Nje manje vise, a s njim ga preterase.Virtu4l je napisao/la:Jedva čekam, samo mi je pun qrac Bikovića i Dragičevićeve, iskaču iz paštete...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Obecavajuci trailerTribalian je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
[youtube][/youtube]
KAd li ce biti premijera Gorcila u Sarajevu zna li neko?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ma kad vidim da je Sergej tu, odmah mi lakše,Tribalian je napisao/la:Nje manje vise, a s njim ga preterase.
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jos fali rukomet,postajemo kopija holivuda,nije da mi smeta.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stavio sam ovaj avatar prije sat vremena već 6 žena me je otkantalo. I mama mi prijeti već da će me se odreć.
On me s vremena na vreme nervira
ali je artista !
Ima jedna serija koja nije nesto medijski bila ispracena , ali je najbolja koju sam gledao od novijih humoristickih (izuzev " lzn") , zove se " ono kao ljubav", Sergej razvalio !
I onaj sto igra Bosanca.
Neka, samo nek se snimaju dobri filmovi, opasno su se proredili.samo_lijevo je napisao/la:Jos fali rukomet,postajemo kopija holivuda,nije da mi smeta.
Sergej, uz Srdjana Todorovica najbolji srpski glumac.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a bas u zadnjih par mjeseci uvidjam koliko imamo slicnostiVirtu4l je napisao/la:Ma kad vidim da je Sergej tu, odmah mi lakše,Tribalian je napisao/la:Nje manje vise, a s njim ga preterase.
[youtube][/youtube]
meni licno najdrazi glumac koji zivi i radi na ovim prostorima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mogli su bar Tirketa izbaciti.
Trailer djeluje dobar, vjerujem i cijeli projekat. Sergej je poseban glumac i čovjek, i baš mi se posebno svidio u seriji "Ono kao ljubav".
Trailer djeluje dobar, vjerujem i cijeli projekat. Sergej je poseban glumac i čovjek, i baš mi se posebno svidio u seriji "Ono kao ljubav".
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Tesko moze da se odredi ko je najbolji , ima mnogo dobrih. I u starijoj i u mladjoj generaciji . Sergej i Srdjan su u TOP 5 sigurno. U Srbiji je unistena kinematografija, retko koji film mozemo sami da snimimo , uvek se pravi neka koprodukcija sa ex yu ekipom ili sa ovim imucnijim drzavama Evrope.bulbasor je napisao/la:Sergej, uz Srdjana Todorovica najbolji srpski glumac.
Sad mi je lakse.BaDa12 je napisao/la: Sergej je poseban glumac i čovjek, i baš mi se posebno svidio u seriji "Ono kao ljubav".
Bit ce dobar film. Jos sam fan ovakvih sportskih filmova 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tu je Sergej pjevao u nekoliko epizoda, jedna od najboljih uloga, ali serija nije bila baš ispraćena od naših televizija. On i Kojo su odličan tandem.Tribalian je napisao/la:On me s vremena na vreme nerviraali je artista !
Ima jedna serija koja nije nesto medijski bila ispracena , ali je najbolja koju sam gledao od novijih humoristickih (izuzev " lzn") , zove se " ono kao ljubav", Sergej razvalio !
I onaj sto igra Bosanca.
![]()
I naravno, najjači,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tribalian je napisao/la:
Sad mi je lakse.Nisam jedini koji je to pratio.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
- Marsal
- Kontakt:
Jbt svaki put se trznem, kontam kad sam ovaj post napisaoDonnie Darko je napisao/la:Stavio sam ovaj avatar prije sat vremena već 6 žena me je otkantalo. I mama mi prijeti već da će me se odreć.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Jedva čekam, samo mi je pun qrac Bikovića i Dragičevićeve, iskaču iz paštete...
Samo neka Jankovićeve
Bosniacum Lilium je napisao/la:hilmo je napisao/la:@legendo
Imaš li kakav stan za iznajmiti, evo ja i @ljiljan hoćemo tamo da se preselimo![]()
http://www.d.e.p.o.ba/clanak/125798/zas ... iznenaditi" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jarane šuplja, bogami, u Goraždu nikad nije bilo žive duše po danu radilo se ne radilo, eto pitaj Virtua ako meni ne vjeruješ, posla ima, al ne kao što se priča
Steph je napisao/la:legenda reala je napisao/la:na klikuSteph je napisao/la:
![]()
Sha misliš![]()
Plavka, starija od mene.. Ljepota.
onu povratio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ono kao ljubav je odlična serija i ja sam je pratio.
Sergej brat obožava Letu Štuke. Nadam se da će i ovaj SFF biti u Sarajevu. Sad sam ga viđao haman svaku noć i nijednom nisam popričao s njim. Sad hoću pa bar da mu tražim autogram
Sergej brat obožava Letu Štuke. Nadam se da će i ovaj SFF biti u Sarajevu. Sad sam ga viđao haman svaku noć i nijednom nisam popričao s njim. Sad hoću pa bar da mu tražim autogram
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sergej gejpeder il Trifunović, naglasi
Kako me Donnie izjeba s ovim avatarom, sve kontam nije on
Kako me Donnie izjeba s ovim avatarom, sve kontam nije on
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ja znam za samo 2 Sergeja. Jedan je iz Mostara, a i drugi je iz Mostara.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja ti iz Mostara znam samo mostKawhi je napisao/la:Ja znam za samo 2 Sergeja. Jedan je iz Mostara, a i drugi je iz Mostara.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.