FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Eh da vam nesto kazem u vezi facebook stranice. Ja i jos jedan momak blizak klubu je uredjujemo, web stranica trenutno nije u funkciji jer je u izradi, momak koji to sve radi i koji je upucen u vezi svega u klubu, nama salje informacije i mi to objavljujemo. Tako da, nemojte puno pametovat, ako ste toliko harni, de hajde da vas stavim onda je vi vodite. Kada se zavrsi web stranica, sve ce biti kako treba. Do tada, mahanje. 
znali se ko je 16-ka pricaju da je momak na probi iz srbije? igra predobroooo 
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
Jarugo kuci pa starom svom mašiNYKnicks Fan je napisao/la:Eh da vam nesto kazem u vezi facebook stranice. Ja i jos jedan momak blizak klubu je uredjujemo, web stranica trenutno nije u funkciji jer je u izradi, momak koji to sve radi i koji je upucen u vezi svega u klubu, nama salje informacije i mi to objavljujemo. Tako da, nemojte puno pametovat, ako ste toliko harni, de hajde da vas stavim onda je vi vodite. Kada se zavrsi web stranica, sve ce biti kako treba. Do tada, mahanje.
Neće 100%sloboda72 je napisao/la:
Gledajući današnjih 2x60 min, ovih 11 će startovati protiv Travnika.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Neces mi ti govoriti sta ja da radim, sto je ti nisi napravio prije 5 godina i radio, jer dosadilo mi je pametovnje tebe i takvih kao sto si ti.Zodiac je napisao/la:Jarugo kuci pa starom svom mašiNYKnicks Fan je napisao/la:Eh da vam nesto kazem u vezi facebook stranice. Ja i jos jedan momak blizak klubu je uredjujemo, web stranica trenutno nije u funkciji jer je u izradi, momak koji to sve radi i koji je upucen u vezi svega u klubu, nama salje informacije i mi to objavljujemo. Tako da, nemojte puno pametovat, ako ste toliko harni, de hajde da vas stavim onda je vi vodite. Kada se zavrsi web stranica, sve ce biti kako treba. Do tada, mahanje.,ako ti je mrsko nezz sto si se prihvatao posla .
I boli me qrac, slobodno unlike, i to je to.
Dobro kauboju onda se nastavi blamirati sa svojom stranicom .
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dobro pametnjakovicu.Zodiac je napisao/la:Dobro kauboju onda se nastavi blamirati sa svojom stranicom .
E upravo zbog toga se ja ne prihvatam ničega, jer se bukvalno svako nađe pozvan da za-ebava. Velika je to obaveza, nije niti malo lako, vodio sam stranicu Mramora skoro dvije godine pa znam. Sad zamislite koliko je teže voditi stranicu kluba iz Premijer lige. Nije uredu da još pristajete na muku momku, jer svoje slobodno vrijeme troši na to. 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne znam, eto ako misli da moze bolje, neka se on prihvati posla, jer niko drugi to nije htio, nije cak htio niko ni iz kluba da se prihvati posla i da pomogne, tako da... ne znam sta hoce vise. 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg kad neko nesto radi volonterski tesko je od covjeka ocekivati previse..svako ima svoj posao i kad ga stisne njegov posao, problemi, zivot ne moze se posvetiti tom volonterizmu i hobiju koliko treba..zato ne treba kritikovati
a to je ujedno i razlog zasto su nam svi projekti kratkog daha, sve je stihijski jer je volonterski i ko sto rekoh normalno na ovom vaktu da svako u nekom momentu ima preceg posla i sve stane ili se smanje...ali pokusat ce se prezentovati nesto Azmiru ovih dana pa ako se slozi mozda nesto uradimo po tom pitanju
a to je ujedno i razlog zasto su nam svi projekti kratkog daha, sve je stihijski jer je volonterski i ko sto rekoh normalno na ovom vaktu da svako u nekom momentu ima preceg posla i sve stane ili se smanje...ali pokusat ce se prezentovati nesto Azmiru ovih dana pa ako se slozi mozda nesto uradimo po tom pitanju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz ajde javi se za jedno 10 minuta na PM 
Upravo tako, klub ako zeli "online marketing i prezentaciju" mora platiti covjeka za to i covjeka koji ce bit posvecen tome, sve je fino to volonterski, al ne moze neko 24h za dzabe camit ispred kompjutera.
Mislim da je vrijeme da se se nadje covjek koji se sposoban spreman da preuzme taj posao, ako se vec misli raditi to na nekom vecem nivou.
Za ove pare(nikakve) ovo je sasvim korektno.
Mislim da je vrijeme da se se nadje covjek koji se sposoban spreman da preuzme taj posao, ako se vec misli raditi to na nekom vecem nivou.
Za ove pare(nikakve) ovo je sasvim korektno.
Vratite se unazad gdje sam se osvrnuo na rad fb stranice gdje sam udijelio kritiku koju mozes prihvatiti i mozes odbaciti a onda fino napisem i da je steta da se klub malo ne potrudi da se bolje iskoristi stranica od 40k članova a onda se knicks javlja i odgovara bahato kao da sam mu ja opsovao nesto
.
