Forum
Re: Forum
Stare njih dvojica. Vrijeme je da mladji preuzmu primat 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- curryrevenge
- Kontakt:
Pitanje za admina? Zasto mi dopustate da se registrujem,ako ce te me kasnije banovati. Mislim,vidite u nicku ko sam,ne krijem se.
No,ja mislim da vi meni ne mozete zabraniti da se registrujem,zato sto imam superhack program against ss.ba forum.
No,ja mislim da vi meni ne mozete zabraniti da se registrujem,zato sto imam superhack program against ss.ba forum.
- legenda reala
- Kontakt:
Vidiš da ih ima četvorica ispred meneadmin je napisao/la:Nije ubjedljivo, ti si mu za petama i samo te činjenica da si se kasnije registrovao udaljila od prvog mjesta.legenda reala je napisao/la:Virtu vodi ubjedljivoSteph je napisao/la:Pa postoji lista.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ako neko može da se pobrine za neprestano trolanje svake teme ovog "curryrevenge-a".
Pa ovo mu je trilioniti nick

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- curryrevenge
- Kontakt:
Kmeeeeee kmeeeee mamaaaaaa diroooooooo me curryNeverGiveUp je napisao/la:Ako neko može da se pobrine za neprestano trolanje svake teme ovog "curryrevenge-a".

Btw imat cu ih jos toliko jer je admin gej
smeta svima, a admin mu kriv što je banovan...
neki roditelji svojoj djeci baš čine medvjeđu uslugu što ih bar ponekad dobro ne išamaraju.

neki roditelji svojoj djeci baš čine medvjeđu uslugu što ih bar ponekad dobro ne išamaraju.
rado ti damo priliku da pokažeš koliko si tanke pameti i neodgojen.curryrevenge je napisao/la:Pitanje za admina? Zasto mi dopustate da se registrujem,ako ce te me kasnije banovati. Mislim,vidite u nicku ko sam,ne krijem se.
usput provjerimo i da li smo možda mi pogriješili ili i dalje 99% forumaša smatra da nemaš ništa inteligentno podijeliti sa ostalima. Ako je naša greška, nije problem ni da je priznamo i uz izvinjenje ti dopustimo da nastaviš pisati.
a banovanje me košta 3 sekunde posla, a obzirom da su te svi počeli ignorisati (hvala), nemam mnogo posla da počistim. Mnogo više vremena potrošiš ti dok se registruješ, nego ja da te otpilim.
U biti, brukaš sebe, a ne nas... tako da za mene i nije neki problem, ako nije za tebe.
- SimkeSamke
- Kontakt:
SimkeSamke je napisao/la:zasto ste mi uklonili avatar ?
Provjeri u pravilima, ima dio o avatarima.
Imamo preko 20.000 registrovanih članova. Nemojte očekivati ni da se sjećamo svega što se uradi na forumu (iskreno nemam pojma o čemu govoriš), a ni da vam moderatori i administratori daju objašnjenja za svoje postupke (u pravilima stoji da o tome nećemo diskutovati, pa i da se sjećam, ne bih o tome raspravljao).
Imamo preko 20.000 registrovanih članova. Nemojte očekivati ni da se sjećamo svega što se uradi na forumu (iskreno nemam pojma o čemu govoriš), a ni da vam moderatori i administratori daju objašnjenja za svoje postupke (u pravilima stoji da o tome nećemo diskutovati, pa i da se sjećam, ne bih o tome raspravljao).
- SimkeSamke
- Kontakt:
admin je napisao/la:Provjeri u pravilima, ima dio o avatarima.
niti jedno pravilo nije prekrseno 99 %, da je bilo nesto protiv pravila ne bi vas ni smarao

Možda ga niko nije ni uklonio. Možda si ga linkovao sa stranice koja više ne postoji. Ne znam zaista i čemu se radi uopšte.
- SimkeSamke
- Kontakt:
vracenadmin je napisao/la:Možda ga niko nije ni uklonio. Možda si ga linkovao sa stranice koja više ne postoji. Ne znam zaista i čemu se radi uopšte.

admine, smije l' se objavit' klupski website na forumu?
može l' se znat' kad su te situacije kad se ne smije objavit'? čisto da znamo, da ne objavljujemo, da bi nam post zatim bio obrisan! je l' zbog toga što ss.ba i klupska stranica rade tekstualni prenos?aleksandar_veliki je napisao/la:Kad administracija odluci da ne smije, onda ne smije. Dakle, u vecini slucajeva smije, ali ima i onih kada ne smije.Chinaglia je napisao/la:admine, smije l' se objavit' klupski website na forumu?
ok, hvala na odgovoru 

čekaj malo, ti za dvije godine već imaš 19 000 + postov?Otelo je napisao/la:Stare njih dvojica. Vrijeme je da mladji preuzmu primat
je li tebi curry brat?
virtu stvarno ima puno ali za 7 godina, devil je isto imao puno, legenda 21 000 za 5 godina?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Veci opseg tema, vise slobodnog vremena, te pisanje za svaku sitnicu na temi Mirze je dovelo do ovogDANTES je napisao/la:čekaj malo, ti za dvije godine već imaš 19 000 + postov?Otelo je napisao/la:Stare njih dvojica. Vrijeme je da mladji preuzmu primat
je li tebi curry brat?
virtu stvarno ima puno ali za 7 godina, devil je isto imao puno, legenda 21 000 za 5 godina?

Al sad ce to sve doci na svoje kad se krene na faks

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Jasta ce...Otelo je napisao/la:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Laptop na predavanje i tipkajConsigliere je napisao/la:Jasta ce...Otelo je napisao/la:

- Consigliere
- Kontakt:
Koja ba predavanja?!Otelo je napisao/la: Laptop na predavanje i tipkaj

Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.