FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 08 feb 2015, 15:21

zeljo1974 je napisao/la:Koce snositi odgovornost kad momak ne zeli potpiati ugovor a nezeli ni vani
Zasto onda ne izadju sa zvanicnim saopstenjem kako stvari stoje. Nije ni njihovo maslo za Ramazana.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 08 feb 2015, 15:21

Kajat ce se Tomic sto je odbio Čehe. Česi su odskočna daska za Švabe. Tu su pare od Sehica tu su pare od njegovog transfera. Sigurno bi dobio ono sto mu se duguje. Ako bi se uprava i dalje pravila luda na kraju bi to Amar riješio. Ovako niko na dobitku, a Tomić ce završiti u Osijek.

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 08 feb 2015, 15:24

Veliko razocarenje!
Morali su nekako zadrzati Tomica, ne odrice se tako lako najboljeg igraca, shvatam da je Zeljo iznad svih, ali nije ni uprava iznad Zelje..

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 08 feb 2015, 15:47

pile87 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ako smo mu dužni pare koje ga sljeduju prema ugovoru onda to moramo isplatiti i dok to ne uradimo ništa nas ne opravdava. Sad druga stvar ako on neće da potpiše novi ugovor lagano malog Amira gurnuti u vatru a Tomo lagano na tribine pa na ljeto idi gdje ti je srcu volja ;)
Lako je to reci ali ko ce snositi odgovornost sto si los otprilike preko pola miliona pri tome mislim na Tominu prodaju j kvalifikacije u evropu....
Nece niko snositi odgovornost kao sto niko ne snosi onu od 2009-2014 konstantne evrope i para svih tih godina, jednostavno totalno. Najlakse je do sad pisati kako je sve ok, lijepo, pare trosene na pojacanja, a onda okrenuti pricu kako nekome odgovara pase. Nas navijace ionako boli za tih pola miliona jer mi poslije 5 godina igranja evrope sa Tomicem nemamo marke. Jos tih pola miliona nista ne znaci.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 feb 2015, 16:15

malo su se preblefirali i oni i on, pa će biti gore i klubu i njemu. on je mogao biti u češkoj pod nosom velikima pa makar i za manju platu nego što je zamislio, a umjesto toga će biti ovdje sa adžemom i juniorima na našoj plati. a šta nama ovo znači ne treba ni govoriti.

ništa, ako ste mangupi sad se vadite, još malo vremena ipak ima. sredina ne može ostati ovako i to je svakome jasno.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 feb 2015, 16:16

OdaVeliki je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Nece niko snositi odgovornost kao sto niko ne snosi onu od 2009-2014 konstantne evrope i para svih tih godina, jednostavno totalno. Najlakse je do sad pisati kako je sve ok, lijepo, pare trosene na pojacanja, a onda okrenuti pricu kako nekome odgovara pase. Nas navijace ionako boli za tih pola miliona jer mi poslije 5 godina igranja evrope sa Tomicem nemamo marke. Jos tih pola miliona nista ne znaci.
Pisljivih pola miliona sitnica...jednom kad porastes i budes negdje zaradjivao platu ti isto ovako reci gazdi firme **** ba pola miliona.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 feb 2015, 16:20

pile87 je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Pisljivih pola miliona sitnica...jednom kad porastes i budes negdje zaradjivao platu ti isto ovako reci gazdi firme **** ba pola miliona.
Vjerovatno misli na to da niko nije odgovarao zato što je Željo u periodu od 2009-2014e popušio bruku para na prodaji igrača, od Svrake, Jamaka, Čolića, Kvesića i tako dalje što je ukupno vjerovatno dosta više od ovih Tomićevih pola miliona. Pa se vjerovatno @Oda zayebaje kad smo mogli izvisiti za te igrače možemo i za Tomu + još neće niko odgovarati.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 08 feb 2015, 16:22

Nadat se da će se klub oglasiti zvanično da znamo na čemu smo . Mislim da bez pojačanja , ako naravno Tomo ne produži , biće jako teško izboriti dobar plasman jer nam je ekipa limitirana . Valjda bude sve okej do početka prvenstva .
Brkica

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 08 feb 2015, 16:24

FaraonTM je napisao/la:

Vjerovatno misli na to da niko nije odgovarao zato što je Željo u periodu od 2009-2014e popušio bruku para na prodaji igrača, od Svrake, Jamaka, Čolića, Kvesića i tako dalje što je ukupno vjerovatno dosta više od ovih Tomićevih pola miliona. Pa se vjerovatno @Oda zayebaje kad smo mogli izvisiti za te igrače možemo i za Tomu + još neće niko odgovarati.
Upravo tako...
Zebe, Smajica, Bekrica(to smo nesto naplatiti) tako dalje...
Ova prva dvojica masne pare zaradivali a otisli su za 0 maraka. Ali tad se niko nije oglasavao da kaze o tome nesto, nego ste vi odobravali sto je otjeran. Pare niko nikad nije spomenuo. Svraku, Jamaka da ne spominjem..Radovanovica, Culuma tako dalje, tako blize..Ali kad porastem i primim platu skontat cu to sto mi pises.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 feb 2015, 16:37

niko od njih nije otjeran što se nekome diglo. nego su otišli što nije bilo više da im se plaća koliko se potpisalo. bekrić, zeba i smajić su zajedno imali blizu 30 hiljada KM platu, sad cijela ekipa ima šezdesetak. to je tako jednostavno, pa nije simpatija iz srednje škole. nigdje oni ne bi da im se to moglo nastaviti plaćati.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 08 feb 2015, 16:39

