Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Boston Celtics
Odlicna utakmica Bradleya i Sullya, takodjer vrijedi pohvaliti Zellerove ofanzivne skokove, kada su oni poceli da nas stizu..Smart je imao onu jednu assitenciju u stilu Ronda, koja me gotovo oborila sa kreveta
Young dobio finu minutazu..Dosta pozitivnog iz vecerasnje utakmice

- IlCapitano
- Kontakt:
Sully opet zakasnio na shootaround i opet kažnjen izostankom iz startne postave.
Ne znam šta se sa njim dešava, ali ja polahko odustajem od njega. Imao sam velike nade, priželjkivao da smrša i dovede se u red i postane ozbiljan jer ima sve atribute da bude vrhunski krilni centar. Sad mi se čini da se još više udebljao, a igre mu naravno osciliraju jer ne može ni 30 minuta igrati kako treba.

Ne znam šta se sa njim dešava, ali ja polahko odustajem od njega. Imao sam velike nade, priželjkivao da smrša i dovede se u red i postane ozbiljan jer ima sve atribute da bude vrhunski krilni centar. Sad mi se čini da se još više udebljao, a igre mu naravno osciliraju jer ne može ni 30 minuta igrati kako treba.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Treba njega ured dovesti,moze biti da trazi novi ugovor.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Juka odlican, mi losi, a Sully je nasa buducnost..
- IlCapitano
- Kontakt:
Boga mi ako se ne dovede u red nije nam neka budućnost. 

Smart koncano,odsad treba da starta svaku i da se vise prostora da Youngu moda bude nesto od njega.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- IlCapitano
- Kontakt:
Young će aBd biti vrhunski scorer. Ima taj mentalitet čim primi loptu. U odbrani se i dalje gubi ali to će doći sa iskustvom.
Nadam se, nadam se..
Nego sta je sa posjetom, ne pamtim sablasniji TD
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma čitavu sezonu je tako. Zadnji put kad se orila dvorana je protiv Toronta u onoj završnici kad je Smart pogodio 3 za izjednačenje i Rondov triple double. 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Kaze drugar na forumu da je razlog snijeg i otezan saobracaj.Guarin14 je napisao/la:Nadam se, nadam se..
Don't believe the hype.
Pada snijeg,pa je saobracaj slab zato je slabija posjeta.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ne znam čemu sve ove pobjede, ne sviđa mi se to.
Malo bi tankirali, malo bi igrali, pa dajte se odlučite.......
Smatram da imamo loš score, pa čemu onda da i ovu godinu ne odigramo loše i uzmemo dobar pick. Zbog čega sad ove pobjede kad realno i da uđemo u playoff nemamo nikakve šanse.
Danas, a i ove sezone, ko je gledao Maria Hezonju mislim da će se složiti sa mnom da zbog ovog igrača vrijedi tankirati kako bi imali što bolji pick i da uzmemo ovog majstora.
Realno, nikako nismo mogli niti ne možemo uzeti prvi pick, to nema uopće smisla i to je jasno ali onda bi bilo fenomenalno da barem biramo 4-5-6 kako bi ugrabili Hezonju jer će ovakvim partijama Hezonja samo rasti i moguće da će ga netko birati na tim pozicijama a mi bi mogli lako ispasti glupi pa da biramo oko 10 mjesta.
Ako ne može Okafor, a realno to nikako nije moguće i ne treba maštati o tome, igrač kojeg bi želio gledati u našem dresu je svakako Mario Hezonja bez obzira na nekakve simpatije ili subjektivnost s moje strane činjenica jeste da je ovaj momak fenomenalan igrač.
Malo bi tankirali, malo bi igrali, pa dajte se odlučite.......
Smatram da imamo loš score, pa čemu onda da i ovu godinu ne odigramo loše i uzmemo dobar pick. Zbog čega sad ove pobjede kad realno i da uđemo u playoff nemamo nikakve šanse.
Danas, a i ove sezone, ko je gledao Maria Hezonju mislim da će se složiti sa mnom da zbog ovog igrača vrijedi tankirati kako bi imali što bolji pick i da uzmemo ovog majstora.
Realno, nikako nismo mogli niti ne možemo uzeti prvi pick, to nema uopće smisla i to je jasno ali onda bi bilo fenomenalno da barem biramo 4-5-6 kako bi ugrabili Hezonju jer će ovakvim partijama Hezonja samo rasti i moguće da će ga netko birati na tim pozicijama a mi bi mogli lako ispasti glupi pa da biramo oko 10 mjesta.
Ako ne može Okafor, a realno to nikako nije moguće i ne treba maštati o tome, igrač kojeg bi želio gledati u našem dresu je svakako Mario Hezonja bez obzira na nekakve simpatije ili subjektivnost s moje strane činjenica jeste da je ovaj momak fenomenalan igrač.
Hezonja je zvijer, stvarno bi bio pravi posao kada bi zavrsio kod nas 

- IlCapitano
- Kontakt:
Sully stigao na vrijeme, starta večeras.
Velika dvojba, dva različita svijeta večeras, Boston - Philla ili GSW - Atlanta?

Velika dvojba, dva različita svijeta večeras, Boston - Philla ili GSW - Atlanta?

Hezonja je idealan za nas,posto sada nemamo SF,momak bi se mogao razviti pravo
Drugi igrac ako budemo to 5 Myles Turner.
a ko zna mozda nam se posreci kao Cavsima ljetos

Drugi igrac ako budemo to 5 Myles Turner.
a ko zna mozda nam se posreci kao Cavsima ljetos

- IlCapitano
- Kontakt:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma Hezonja ima ogroman potencijal, ali mora se još malo pripremiti za NBA. Jel iko zna igrača iz Europe koji je sa 19 - 20 godina bio u rangu sadašnjeg Nurkica. ( Nowitzky je naravno izuzetak)?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako lijepo igraju čim nema Turnera da guši loptu.
Smart, Bradley, Crowder, Sully, Zeller uz Younga i Kellya sa klupe. **** ostale.

Smart, Bradley, Crowder, Sully, Zeller uz Younga i Kellya sa klupe. **** ostale.

- curryrevenge
- Kontakt:
Plej of sve blizi najvecoj fransizi u historiji ove lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.