Fenerbahce 83.5 over 1.85
Bjelica 11.5 over 1.85
Goudelock 16.5 over 1.85
Bogdanović 11.5 over 1.85
11.71
lets play the game
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Pratim.zgmiky je napisao/la:a ništa idemo onda ovako
Bjelica 11.5 over 1.85
Goudelock 16.5 over 1.85
11.71
lets play the game
To bi bila utakmica koja se igra sutra navečer? Universitario U.A.P.-Universitario de Sucre stoji u ponudimahic je napisao/la:Bolivia Liga de Futbol
Universitario Pando - Club Universitario Sucre
Pick : Club Universitario Sucre to win @1.8 (bet365)

da u 20:00 sutra navece. to je prijedlog ovog lika sto pratim na fejsu... dobar je, prosli put sam ovdje postavio cileansku tekmu neku i proslo je.Griselda je napisao/la:To bi bila utakmica koja se igra sutra navečer? Universitario U.A.P.-Universitario de Sucre stoji u ponudimahic je napisao/la:Bolivia Liga de Futbol
Universitario Pando - Club Universitario Sucre
Pick : Club Universitario Sucre to win @1.8 (bet365)![]()
St. Ettienne - Lens 1 @1.70
Ettienne nije pobijedio već tri utakmice zaredom, ako hoće ostati u vrhu moraju pobijediti pretposljednji Lens. Jedini problem je što imaju dosta ozljeda, osim toga je sve na njihovoj strani, i mislim da ovdje ide pobjeda.
Koja je liga taj Colmarchily-rz je napisao/la:Standard - Peruwelz 1/1 1,85
Standard napokon dolazi do svoje igre,vezali su par dobrih utakmice a treba izdvojiti pobjedu na gostovanju kontra Genta ali i ovu zadnju kod kuce protiv Anderlechta..
Peruwelz je jedna od lošijih ekipa na gostovanju i uz to su vezali šest poraza u nizu,dodatni motiv domacinima je i poraz od istoimene ekipe u prvom susretnu ove sezone gdje su ih domacini obrukali(5-2),sigurno je da žele osvetu ovdje..
Colmar - Pro Sur Vie - 1 2,21 (naletih na ovo)
INFO SINGLE
Gosti imaju problema oko sastava. Nedostaju sledeći igrači:
Dorel (gk 2/0)
Lusinga (df 10/0)
Dikamona (df 14/1)
Salis (df 17/2)
Fachan (mf 18/1)
Dufau (mf 15/0)
Das Neves (mf 14/0)
Dasse (mf 8/0)
Ajorque (fw 2/0)
Sarr (fw 16/2)
Colmar-u fali prvi golman Mensah (gk 18/0), zatim veznjaci Diakota (mf 13/1) i Benkaid (mf 6/0) za koje postoje alternativne zamene.
Prvi ovakvom odnosu snaga Colmar je za mene apsolutni favorit i ova kvota ima ogromnu vrednost. 6 prvotimaca + 2 veoma bitna rotaciona igrača će faliti gostima, očekujem da će to domaći tim iskoristiti.
Deportivo - Eibar 1 2,17
Deportivo ako želi ostati u najjacem rangu ovakve utakmice mora dobijati..Igraju kod kuce gdje su popravili formu,gosti su trenutno u mirnoj zoni tako da su domacim daleko potrebniji bodovi,.Ocekujem tvrdu utakmicu kakva je bila i u prvom mecu ove sezone,1-0 za Depor,dosta![]()
Trapani - Carpi 2 2,0
Nemam pojma što ovo odigrah ali poprilicno sam siguran da sam i za ovu utakmicu procitao neki info pa ajde da ispoštujem..
Kvota: 17 39 ulog: 1 euro
To su Francuzi moguc je i prelaz cakchily-rz je napisao/la:Bolje da ne znaš buraz,evo pocelo,gube 0-2 za 10 minutaFrancuska national..
Nije iskljuceno,evo dali su gol..Arhitekt je napisao/la:To su Francuzi moguc je i prelaz cakchily-rz je napisao/la: Bolje da ne znaš buraz,evo pocelo,gube 0-2 za 10 minutaFrancuska national..
91zgmiky je napisao/la:a ništa idemo onda ovako
Bjelica 11.5 over 1.85
Goudelock 16.5 over 1.85
11.71
lets play the game

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.