Ja ovdje ne kritikujem nikoga licno niti me zanima ko radi iza ,ali imam pravo da iskazem pozitivno ili negativno misljenje o radu stranice koja se predstavlja kao zvanicna kluba za koga navijam.
Ja ovdje zavrsam diskusiju o ovoj temi da ne tusimo ostale ,sretno s radom i nastavite gdje ste stali .
Ja ovdje ne kritikujem nikoga licno niti me zanima ko radi iza ,ali imam pravo da iskazem pozitivno ili negativno misljenje o radu stranice koja se predstavlja kao zvanicna kluba za koga navijam.
Ja ovdje zavrsam diskusiju o ovoj temi da ne tusimo ostale ,sretno s radom i nastavite gdje ste stali .
volio bih da Face stranica postane zvanična klupska stranica, sa sve kvakicom 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma normalno , svi se slazemo da je klub tu glavni "problem"..zato i kazem ponudit ce im se rjesenje, do njih je koliko hoce da budu ozbiljni i profesionalniZodiac je napisao/la:Vratite se unazad gdje sam se osvrnuo na rad fb stranice gdje sam udijelio kritiku koju mozes prihvatiti i mozes odbaciti a onda fino napisem i da je steta da se klub malo ne potrudi da se bolje iskoristi stranica od 40k članova a onda se knicks javlja i odgovara bahato kao da sam mu ja opsovao nesto.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
opet pitam da li neko zna ko j 16-ka kazud a je iz srbije na probi momak odigrao je fenomenalno 
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
Meni rekose da je junior, al' eto izgleda da nije.. Odlicno odigrao, slazem se. 
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Odgovorio sam onako kako jesam, jer sam hiljadu puta napisao da sam ja stranicu pokrenuo iz ljubavi jos prije 5 godina, jer samo nas klub tada nije imao stranicu na fejsu. Ja niti uzimam kakve pare, niti naplacujem bilo sta, tako da... trudim se, kupim informacije sa svih strana, kacim klipove na youtube, imamo Twitter, Instagram cak i onaj yebeni Google+.... klub nikada nije nikoga kontaktirao u vezi stranice na fejsu, jer kako oni kazu "to njima ne treba" cak je to Husic jednom i javno rekao. Dok me neko ne kontakira, bice ovako kako je i sada, a kakvih sve ima, ovo je mila majka. Lijep pozdrav svima. 
Kada se nesto dobro radi to treba i pohvaliti isto tako i kritikovati ako ne valja. To sto si ti pokrenuo i odrzavao svo ovo vrijeme ne znaci da zbog te cinjenice ne smijes uputiti kritiku na realno trenutno los rad stranice.NYKnicks Fan je napisao/la:Eh da vam nesto kazem u vezi facebook stranice. Ja i jos jedan momak blizak klubu je uredjujemo, web stranica trenutno nije u funkciji jer je u izradi, momak koji to sve radi i koji je upucen u vezi svega u klubu, nama salje informacije i mi to objavljujemo. Tako da, nemojte puno pametovat, ako ste toliko harni, de hajde da vas stavim onda je vi vodite. Kada se zavrsi web stranica, sve ce biti kako treba. Do tada, mahanje.
Isto tako dvojica momaka ocigledno nije dovoljan broj da bi se sve aktivnosti pokrile al vecina nas moze pasivno ucestvovati prvo ja sto bi ti poslao nekoliko fotografija sa danasnjen utakmice.
Sta se ljutis odmah pojedi snickers
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Znam brate, ali kad nece niko da radi nista u vezi stranice, sta da radimo? Sto se mene tice, uvijek ne samo ti nego bilo ko moze poslati fotografije sa utakmica, gostovanja, treninga, neke svoje fotke koje je napravio i bice objavljeno... kao sto napravi kolega forumas za svakog novog igraca koji dodje i posalje mi i mi objavimo na stranici. Tu smo da suradjujemo, sta se ja imam prepucavati preko foruma u vezi fb stranice ha ya. Cekajte malo dok se ne napravi web stranica i bice to sve ok. Strpljen-spasen brate.merak je napisao/la:Kada se nesto dobro radi to treba i pohvaliti isto tako i kritikovati ako ne valja. To sto si ti pokrenuo i odrzavao svo ovo vrijeme ne znaci da zbog te cinjenice ne smijes uputiti kritiku na realno trenutno los rad stranice.NYKnicks Fan je napisao/la:Eh da vam nesto kazem u vezi facebook stranice. Ja i jos jedan momak blizak klubu je uredjujemo, web stranica trenutno nije u funkciji jer je u izradi, momak koji to sve radi i koji je upucen u vezi svega u klubu, nama salje informacije i mi to objavljujemo. Tako da, nemojte puno pametovat, ako ste toliko harni, de hajde da vas stavim onda je vi vodite. Kada se zavrsi web stranica, sve ce biti kako treba. Do tada, mahanje.
Isto tako dvojica momaka ocigledno nije dovoljan broj da bi se sve aktivnosti pokrile al vecina nas moze pasivno ucestvovati prvo ja sto bi ti poslao nekoliko fotografija sa danasnjen utakmice.
Sta se ljutis odmah pojedi snickers
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.