Gledaj preko aceatreama ili sopcasta kad te flash yebe a i bolja je slikarambo16 je napisao/la:Probaću nešto sa tim tunerima,ali mislim da je osnova mog problema jasna.
Keš za novu centralnu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gledaj preko aceatreama ili sopcasta kad te flash yebe a i bolja je slikarambo16 je napisao/la:Probaću nešto sa tim tunerima,ali mislim da je osnova mog problema jasna.
Keš za novu centralnu
Hvala drug jos jednomOnlyUnited je napisao/la:Problem je taj sto windows 7 zauzima vise memorijskog prostora. Tako npr. sa 1 gb rama, vec u fazi mirovanja uzme 50 (60) %, dok na fb uz youtube ide na granicu uz max opterecenost cpu, sto moze i zna dovesti do problema. Naravno 32 bitna sedmica opet manje trosi od 64.
Testirao sam dvije verzije na starijem racunaru, i rezultat je slijedeci:
XP je znatno laski, naravno uz par cisecenja (tune up programa), defragm hd, itd.
+1JoseMourinho je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, uzo od starih dijelova da sastavim pc, RAM pločice stare nisu radile, ustvari radila samo jedna od 6-7, i nakon cackanja svega i čitanja po netu, naleti na video i odradim po njemu, naprscem ih onim čudom za pranjem prozora i gumicom istrljam u evo sad rade
Ko bi reko da je to rješenje![]()
Ok, hvalaMurga je napisao/la:Ne moras ako necesMoze ti raditi i bez update, ali napravi ga jer su u zadnje vrijeme imali nekih problema. Ja recimo uopste ne radim flash update preko browsera, idem direktno na Adobe i skinem sebi zadnju verziju njihovog instal programa u kojoj su otklonuli rupe.... dok nove ne izadju
Teško da ima na netu, pogledat ću na računaru kad budem kući, bilo je tih crteza, ako bude poslat cuKEC je napisao/la:Dali neko ima il da zna gdje se moze skinuti neki crtez iz autocad 7
da na njemu imam sve layere tj da ima vec uradjena vrata,prozore i ostale sitnice treba mi a da negubim vrijeme na pravljenju togaa
Da se zahvalim samo ,da to je to Hvala!OnlyUnited je napisao/la:Mislis na ovo https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... shlight-1/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Aj ziv bio i zdrav stvarno mi trebaDevi1 je napisao/la:Teško da ima na netu, pogledat ću na računaru kad budem kući, bilo je tih crteza, ako bude poslat cuKEC je napisao/la:Dali neko ima il da zna gdje se moze skinuti neki crtez iz autocad 7
da na njemu imam sve layere tj da ima vec uradjena vrata,prozore i ostale sitnice treba mi a da negubim vrijeme na pravljenju togaa
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 28 gostiju.