Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Bice Muhamed legenda u PL, ako Bog da. Samo da ga zdravlje posluzi, sve ostalo vec ima.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mume je vec sad jedan od boljih igraca Evrtona na sredini terena a tek se privikava, bice ovo novi Makelele 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Znači dobar i danas ? Nisam mogao gledati, bravo Mume 

Joj kako bi im Miske dobro dosao makar da odradjuje samo po 1 poluvrijeme, da im pokaze kako se lopta doda napadacu. Jadan onaj Lukak, gledao sam nekih 60 min igre i nisam vidjeo 2 solidne lopte da je dobio.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Sta dobar, odlicanmirzatele je napisao/la:Znači dobar i danas ? Nisam mogao gledati, bravo Mume

Bio je zayebaniji sa onim talijanskim stilomsoccerfan je napisao/la:
Dobar novi friz![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Adio šta je sa rukama uradi fuj,fuj kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
svaki dan u svakom pogledu sve vise napredujeAjax je napisao/la:Sta dobar, odlicanmirzatele je napisao/la:Znači dobar i danas ? Nisam mogao gledati, bravo Mume![]()

Za njega je to stvarno istina. Jedino se nezna jos koji je njegov limit, maksimum. Dali ce biti samo legenda Evertona ili nesto vise.mirzatele je napisao/la:svaki dan u svakom pogledu sve vise napreduje
čuj samo legenda, SAMO 

Pa trebao bi da bude legenda samo se nezna kojeg kluba jos. Treba jos da napreduje i neznaju se mu jos maksimalni dometi. Sad zasad je odlican. I u Evertonu spominju mnogi da ce biti legedna.
Joj al' vi iz plavog dijela Rima i Tuzle slabo kontateChinaglia je napisao/la:čuj samo legenda, SAMO

Momak vjerovatno misli na to da li će njegovu karijeru obilježiti samo Everton ili će otići korak dalje i nivo više u još neki veći klub (a to naravno neće biti Lazio

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
eto, nek' ste vi iz Sandžajeva pametniji 
nije lako postat' legenda, treba za to svašta da se poklopi, al' može postat' ikona poput Cahilla, al' i za to treba godina, pa Cahill je igrao 8 godina u Evertonu! Bešić se sigurno neće zadržat' toliko u Evertonu, ako bude napredovao ovolikom brzinom, ode on za tri-četiri sezone k'o hljeb, računajući ovu sezonu
al' će postat' kultni heroj među navijačima i to već postaje zapanjujućom brzinom 

nije lako postat' legenda, treba za to svašta da se poklopi, al' može postat' ikona poput Cahilla, al' i za to treba godina, pa Cahill je igrao 8 godina u Evertonu! Bešić se sigurno neće zadržat' toliko u Evertonu, ako bude napredovao ovolikom brzinom, ode on za tri-četiri sezone k'o hljeb, računajući ovu sezonu

- Goalgetter
- Kontakt:
Lulic jednim golom postade legenda Lazia. 
Mada ne znam sto se to u nas toliko forsira da postane legenda kluba, neko koga ce se klub sjecati itd. Najvaznije je da napreduje, da se ustali u klubu, i da ostvari aBd transfer u jos veci.

Mada ne znam sto se to u nas toliko forsira da postane legenda kluba, neko koga ce se klub sjecati itd. Najvaznije je da napreduje, da se ustali u klubu, i da ostvari aBd transfer u jos veci.

[quote="Goalgetter"]Lulic jednim golom postade legenda Lazia. 
[/quote]
Eto ti ekipe, dadneš jedan gol i odmah si legenda
@Chinalgila
Ja nisam iz Sandžajeva, ne mogu da vjerujem da ne znaš

Eto ti ekipe, dadneš jedan gol i odmah si legenda

@Chinalgila
Ja nisam iz Sandžajeva, ne mogu da vjerujem da ne znaš

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
onda si iz nekog sela pored Tuzle 
razlog više da te mrzim

razlog više da te mrzim

Jest ako selo pored Tuzle ima piramideChinaglia je napisao/la:onda si iz nekog sela pored Tuzle
razlog više da te mrzim

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
uvijek lokal patriotizam, nikad Skretničar 

U vakat je i toga bilo, sad samo Skretničar jedan jediniChinaglia je napisao/la:uvijek lokal patriotizam, nikad Skretničar

Al' nemoj da o tome pričamo ovdje, džaba idemo u off

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.