrat će pripremnu utakmicu sa Lovćenom iz Cetinja. Razlog promjene protivnika je odlazak Mladosti u Tursku, koja je u posljednjem trenutku uspijela osigurati finansijska sredstva, te je umjesto u Ulcinj otputovala u Antaliju.
Lovćen je nakon jesenjeg dijela plasiran na 5. poziciji na tabeli. Utakmica se igra u Budvi.
fkvelez.ba
Fudbaleri Veleža sutra (subota) u 13.00 sati umjesto sa Mladosti iz Podgorice odigrat će pripremnu utakmicu sa Lovćenom iz Cetinja. Razlog promjene protivnika je odlazak Mladosti u Tursku, koja je u posljednjem trenutku uspijela osigurati finansijska sredstva, te je umjesto u Ulcinj otputovala u Antaliju.
Lovćen je nakon jesenjeg dijela plasiran na 5. poziciji na tabeli. Utakmica se igra u Budvi.
fkvelez.ba
zna li neko dokle se došlo s radovima na stadionu?
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Kazu da je Tana obezbjedio onom Hai-ju smjestaj na Rujistu. Sa biciklom si u Vrapcicima za 3 minute, a nazad...ima Boga mi...pofino. Valjda ce taj Japanac biti stvarno pojacanje, a ne dio humanitarne akcije japanske vlade. (Japanci su inace sitni. Ja nesto kontam ovaj nas nosi kopacke 30-32).
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
je li to gotova stvar ili?BICE GUSTO je napisao/la:Kazu da je Tana obezbjedio onom Hai-ju smjestaj na Rujistu. Sa biciklom si u Vrapcicima za 3 minute, a nazad...ima Boga mi...pofino. Valjda ce taj Japanac biti stvarno pojacanje, a ne dio humanitarne akcije japanske vlade. (Japanci su inace sitni. Ja nesto kontam ovaj nas nosi kopacke 30-32).
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Ma zezam se drug. Pojma nemam.AlemC85 je napisao/la:je li to gotova stvar ili?BICE GUSTO je napisao/la:Kazu da je Tana obezbjedio onom Hai-ju smjestaj na Rujistu. Sa biciklom si u Vrapcicima za 3 minute, a nazad...ima Boga mi...pofino. Valjda ce taj Japanac biti stvarno pojacanje, a ne dio humanitarne akcije japanske vlade. (Japanci su inace sitni. Ja nesto kontam ovaj nas nosi kopacke 30-32).
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
ma pustite šuplje, dajte ako imate info iz prve ruke oko stadiona ili igračkog kadra pišite, pošto nijedan stranica ništa ne piše.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
"Raja s tribina, ustvari, nikad nije ni otišla. Samo su tribine izmještene, proširene. Od USA i Canade, do Australije. Od vrha Skandinavije do rta Dobre Nade."
(s oficijalne stranice)
(s oficijalne stranice)
#musvdg
Citat iz knjige Rodjeni za vjecnost,iz knjige jednostavno izbija ljubav i postovanje prema nasem starcu u svim djelovima bivse drzave.1922VFC1981 je napisao/la:"Raja s tribina, ustvari, nikad nije ni otišla. Samo su tribine izmještene, proširene. Od USA i Canade, do Australije. Od vrha Skandinavije do rta Dobre Nade."
(s oficijalne stranice)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Evo Raha poslao koju s treninga
Evo samuraja ispod. Kakve su ovo vježbe i šta ovo radi

Evo samuraja ispod. Kakve su ovo vježbe i šta ovo radi 

From father to son
Aj brate nemoj ga vise
Japancu kad objasne zezancije pobjece glavom bez traga,znas da je kod njih sve pod konac
Japancu kad objasne zezancije pobjece glavom bez traga,znas da je kod njih sve pod konac
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
majke mi moje ovaj Japanac kao da se sprema da nokautira prvog do sebe.Cernica je napisao/la:Vidi tate i vježbe Ću-ćim![]()
![]()
Kad ga pođe podrzavat pastrmka s dedare ako bude igrao na beku ili krilu. Evo vec sam naucio neke rijeci
Bravo-Yoku yatta
Dodaj-Kuwaeru
Hajde-Ìkagen'ni shite
Puši qurac Shou Hai-Kitsuen dikku Shou Hai

Bravo-Yoku yatta
Dodaj-Kuwaeru
Hajde-Ìkagen'ni shite
Puši qurac Shou Hai-Kitsuen dikku Shou Hai
From father to son
Draga crvena braćo upravo sam završio razgovor s Fejom i imam ekskluzivan info.Naš trener mi je jako lijepo predočio kako bi trebali izgledati na proljeće a u velikom povjerenju to mi je potkrijepio jednim video isječkom.A kakav bi ja **** bio da ne podijelim to sa vama, svom crvenom braćom.Slijedi video prikaz
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
bjezi Pastrmka nisi normalan 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.