FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

OdaVeliki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la OdaVeliki » 06 feb 2015, 22:45

Jedini problem je Tomic. Pojacanja vjerovatno nece biti jedino u slucaju da nekim igracima sve propadne da ih dovedemo ali oni nece igrati pocetak sezone tako da nam je svejedno. Ako bi se Toma prikljucio imamo solidnu ekipu da se bori za evropu..

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 06 feb 2015, 22:47

OdaVeliki je napisao/la:Jedini problem je Tomic. Pojacanja vjerovatno nece biti jedino u slucaju da nekim igracima sve propadne da ih dovedemo ali oni nece igrati pocetak sezone tako da nam je svejedno. Ako bi se Toma prikljucio imamo solidnu ekipu da se bori za evropu..
Onako iskreno u Evropu mozemo samo ako 4 bude isao .
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 feb 2015, 22:55

Mislim da se Zrinjski gadno zeznuo sa otpustanjem Karacica,tako da sam uvjeren da imamo kvalitet zavrsit ispred njih.Ako ne izgubimo pod BB sanse nam se povecavaju znatno da zavrsimo trci.
Sutra je taj sastanak Uprave sa Tomicem i menadzerom,znacemo vise nadam se da ce Tomo potpisati,on je dio motora ekipe zadnjih godina,nije da nam ne bi falio.
SLOBODA NAVIJAČIMA

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 06 feb 2015, 22:58

Pa dobro razlika izmedu druge i cetvrte ekipe je dva boda. Olimpic cemo sigurno dobiti prvo kolo. Idemo Sirokom, Zrinjskom, Sarajevu ali ako iscupamo nesto iz Sirokog (tamo uvijek igramo solidno), i bod protiv Zrinjskog mislim da cemo biti treci sigurno.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 feb 2015, 23:00

Igraci moraju skontati da Zeljo mora imati koristi od njih ,nije Zeljo Merhamet ili Crveni Krst pa eto za nafaku da igraju.
Razumijem da se ostane malo I duzno ali menadzeri I igraci moraju malo vise imati postovanja prema Zelji.Ne moze se raditi kao da je ovo Gosk ili Travnik ili ko ja znam vec . Ovo je Zeljo .
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 06 feb 2015, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 feb 2015, 23:01

Ono sto meni nece biti jasno jeste da ljudi odmah donose sud o pripremama i igracima a utakmicu nije odigrana u prvenstvu. Sto se nije ovako pripremalo, sto nije onako. Pa nasi su znali za vrijeme Ribara da trce uz Vraca sa ruksacima punim i tako bili šampioni. Mislim da malo idemo iz krajnosti u krajnost, kad smo bili u vrhu i sampioni uvijek se nasao neko ko ce za neki potez za dize buku, uvjek je toga bilo. Moje misljenje je da cemo u nastavak sezone uci sigurno za 20% jaci, zivi bili pa vidjeli.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 feb 2015, 23:05

MuhamedTM je napisao/la:Igraci moraju skontati da Zeljo mora imati koristi od njih ,nije Zeljo Merhamet ili Crvani Krst pa eto za nafaku da igraju.
Razumijem da se ostane malo I duzno ali menadzeri I igraci moraju malo vise imati postovanja prema Zelji.Ne moze se raditi kao da je ovo Gosk ili Travnik ili ko ja znam vec . Ovo je Zeljo .
Da da,upravo to,ja bih stvarno volio da Tomic ostane jer je vazan igrac za ekipu,ali on ne moze da ucjenjuje klub nikako.Uprava zna svoje,koliko mu moze i kakve uslove ponuditi a na njemu je da pristane ili ne.Samo ne smije zaboraviti da mu nije Amara I Zelje, mozda bi jos lutao negdje po malim klubovima bez sanse za dokazivanjem u jednoj instituciji kakva je Zeljo.
SLOBODA NAVIJAČIMA