Zanimljivo kako se odmah nakon Amarovog odlaska nađu "dušebriznici" koji nam počinju otvarati oči, baš kao i tamo neke 2000 - te. Previše providno, previše.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 feb 2015, 16:40

pa puno bolja varijanta bi nam bila da smo prihvatili onda i prvu ponudu od 100.000 eura i uezli pare ne b ga vise placali i rijesili bi tako i dug sa njim jer bi vjerovatno oprostio. Ovako smo ostali bez 200.000 KM i plus moramo ga placati dok mu ne istekne ugovor...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 08 feb 2015, 16:43

ChWilla je napisao/la:niko od njih nije otjeran što se nekome diglo. nego su otišli što nije bilo više da im se plaća koliko se potpisalo. bekrić, zeba i smajić su zajedno imali blizu 30 hiljada KM platu, sad cijela ekipa ima šezdesetak. to je tako jednostavno, pa nije simpatija iz srednje škole. nigdje oni ne bi da im se to moglo nastaviti plaćati.
Ja samo to kazem da smo "popusili" pare na tim igracima a nismo dobili neke pare njihovom prodajom. Kao ni Culum, Radovanovic i ostalo a imali su masne ugovore. Mene plaho boli neka stvar sto su oni otisli dzaba i sto ce sad otici Tomic dzaba. Greske smo pravili prije, nastavljamo s tim. Ali kad se to prije nije spominjalo neka se ne spominje ni sada. Ako nece da ostane Allahimanet. Tribine, kad istekne ugovor neka se snade..
A zavrsit ce s Jamakom negdje u HNL u Slavenu, Zadru, Splitu...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 08 feb 2015, 16:45

Nadam se da ce uspjeti da se dogovore jer ovo bi bila katastrofa ako uzmemo u obzir da smo protiv boljih ekipa osvojili samo bod i to kod kuće ne znam sta očekovati od nastavka sezone gdje su sve ekipe jos bolje i još igramo u gostima Zrinjski.široki.sarajevo,velez stvarno ne vidim gdje mi možemo iznenaditi

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 feb 2015, 16:45

ti nisi samo to rekao, rekao si i da su otjerani. a nisu.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 08 feb 2015, 16:46

E ovo sam cekao da mogu nekad napisati!!! DRUG SUPER FULIO INFO!!! Uskoro i na oficijelnoj stranici uskoro!!

Hvala, dovidjenja i prijatno ovo par strucnjaka menagementa finasija i pravnih poslova..
Kralj price

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 feb 2015, 16:47

MrRiccoli je napisao/la:pa puno bolja varijanta bi nam bila da smo prihvatili onda i prvu ponudu od 100.000 eura i uezli pare ne b ga vise placali i rijesili bi tako i dug sa njim jer bi vjerovatno oprostio. Ovako smo ostali bez 200.000 KM i plus moramo ga placati dok mu ne istekne ugovor...
Pa prihvatio je Željo ponudu od Čeha od oko 200, 300 hiljada ne znam tačno, al' Tomić lično nije mogao dogovoriti uslove sa njima.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 feb 2015, 16:55

FaraonTM je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:pa puno bolja varijanta bi nam bila da smo prihvatili onda i prvu ponudu od 100.000 eura i uezli pare ne b ga vise placali i rijesili bi tako i dug sa njim jer bi vjerovatno oprostio. Ovako smo ostali bez 200.000 KM i plus moramo ga placati dok mu ne istekne ugovor...
Pa prihvatio je Željo ponudu od Čeha od oko 200, 300 hiljada ne znam tačno, al' Tomić lično nije mogao dogovoriti uslove sa njima.
prva ponuda je bila 100.000 eura koju smo odbili, a tu su Tomicu davali sto je trazio medjutim onda su poslali od 150.000 eura koju smo prihvatili ali su valjda onda Tomicu smanjili pa radi toga je odbio tako nekako
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 feb 2015, 17:06

MrRiccoli je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
prva ponuda je bila 100.000 eura koju smo odbili, a tu su Tomicu davali sto je trazio medjutim onda su poslali od 150.000 eura koju smo prihvatili ali su valjda onda Tomicu smanjili pa radi toga je odbio tako nekako
E ne znam, nije nemoguće.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 08 feb 2015, 17:07

MrRiccoli je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Zaključak je: Tomić bi da se je.be, al' da mu ne uđe.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MukiBek, WeekendOffender i 25 gostiju.