FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
KontraNogama
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Opet odbrana na nivou.
Baja 2:2....Baja 3:2
e **** ga ko ce sad kukat...FKZ1921 je napisao/la:Baja 2:2....Baja 3:2
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Daj rijesi Nyemu i Tomica, ne treba napadac nikako 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
KontraNogama
- Kontakt:
Evo ja cu. GOSk nam uvali dva gola za jedno poluvrijeme. Zar nije za kukanja?pile87 je napisao/la:e **** ga ko ce sad kukat...FKZ1921 je napisao/la:Baja 2:2....Baja 3:2
a bem ti trunjeFKZ1921 je napisao/la:Baja 2:2....Baja 3:2
Suti znali su nama i gori od Goska uvalitiKontraNogama je napisao/la:Evo ja cu. GOSk nam uvali dva gola za jedno poluvrijeme. Zar nije za kukanja?pile87 je napisao/la:e **** ga ko ce sad kukat...FKZ1921 je napisao/la:Baja 2:2....Baja 3:2
Kostat ce nas odbrana dobrih zivaca
Ovo Odović namjerno rekao da prime dva gola, da vidi kako će igrat kad ganjaju rezultat. 
Opustite se ba malo.Koji Vam je......
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Ma nije Pile znaš i sam. Daj nek se malo trznu, dovedu nešto, naprave malo hype-a. Na šta raju nafatati da uzma članske, da dolaze na tekme, da se malo atmosfere napravi kad ti danima treba da riješiš par igrača. Evo cijelu heftu čeka da nešto urade, nisam par postova napisao, ali daj ba više.pile87 je napisao/la:e **** ga ko ce sad kukat...FKZ1921 je napisao/la:Baja 2:2....Baja 3:2
Za nas par hiljada bolesnika nije ništa problem, ali nema od toga ništa ako hoćeš naprijed.
Imamo uzasan tim. Gredicu preuzmi nas 
Cuj primili dva gola, pa moramo 8:0 uzeti. Joj...jojjj
-
KontraNogama
- Kontakt:
Ne moramo uzeti 8:0 ali ne moramo vazda primati golove iz svakog drugog napada.OdaVeliki je napisao/la:Imamo uzasan tim. Gredicu preuzmi nas
stvarno malo pretjerujete. kao da nisu i mnogo bolje naše ekipe gubile na pripremama i od lošijih od goška.
One sezone kad se Amar vratio izgubili od Famosa u Hrasnici.Bajro haubica se igrao s nasom odbranom.ChWilla je napisao/la:stvarno malo pretjerujete. kao da nisu i mnogo bolje naše ekipe gubile na pripremama i od lošijih od goška.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Zavrseno 3:2...
Sta reci? Opusten ulazak u utakmicu. Jeftina dva gola. Malo stisli,uozbiljili se. Napravili pritisak...
Nema potrebe za dramatiziranjem. Popravice neke stvari. Ima jos vremena. Ali ne treba ocekivati dramaticne promjene u odnosu na proslu polusezonu. Bice to malo bolje,ali ne drasticno bolje.
Sta reci? Opusten ulazak u utakmicu. Jeftina dva gola. Malo stisli,uozbiljili se. Napravili pritisak...
Nema potrebe za dramatiziranjem. Popravice neke stvari. Ima jos vremena. Ali ne treba ocekivati dramaticne promjene u odnosu na proslu polusezonu. Bice to malo bolje,ali ne drasticno bolje.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
vjeruj mi ne pričam uopšte o GOŠK-u, nisam ni znao ukoliko je sati utakmica. Uđoh da vidim (pošto je danas subota, sastanak, menađeri, folovi) je li se riješilo to više sa Tomićem itd. i vidim još nije, ali zato GOŠK trpa i uzme me huja.ChWilla je napisao/la:stvarno malo pretjerujete. kao da nisu i mnogo bolje naše ekipe gubile na pripremama i od lošijih od goška.
Kažu igrači grozan teren, nije se moglo igrat. Duge lopte pa šta se uradi. Memija izašao u prvom zbog povrede, ne znam je li ozbiljnije šta.
Samo nek ih oda fizicki spremi, samo to ostalo ce doci samo.
Sta mislite hoce li klub moci zadrzati Rijada za iducu sezonu ako nastavi trpati golove i na proljece (akoBogda)?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: darkangel4 i 32 gosta.