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 06 feb 2015, 23:22

Ja takođe mislim da ulazimo jači u drugi dio sezone.Došao je novi trener dosta iskusniji,doveli smo dva igrača a niko nije otišao,nadam se da toma ostaje.Što se tiče Uzelca nisam ga gledao,kažu da je Oda zadovoljan s njim a i raja ga hvali.Đelmić po meni je pojačanje,dobro sam ga upamtio dok je igrao za Borac a naročitozadnje kolo protiv čelika.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2015, 23:26

struja je napisao/la:Ja takođe mislim da ulazimo jači u drugi dio sezone.Došao je novi trener dosta iskusniji,doveli smo dva igrača a niko nije otišao,nadam se da toma ostaje.Što se tiče Uzelca nisam ga gledao,kažu da je Oda zadovoljan s njim a i raja ga hvali.Đelmić po meni je pojačanje,dobro sam ga upamtio dok je igrao za Borac a naročitozadnje kolo protiv čelika.
Bicemo svasta je jos moguce.Kako sam cuo moguc je povratak jednog igraca kojeg smo svi gotivili....sigurno ce se uskoro probubati a dobro bi bilo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 feb 2015, 23:28

pile87 je napisao/la:
struja je napisao/la:Ja takođe mislim da ulazimo jači u drugi dio sezone.Došao je novi trener dosta iskusniji,doveli smo dva igrača a niko nije otišao,nadam se da toma ostaje.Što se tiče Uzelca nisam ga gledao,kažu da je Oda zadovoljan s njim a i raja ga hvali.Đelmić po meni je pojačanje,dobro sam ga upamtio dok je igrao za Borac a naročitozadnje kolo protiv čelika.
Bicemo svasta je jos moguce.Kako sam cuo moguc je povratak jednog igraca kojeg smo svi gotivili....sigurno ce se uskoro probubati a dobro bi bilo.
+ jaci abd za ovog jednog napadaca sto im je ponudjen(u utorak je sastanak s njegovim menadjerom)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 feb 2015, 23:30

Pile da nije Ny ili 90 ka
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 06 feb 2015, 23:33

MuhamedTM je napisao/la:Pile da nije Ny ili 90 ka
evo sad opet krecemo sa nagadjanjem pile i super nam bace udicu i opleti :lol:
Liverpool !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 feb 2015, 23:34

purke, kajkut... :lol: :lol: nismo odavno :tokralju:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 feb 2015, 23:35

mukitmovac je napisao/la:
evo sad opet krecemo sa nagadjanjem pile i super nam bace udicu i opleti :lol:
Nema veze pile ne baca suplje toliko . Plus stari je Zeljovac nece valjda lozit na prazno ;)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2015, 23:36

Ili napišite imena, ili nemojte ništa najavljivati.

No hard feelings ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 06 feb 2015, 23:37

Haha taman tako sad ce dva tri dana nagadjanja.. daj super makar pp natukni ziv bio. Ja nista prije teve necu napisati?
Kralj price

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 06 feb 2015, 23:37

ja bi više volio gerharda a nije berger :mrgreen:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 feb 2015, 23:37

Sve je ovo dobro sto se spominje, pile i super znaju to bolje. Moje vidjenje je da sacekam dok ne vidim A4 papir ispred igraca i da Miro ili Greda nebitno ko sjede pored igraca, ostalo je jasno... Optimista sam nije bitno ko je u pitanju, ako smo tog igrača gotivili onda ne vidim razlog da ne nastavimo gdje smo stali...
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 06 feb 2015, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 06 feb 2015, 23:38

fedeltafrotta je napisao/la:purke, kajkut... :lol: :lol: nismo odavno :tokralju:
Ja mislim da je Kajkut :lol: Il Bekrija :mrgreen: moraju se oni pred svaki prelazni rok spomenuti
Liverpool !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 feb 2015, 23:39

Vernes Selimović 100% :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.