Trenutak dana uz nevjerovatnu gresku Rabata.
Sada cekati do marta 2015.
Moderator/ica: rio_Ferdy88

Sumnjam da ce Ducati imati prevelik zaostatak. Dall'Igna je u prvoj godini uspio srediti ekipu i napraviti motor sa kojim su bili konkurentni (bar na 1 krug) najjacim. Na pocetku prosle sezone su bili ispod nivoa Tech3 Yamahe i LCR Honde , da bi na kraju sezone Dovi bio jako blizu vodecim. Cesto je zavrasvao blizu iza Pedrose i Rossija, sto je ogroman napredak naspram borbe sa Tech3 i LCR.miki_92 je napisao/la:nakon 2 dana testiranja Ducati, Yamaha i Honda poprilicno izjednaceni
nadam se da ce tako biti i kad sezona krene i da Ducati nece biti brz samo 1 krug
Suzuki ocekivano ima velike zaostatke, bice ovo godina ucenja za citav tim
Top 10:
Rossi - 2:00.414
Pedrosa - 2:00.543
Pol Espargaro - 2:00.876
Aleix Espargaro - 2:01.055
Lorenzo - 2:01.162
Marquez - 2:01.190
Crutchlow - 2:01.222
Smith - 2:01.241
Vinales - 2:01.317
Dovi - 2:01.355

Crutchlow joined an elite group of riders to break the two-minute barrier with a 1m 59.658s on his sixth lap of the final day of Bridgestone testing. That put the satellite rider third on the timesheets with two hours remaining, 0.543s behind Marquez and two tenths from Yamaha's Jorge Lorenzo.
Nisi mi vjerovao kad sam ti govorio za Quartararamiki_92 je napisao/la:Quartararo na stazi koju u zivotu nije vidio samo 1.5 desetinku zaostatka u FP3 za Danny Kentom![]()
Sam Lowes![]()
nadam se da ce ove sezone biti konstantan, i boriti se za naslov, a ne kao u rookie sezoni gdje bi jednu utrku bio na rubu top 5 a drugu izvan staze
Marquez ce izgleda sj3bati i ovu sezonu
Yamahe su opet jedan nivo ispod Honde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.