curryrevenge je napisao/la:Nece iscasio lijevo rame jbgbob je napisao/la:hoceli ulaziti ovaj boozer do kraja (6 min. do kraja), jeboga poen jedan ccc

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
curryrevenge je napisao/la:Nece iscasio lijevo rame jbgbob je napisao/la:hoceli ulaziti ovaj boozer do kraja (6 min. do kraja), jeboga poen jedan ccc
Juka samo poen nek ubaci nemoj vise ziv bio imam ga under 7,5Bihac96 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hajde juka ubaci taj poen,i lebron 4 za sad
Ko ti je kriv sto si glup.neznam kako njega mozes igrat ander herrera fakat neznamNeverGiveUp je napisao/la:Sve ti jebm Westbrook.
Tako i bi, uzeo 3 pogodio jedan sutLisac je napisao/la:Uzece Hibert jos 2-3 suta a dal ce 2 pogoditi pitanje je
Ne znas bracaSabinho je napisao/la:Na jednom James a na drugom duh.
Prihvatio sam tu cinjenicu.curryrevenge je napisao/la:Ne znas bracaSabinho je napisao/la:Na jednom James a na drugom duh.
kao što rekohzgmiky je napisao/la:da bilo bi lijepo da kažu da znamo, čemu tajnovitost, palo palo šta sad jbg dogodi se, večeras kad prođe eto goldenke pohvaliti se...Samo da se zna poštujem i cijenim letećeg, dobar je momak i korektan i fer pa me zato baš čudi da neće reći ništaLisac je napisao/la:Niko ne zna,a oni nece nista da kazuGriselda je napisao/la:Zna li itko prošlu utakmicu od Letećeg? Ne ova za večeras što nudi, već ona od prošlog tjedna. Nisam čuo ni za jednu utakmicu da se poništila za zelenim stolom kako je on rekao. Samo me zanima je li prošlo, ne morate ni reći koja je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.