Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
U arhivi.Chinaglia je napisao/la:nova dva komada za pobjedu u gostima![]()
pitanje za Savez, gdje mogu pronać' 2 kolo, zanima me?
Pobijedio je manje lošiji timSheyi je napisao/la:Nije nam ni trebao.![]()
![]()
Prvi gol!
Prva pobjeda ove sezone i to s igračem manje u gostima.
Svaka castBelminM23 je napisao/la:Sve sam moram.
Gromovi i dalje prvi.
I meni Wolfsubrg 3:0 HoffenheimViper je napisao/la:Greska na utakmici Kockari Grizzlies. Niste uracunali gol @doncorleone Aston Villa – Chelsea 1-2
U zadnja dva kola nam je po jedan gol trebao za pobjedu, a osvojili samo bod. Danas su nam zvijezde bile naklonjene.BeyKopites je napisao/la:Pobijedio je manje lošiji timSheyi je napisao/la:Nije nam ni trebao.![]()
![]()
Prvi gol!
Prva pobjeda ove sezone i to s igračem manje u gostima.Slaba utakmica.
Čestitke
Virtu4l je napisao/la:E neka ste više pobijedili, drago mi je k'o da je Željo pobijedio
123456 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Konacno pobjeda nakon Bog zna koliko kola
![]()
Krenulo.anell je napisao/la:I meni Wolfsubrg 3:0 HoffenheimViper je napisao/la:Greska na utakmici Kockari Grizzlies. Niste uracunali gol @doncorleone Aston Villa – Chelsea 1-2
+3 idemo daljeGreivis je napisao/la:Krenulo.anell je napisao/la:I meni Wolfsubrg 3:0 HoffenheimViper je napisao/la:Greska na utakmici Kockari Grizzlies. Niste uracunali gol @doncorleone Aston Villa – Chelsea 1-2
Moram i ja jednom ubostiGreivis je napisao/la:Krenulo.anell je napisao/la:I meni Wolfsubrg 3:0 HoffenheimViper je napisao/la:Greska na utakmici Kockari Grizzlies. Niste uracunali gol @doncorleone Aston Villa – Chelsea 1-2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.