FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lazar » 06 feb 2015, 17:01

Onda i razumijem Tomica

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 06 feb 2015, 17:16

Strumfovi, evo vam link za prvu zvanicnu utakmicu vaseg sefa brke ako zelite da gledate!!!

Ja sam keca igrao i gledat cu :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

http://sportsfree.me/stream/21e7ba4053c ... 7d253043f4" onclick="window.open(this.href);return false;

http://nowwatchtvlive.me/bein-sports-7- ... ming-free/" onclick="window.open(this.href);return false;

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 06 feb 2015, 17:24

ZeljoSampioneGo je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Ligata je jedan od rijjetkih novinara koji ce napisati onako kako jeeste.Jako dobrro je informisan i nije od onih koji ce napisati cclanak samo da se napise.A iisto necce napisati nesto cime bi nastetio klubu.
Ja sam mislio da si ti koretkan frajer. Pa Ligata je hori od Aletica po meni. Pa milion primjera mahalskih clanaka je napisao.. fuj sportsko novinarstvo kod nas. Ko da pare hvaloapjevi..
Dosta dugo pratim Ligatino pisanje i znam jako dobro da nikada ama bas nikada nije iznio "mahalsku".A ti mi nadji clanak u kojem jeste.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 feb 2015, 17:33

FKZ1921 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Kada smo dosli na taj nivo, da godinama dominiramo ligom, imamo ovako smijesne situacije. Sebi dozvoliti da najbitnijeg igraca moras prodat za mizernu svotu i da se ne mozes s njim dogovoriti oko produzenja ugovora, sramota.
Kolko igraca je spominjano od nove godine da smo bar dvojicu doveli uz ovu dvojicu ( Uzelac,Đelmic) bilo bi dobro. Ovako se nadati da nece biti povreda i uz puno srece da izborimo tu Europa Ligu. Sami sebi zagorcavamo zivot.
Svlacionice lijepo izgledaju, svaka cast na odradjenom :D :clap: :clap:
Ko je pominjao igrace? Neko iz kluba ili mi ovdje na forumu?
Prica sa Tomicem nije zavrsena.Imamo razloga vjerovati da ce se dobro zavrsiti. Ali to sto traje tako dugo nije nista cudno. I nije to znak necije nesposobnosti. Naprosto je situacija specificna. Svima odgovara da on ode negdje.Ne moze otici ako nema adekvatne ponude. S druge strane,vec je jednom produzavao ugovor,prosle zime.Ovo nisu bas ceste situacije. Logicno je da se svako bori za svoj interes i to ne treba nikom zamjeriti. Realno je da se na kraju nadju s Tomom negdje na pola puta.
Daj prijatelju, smatram te kao jednog od boljih i realnijih forumaša. Ako svi zele to, morali bi imati neki Plan B. Ne mozes tek tako smatrati da je situacija specificna, a da nemas pripremljenu rezervnu opciju za Tomu. I da ode i da ostane, imao bi konkurenciju, u slucaju kad bi doveli jednog normalnog veznog igraca. Ti si upravu 90% ovog sto si napisao, samo se ne slazem oko ovog boldiranog dijela. Zato i ne volimo ove kratkotrajne ugovore. Šta recimo da se desi da se ne dogovre s Tomom, a ne dovedu adekvatnu zamjenu, on na tribine, mi u ocaj. Ne zavisi nam igra od njega, ali je bitan faktor u nasem timu. Mislim da si svjestan o cemu pricam. Nakon sto smo prodavali perspektivne igrace ( Visca, Sehic) za vise stotina hiljada eura i kada trebamo na nasim najboljim igracima uzeti ogromne pare, mi greske pravimo. Nadam se da ce na kraju zavrsiti na obostrano zadovoljstvo. Cim cim prije :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 feb 2015, 18:27

