Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
jaSamMiralem
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Gerrard moze do lopte samo ako Besic ode na pus pauzu 
Najjaci tim osim Barkleya. Samo izgleda da je Naismith puno veci radnik od njega i da mu takav profil igraca treba protiv najtezih protivnika.Goalgetter je napisao/la:
Ajmo Mume.![]()
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Lulic je vrlo rijetko ove sezone odigrao u toj gornjoj trojci. Igra ovu poziciju sto danas Besic igra, samo sto ima puno vise slobode da ide prema naprijed. Besic ima vise defanzivnih zadataka, ali vec je jednom do sad odlicno odigrao duplu i otisao naprijed ali asistencija za Lukaka nije bila na nivou.FaraonTM je napisao/la:Jest gledajući kako to izgleda na terenu, ali po zadacima nije sigurno ni blizu. Lulić i Salihović igraju na toj lijevoj strani i to Sejo većinom u 4-2-3-1 formaciji a Lule to igra u 4-3-3 formaciji (najčešće gore u trojci gdje je napad mada nekad odigra i sredinu ali je znatno ofanzivniji).DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Lijevi centralmi vezni vecareas. Ista pozicija koju vecinom Salihovic i Lulic igraju ove godine.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 07 feb 2015, 18:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Besic rusi sve pred sobom

Sto se tice pozicije Besic ce 99,99% igrati kod nas zadnjeg veznog tako da bezveze o tome pricate.
Sto se tice pozicije Besic ce 99,99% igrati kod nas zadnjeg veznog tako da bezveze o tome pricate.
Ma znam evo gledam ga al' opet mi je malo smiješno pričati o Bešiću osim kao zadnjem veznom eventualno u nekoj soluciji štoperom. Ja ga u našoj reprezentaciji ne vidim nigdje drugo.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Lulic je vrlo rijetko ove sezone odigrao u toj gornjoj trojci. Igra ovu poziciju sto danas Besic igra, samo sto ima puno vise slobode da ide prema naprijed. Besic ima vise defanzivnih zadataka, ali vec je jednom do sad odlicno odigrao duplu i otisao naprijed ali asistencija za Lukaka nije bila na nivou.FaraonTM je napisao/la:Jest gledajući kako to izgleda na terenu, ali po zadacima nije sigurno ni blizu. Lulić i Salihović igraju na toj lijevoj strani i to Sejo većinom u 4-2-3-1 formaciji a Lule to igra u 4-3-3 formaciji (najčešće gore u trojci gdje je napad mada nekad odigra i sredinu ali je znatno ofanzivniji).DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Lijevi centralmi vezni vecareas. Ista pozicija koju vecinom Salihovic i Lulic igraju ove godine.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
naismith je zalutao u nogomet.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ovu poziciju prvi put igra kako se meeni cini i skroz drugu funkciju ima u timu ali je STRASAN SNALAZI SE ODLICNO jos kad bi ga dao nocasssssssssssss joj
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
@faraonTM
Tu i jeste trenutno najbolji na toj DM poziciji, ali meni je drago da ga koristi i na ovoj poziciji, jer jos uvjek je mlad i dobro ce mu doci da malo igru evolvira i prema naprijed, vec je odlican razbijac, i ako jos doda ofanzivne igre mogao bi mozda i postati "box to box" vezni poput pogbe ili vidala.
Tu i jeste trenutno najbolji na toj DM poziciji, ali meni je drago da ga koristi i na ovoj poziciji, jer jos uvjek je mlad i dobro ce mu doci da malo igru evolvira i prema naprijed, vec je odlican razbijac, i ako jos doda ofanzivne igre mogao bi mozda i postati "box to box" vezni poput pogbe ili vidala.
Volio bih naravno da postane takav igrač, malo je takvih a mnogo su cijenjeni. Mora malo poraditi na tehnici a ako igdje to može usavršiti onda je to EngleskaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:@faraonTM
Tu i jeste trenutno najbolji na toj DM poziciji, ali meni je drago da ga koristi i na ovoj poziciji, jer jos uvjek je mlad i dobro ce mu doci da malo igru evolvira i prema naprijed, vec je odlican razbijac, i ako jos doda ofanzivne igre mogao bi mozda i postat "box to box" vezni poput pogbe ili vidala.
Kakvo uklizavanje
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Barkley je neuporedivo bolji i skuplji. Samo sto je ovaj Naismith radilica svugdje ga ima i ometa njihove napade a i ponekad zna ubosti i kakav gol. **** nemoze uvijek igrati najboljih 11 igraca. Mislim da je Martinez danas pogodio taktiku i igraju sasvim ravnopravno sa Liverpoolom.STEVIE je napisao/la:naismith je zalutao u nogomet.
Evo ga ulazi Barkley umjesto Naismitha. Sada ce biti napadacki jaci samo malo losiji defanzivno. Lukaku se vjerovatno vraca na spica u sredini.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 feb 2015, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Besic srusio Kutinja i jos jednog prije njega. Gerrarda je naceo vec prije

Barkleya vratio na klupu trener

Barkleya vratio na klupu trener
UbiAjax je napisao/la:Besic srusio Kutinja i jos jednog prije njega. Gerrarda je naceo vec prije![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
jeste on radi i trci ko' lud, medjutim vidi se da je ovo prejak nivo za njegove mogucnosti. brzo se igra strasno, i jedan igrac poput naismitha jednostavno ne moze opstati 90 minuta u takvom ambijentu.Ajax je napisao/la:Barkley je neuporedivo bolji i skuplji. Samo sto je ovaj Naismith radilica svugdje ga ima i ometa njihove napade a i ponekad zna ubosti i kakav gol. **** nemoze uvijek igrati najboljih 11 igraca. Mislim da je Martinez danas pogodio taktiku i igraju sasvim ravnopravno sa Liverpoolom.STEVIE je napisao/la:naismith je zalutao u nogomet.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Kako je Naismith pao, sad prikazase u slow motion. Pa zamalo nije vrat slomio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Mume dobar
Dobro je da nije zuti dobio zbog toga. Naismith ga jedva smirio na kraju

Trenutno korisnika/ca: Beduin, L-Train, Mocvara1991, Napapijri, RaymondRed i 48 gostiju.