BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Kakve je srece Mirza, ako prodje kvale, izvuci ce Damira u prvom kolu, kao da gledam!
Ne igraju isti turnirBiki je napisao/la:Kakve je srece Mirza, ako prodje kvale, izvuci ce Damira u prvom kolu, kao da gledam!
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
thelightblue
- Kontakt:
Forster je napisao/la:Ne igraju isti turnirBiki je napisao/la:Kakve je srece Mirza, ako prodje kvale, izvuci ce Damira u prvom kolu, kao da gledam!![]()
Kad igraju I imal se dje gledat?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Haha nećeš vjerovat ali i ja sam to isto pomislio ali sam onda sam skont'o da ne igraju isti turnirBiki je napisao/la:Kakve je srece Mirza, ako prodje kvale, izvuci ce Damira u prvom kolu, kao da gledam!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa dobro, da je u Dom.republici, isto bih kazao.Forster je napisao/la:Ne igraju isti turnirBiki je napisao/la:Kakve je srece Mirza, ako prodje kvale, izvuci ce Damira u prvom kolu, kao da gledam!![]()
Mirza, nesto bolji protiv samog vrhabhsport je napisao/la:Imas li Mirzinu statistiku protiv top 50?sajo10 je napisao/la:
Statistika protiv TOP 50. Bice bolje Damire... Nadamo se pozitivnim rezultatima u Juznoj Americi!![]()
On drzi najvredniji nas skalp kada je skino Janowitza u tom momentu 11 ili 12 igraca svijeta.
Od jacih je jos tukao Jarka, Stakovskog...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Damir ovdje mora pobijediti par mečeva, stvarno je ovo odlična prilika da se osvoji koji dragocjeni bod. Šteta što su kvale za Rio narednog vikenda, tako da će vjerovatno morati da kalkuliše, ali ni četvrtfinale ne bi bilo loše, eto, bar da se vrati u TOP120, iako sam mišljenja da on ovdje može ići do kraja. Montanesa trpa ko stigne, sumnjam da će doći do završnice, svakako je i on prijavio Rio, kao i Zeballos, ovaj Estrella je sad u žiži javnosti, obično nakon toga naredni turnir završe neslavno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na MTF sam saznao valjda da bi trebali neki stream obezbijedit. To je neko rek'o na twitteru. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
U koliko sati danas igraju Mirza i Tomo?
to sam i ja htio da pitam posto na bet-u pise da morza igra u 13.00 sati ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza igra posije meča Gerasimov vs Pavlasek, tu je u toku 2. set, Pavlasek vodi 1-0 u setovima a Tomo igra poslije Mirze.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
pocinje mirza,lukoli na servisu.. sretno mirzaaaaa 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 5802125326" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sretno Mirzoni

evo ga break , bravo momcino 
6-3 set

Bravo, Mirza. Steta sto se pati i trosi snagu kroz kvale ch. Ipak, ohrabrenje u novoj sezoni jer vec pokazuje s pobjedama nad bolje rangiranim igracima da pripada drustvu mozda i Top 150.
Bravo Mirza!!
Idemo Tomo!!!
Idemo Tomo!!!
Mirza uz malo vise rada i truda do kraja godine moze i do top 100.Ove godine neka igra samo CH po mogucnosti da budu indor uvjeti i to je toBiki je napisao/la:Bravo, Mirza. Steta sto se pati i trosi snagu kroz kvale ch. Ipak, ohrabrenje u novoj sezoni jer vec pokazuje s pobjedama nad bolje rangiranim igracima da pripada drustvu mozda i Top 150.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.