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2015, 18:49

DANDY je napisao/la:Dosta dugo pratim Ligatino pisanje i znam jako dobro da nikada ama bas nikada nije iznio "mahalsku".A ti mi nadji clanak u kojem jeste.
Nedavno je znao napisati da je zuban novi direktor :) da ne razbijam glavu dalje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 06 feb 2015, 19:08

pile87 je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Dosta dugo pratim Ligatino pisanje i znam jako dobro da nikada ama bas nikada nije iznio "mahalsku".A ti mi nadji clanak u kojem jeste.
Nedavno je znao napisati da je zuban novi direktor :) da ne razbijam glavu dalje...
A i sam znas da je tada bio u tim vodama.Mislim na Zubana.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 06 feb 2015, 19:13

slika
Propalio

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 feb 2015, 19:20

Slicno kao kad se kod nas vratio, uvijek smo lomili protivnike u drugom poluvremenu u sezoni 2009/2010, tu smo titulu uzeli na snagu
FKŽ !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 feb 2015, 20:15

Tad je ekipa bila za jedan nivo fizicki spremnija od svih drugih, a ove sezone kao da se u putu nismo sreli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 feb 2015, 21:25

Amar je kralj ,jedini skoro sto je znao kako I sta ,on je Zelju stavio kao number one prioritet .
Cim pomenes da je bez Amara rasulo 50 njih se javi da kaze imao je I Amar gresaka :lol: a sto je covjek osvojio sve sto se mogo osvojiti ,to okaci macku o rep.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 feb 2015, 21:30

ma i da nije imao grešaka, a jeste, sad nije tu, otišao je za ponudu koju niko iz ove države ne bi odbio i valja nam bez njega. za budućnost kluba je svejedno.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 feb 2015, 21:44

Chwilla nisam nista reko o tebi kao pojedincu ,nego za sve koji su jedva cekali da arogantni Amar ode a eto vidi sad ;) nemoj se naci prozvan jer nije se odnosilo na tebe .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 feb 2015, 21:49

ma ne nalazim se prozvan, najiskrenije. ali ljudi sad pričaju, kao da je amar tu ovo, ono...ma vraga. on je kad se 2009. vratio krhnuo hrpu nekih svojih para i to je to. ostalo je u pet deka je li on tu ili nije - što se tiče dovođenja i odvođenja igrača. sve na kraju moraš platiti.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 feb 2015, 21:52

Oni koji su jedva cekali da mu vide ledja nalaze se u upravnim organima kluba, ne medju navijacima

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 feb 2015, 21:56

sve je te on doveo ili barem aminovao u te organe. mislim hajmo malo biti razumni.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 06 feb 2015, 22:03

DANDY je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
A i sam znas da je tada bio u tim vodama.Mislim na Zubana.
Pa ovaj zadnji clanak ne moram.dalje pricati je mahalaski. Onakva konstrukcija recenice po kojoj ispade Tomo sve s Amarom usmeno dogovarao (a ako je usmeno nema nikakve ostete kur.. palca a sto kod nas znas da nije bio slucaj) To je toliko mahalaski da ne znam sta vise mahalaski moze. Jer podcjenjuje i Amara i sve godine koje je proveo u Zelji, samim tim i titule i sve. Kao pod Amarom sve bilo ni na nebu ni na zemlji.
Evo ja znam provjereno, Tomic nije nista s Amarom usmeno dogovarao milion posto. Sa njim.je dogovarao uslove ugovora i isto to dogovoreno POTPISAO.Znaci ima potpisan ugovor. Da kako mogu nacrtat ovdje ne zbog tebe nego zbog ovih sto sumnjaji nacrtao bih. A novom team manager bi bolje bilo nek ode u kopirnicu iskopira taj ugovor isti i nek mu ga da potpise a ne da pece zanat (kao ucjene i sl.) Na realno nasem najboljem veznom igracu!!!
Kralj price

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 feb 2015, 22:10

Svlacionice :njanjanja: :njanjanja: Ovo izgleda fenomenalno na ovim slikama,iznenadjen sam kvalitetno uradjenim poslom,ma svasta se moze sa malo para :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 feb 2015, 22:35

@pile i domorocki budite malo online
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 06 feb 2015, 22:38

Puno smo mi neozbiljni, sa glavnim igracem nikako da se dogovorimo, a nastavak sezone stize, novi igraci se spominju ni njih nema a treba da se uigraju, pripreme lose...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.