FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sad će doć' joksimovic i sloboda72 
Taman će moći češće pit kod Tome i u Vivi
i Mrkva isto, ko ono njega spominja 
Sad sam se sjetio da je Ibric govorio Husrefu da je on top igrac da je igro po HNL itd a Husref rece ja sam cuo drugacije, da on nije mogo meda kod Cire.. Znam da je Ibric na to rekao da je Husic bio u krizi i da je Husrefov odgovor bio " Eto ti ga dovedi ja cu tebi dat Mitrovica" (jer Gradini trebaju stoperi).... Sta ce biti ne znam jer je Ibro juce nudio i Bratstvu i Radnickom tog istog Husica.[/quote]intercontinental je napisao/la:Nije valjda Edin ,što je kod Ćire grijo klupu a najveći keš uzimo?cesc4 je napisao/la:kojem husicu
Eto kakav je igrač,svi hoće da ga se riješe.Igrao je Husić i u Sarajevu pa se nije proslavio..[/quote]
Edin Husić je već potpisao za neki hrvatski klub, nije on 100%.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Nego šta nego vratitstaragarda je napisao/la:Steta u pmintercontinental je napisao/la:Haris Ribić dobio nogu u Čeliku....sad posto nema gdje najbolje da se nama vrati
...inace, to su ta nasa strasna djeca. ....kad smo ispali I oni pokupili stvari
Takve igrače treba što dalje od kluba, da se napravi red neki, nikad više im ne dati doći. Evo daleko ste ozbiljniji klub od Gradine, a mi smo to krenuli raditi od ove sezone. Sad se svi nude neki igrači što nemaju gdje, a otišli u pola sezone od nas. tjao,tjao
PS: Mislim da Husić nije nigdje potpisao. Bio je na probi u Osijeku, al nije došlo do realizacije transfera.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
http://sportsport.ba/bh_fudbal/uefa-kaz ... ije/153031" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Husejinovic je stvarno retardiran decko

Ovaj Husejinovic je stvarno retardiran decko
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma napad nam je vec sad prenatrpan...
kako u qrac uklopit Krpic, Ahmetovic, Bekic, Zeba i Mehidic istovremeno na terenu..jos Mujic, Saric (kad dodje vezni) na kupi... pa kad se oporavi Radovanovic..preofanzivno je to..
jedino da Mehidica proba na centralnom veznom
dizbalans je u ekipi, napad je strasan za ovu ligu, dok nazad fali mnogo toga.. taj jedan zadnji vezni, stoper i desni bek..kvalitetom puno odskace napad , da se to izbalansira treba nam VRHUNSKI stoper i VRHUNSKI veznjak
treba Azmiru rec da onaj Nijama Gerhart (Gerbert kako vec) sto je u zelji igrao veznog i stopera nema kluba
kako u qrac uklopit Krpic, Ahmetovic, Bekic, Zeba i Mehidic istovremeno na terenu..jos Mujic, Saric (kad dodje vezni) na kupi... pa kad se oporavi Radovanovic..preofanzivno je to..
dizbalans je u ekipi, napad je strasan za ovu ligu, dok nazad fali mnogo toga.. taj jedan zadnji vezni, stoper i desni bek..kvalitetom puno odskace napad , da se to izbalansira treba nam VRHUNSKI stoper i VRHUNSKI veznjak
treba Azmiru rec da onaj Nijama Gerhart (Gerbert kako vec) sto je u zelji igrao veznog i stopera nema kluba
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pošalji ih 30km dalje od Tuzle, u pravcu Šićkogultrasstyle_tz je napisao/la:ma napad nam je vec sad prenatrpan...
A taj Nyema je dobar igrač, dobar stoper. Samo što već imaš 4 stopera u ekipi..
A što se tiče Husića, nije to taj što je već bio kod vas, polako se vratio u formu, kod nas je bio dobar, još kakve je golove davao, majstorski.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
moze i veznog odigrati, malo je sirov, vise kao Kiso al moze i to odigrati...a stoperi od ta 4 ne mozes sastavit 1 da valja
njih me najvise strah hehe
Prije sam jos pisao, ni jedan igrac iz Cirine postave nije za ozbiljnog fudbala, a pogotovo "ovi" iz jesenjeg dijela osim Radovanovica....pored nabrojanih tu Krpic i Mehidic nemaju sta traziti.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma napad nam je vec sad prenatrpan...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma procvjetat ce Damir kraj Ivetica, Bekica, Zebe i Ahmetovica samo ako se uspije nametnuti u prvu postavu...za Krpica se slazem, njemu je klupa krajnji domet u timu koji ima vece ambicije
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Znal ko ko su danas bili 14-ka i 16-ka
nažalost, nisam gledao prvih 11, dok ovih drugih 11 jesam
Mujić se dobro nameće, ako Husref bude igrao s dva napadača, bit' će mnogo gutavo Krpiću!
Mujić se dobro nameće, ako Husref bude igrao s dva napadača, bit' će mnogo gutavo Krpiću!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Juniori. Odlicno odigrali obojica, pogotov 14-ka!dzekooooTz je napisao/la:Znal ko ko su danas bili 14-ka i 16-ka
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
Ima li kakvih pojacanja,mahalske price makar?
Sta bi sa Arsenijevica,spominjali ga par puta i usutili ste se?
Sta bi sa Arsenijevica,spominjali ga par puta i usutili ste se?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kad vidimo koliko smo golova postigli u polusezoni ne računajući prvo kolo i Travnik i treba nam 100 napadača!!!
Bolje da ih ima viška nego da fali jel?! Ja vjeruje da će nam doći još najmanje dva igrača,možda čak i tri u zadnju liniju/odnosno vezni red.
Bolje da ih ima viška nego da fali jel?! Ja vjeruje da će nam doći još najmanje dva igrača,možda čak i tri u zadnju liniju/odnosno vezni red.
Da nije foruma ne bi se nista znalo sta se desava u Slobodi od sluzbene stranice i fb nikakve koristi 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: merak, dana/u 08 feb 2015, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.
samo Sloboda
dzekooooTz je napisao/la:Znal ko ko su danas bili 14-ka i 16-ka
Adem Hodžić broj 14. 1996 g
Ja volim FK Tuzla City
Ja odavno govorim da je uređivanje fb stranice jako lose,ne znam ko to radi ali radi lose,glavni izvor informacija mu je ovaj forum...ako vec nema vremena onda klub treba naci nekoga da se malo pozabavi time ,šteta je da se stranica od 40 000 + clanova malo bolje ne koristi.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Jel 14-ka arman corovic il taj adem hodzic jer na sportsport ba pise da je corovic a da nije hodzic onaj austijanac sto je danas asistiro ahmetovicu
...............Ahmetović
Halilović Mujić Zeba Bekić
(Mehidić)
..............Hodžić A.
Ivetić Morankić Salihović Efendić
........(Mitrović)
.........(Mehmedagić)
................Pirić
Gledajući današnjih 2x60 min, ovih 11 će startovati protiv Travnika.
Halilović Mujić Zeba Bekić
(Mehidić)
..............Hodžić A.
Ivetić Morankić Salihović Efendić
........(Mitrović)
.........(Mehmedagić)
................Pirić
Gledajući današnjih 2x60 min, ovih 11 će startovati protiv Travnika.
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.