FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 08 feb 2015, 17:25

I jedni i drugi grubimo ako se ne dogovore i bilo bi poprilično glupo da ne nadju neki kompromis..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 feb 2015, 17:34

Treba biti posten i momku probati odma taj dug isplatiti. A ukoliko ima jos kakvih prohtjeva, omogucit mu polugodisnju ulaznicu, tribina po izboru :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 feb 2015, 17:36

OdaVeliki je napisao/la: Upravo tako...
Zebe, Smajica, Bekrica(to smo nesto naplatiti) tako dalje...
Ova prva dvojica masne pare zaradivali a otisli su za 0 maraka. Ali tad se niko nije oglasavao da kaze o tome nesto, nego ste vi odobravali sto je otjeran. Pare niko nikad nije spomenuo. Svraku, Jamaka da ne spominjem..Radovanovica, Culuma tako dalje, tako blize..Ali kad porastem i primim platu skontat cu to sto mi pises.
Sta ti se ko ima oglasavati,da si bio na utakmici i da si pratio tu sezonu i fudbal uopste,znao bi sto je Zeba dobio nogu i za njega je uzeto tad 50000€,Smajic nije primao platu godinu dvije dok je bio povrijedjen,jer se sam odrekao.a za Bekriju je fina lova uzeta,donio nam je dosta radosti i titula,a dosao je dzabe.
Vjerovatno je pao s neba i to amaru pred nos,niko ga nije doveo.
A eto volio bi vidjeti takve strucnjake kao ti,da prodaju indisponiranog svraku i jamaka kome je zadnji voz da sta zaradi.
I bgt sto nisi spomenuo prodaju lazara? Kad si tako pametan,napisi slobodno da smo mogli i njega kome utaliti za pola miliona.
dobro ti pile rece,nemas ti pojma,kako je sta zaraditi i mislis da stranci cekaju u redu da kesiraju stotine hiljada.

Aldine lupetas po obicaju i veze zive nemas,a hoces nesto da pametujes,kao i svi "manager" navijaci

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 08 feb 2015, 17:50

SarajlijaTM je napisao/la:
Ova prva dvojica masne pare zaradivali a otisli su za 0 maraka. Ali tad se niko nije oglasavao da kaze o tome nesto, nego ste vi odobravali sto je otjeran. Pare niko nikad nije spomenuo. Svraku, Jamaka da ne spominjem..Radovanovica, Culuma tako dalje, tako blize..Ali kad porastem i primim platu skontat cu to sto mi pises.
Sta ti se ko ima oglasavati,da si bio na utakmici i da si pratio tu sezonu i fudbal uopste,znao bi sto je Zeba dobio nogu i za njega je uzeto tad 50000€,Smajic nije primao platu godinu dvije dok je bio povrijedjen,jer se sam odrekao.a za Bekriju je fina lova uzeta,donio nam je dosta radosti i titula,a dosao je dzabe.
A eto volio bi vidjeti takve strucnjake kao ti,da prodaju indisponiranog svraku i jamaka kome je zadnji voz da sta zaradi.
I bgt sto nisi spomenuo prodaju lazara? Kad si tako pametan,napisi slobodno da smo mogli i njega kome utaliti za pola miliona.
dobro ti pile rece,nemas ti pojma,kako je sta zaraditi i mislis da stranci cekaju u redu da kesiraju stotine hiljada.

Aldine lupetas po obicaju i veze zive nemas,a hoces nesto da pametujes,kao i svi "manager" navijaci
druze sturm nam je nudio 500.000e za zebu..da bi ga mi nakon kraceg perioda otjerali. IMas milion primjera gdje je zbog nedostatka profesionalnosti u trenucima kada je trebalo prodati ili prodiziti doslo do obostrane stete.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 feb 2015, 17:54

Naša uprava je ovdje daleko više kriva nego sam Tomić
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 feb 2015, 18:00

Nije tacno,niko nista nije nudio za zebu,nego su dali ponudu da zeba dodje kod njih na probu jedno vrijeme i onda da daju ponudu.To je odbijeno hladno,a u to doba je zeba bio,najbolji igrac lige. A tih 500k je suplja
Zeba je citavu polusezonu,mahao rukama i to je bilo to od njegove igre.Svaka mu cast za predhodne godine,ali u potpunosti podrzavam odluku,kad su ga utalili u split.

Malo previse raja slusa mahalske price i onda kad se razmjene misljenja po forumima dolazi do totalno druge slike bilo cega,jer svi imaju neke druge info.

@Tomić - Ovo se bas oteglo ko sapunica,ko je kriv,a ko nije,vjerovatno se nikad nece saznati tacno,a svi ce znati sve po obicaju,ali politika da igrac koji nece da produzi ugovor dobije "tacnu" na zapadu,je meni skroz ok.Pogotovo ako si na sva usta pricao,kako zelis da klub na tebi zaradi,a onda suknes klubu preko noci.
Ok,dugovanja,sve to stoji,treba covjeka isplatiti,ja bi licno sad najsretniji bio da ga utale posto poto,isplate ga i cao djaci...

Pored svega toga,mogu ja gotiviti Tomu kao igraca i hvala mu na svemu,ali izvini,Željo je Željo i tu nema price...

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 08 feb 2015, 18:07

Jesam li ja jedini kojo vjeruje da ce Tomić ipak potpisat? :D

FaraonTM
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 08 feb 2015, 18:10

JoseMourinho je napisao/la:Jesam li ja jedini kojo vjeruje da ce Tomić ipak potpisat? :D
Pa možda nađu neki kompromis, sve je otvoreno :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 08 feb 2015, 18:17

JoseMourinho je napisao/la:Jesam li ja jedini kojo vjeruje da ce Tomić ipak potpisat? :D
Ima nas više brate koji vjerujemo u to

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 08 feb 2015, 18:23

Kad je slijedeca prijateljska..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 08 feb 2015, 18:51

13. sa Slobodom

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 08 feb 2015, 18:55

DiNno je napisao/la:13. sa Slobodom

Tek :?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 feb 2015, 18:57

SarajlijaTM je napisao/la:Nije tacno,niko nista nije nudio za zebu,nego su dali ponudu da zeba dodje kod njih na probu jedno vrijeme i onda da daju ponudu.To je odbijeno hladno,a u to doba je zeba bio,najbolji igrac lige. A tih 500k je suplja
Zeba je citavu polusezonu,mahao rukama i to je bilo to od njegove igre.Svaka mu cast za predhodne godine,ali u potpunosti podrzavam odluku,kad su ga utalili u split.

Malo previse raja slusa mahalske price i onda kad se razmjene misljenja po forumima dolazi do totalno druge slike bilo cega,jer svi imaju neke druge info.

@Tomić - Ovo se bas oteglo ko sapunica,ko je kriv,a ko nije,vjerovatno se nikad nece saznati tacno,a svi ce znati sve po obicaju,ali politika da igrac koji nece da produzi ugovor dobije "tacnu" na zapadu,je meni skroz ok.Pogotovo ako si na sva usta pricao,kako zelis da klub na tebi zaradi,a onda suknes klubu preko noci.
Ok,dugovanja,sve to stoji,treba covjeka isplatiti,ja bi licno sad najsretniji bio da ga utale posto poto,isplate ga i cao djaci...

Pored svega toga,mogu ja gotiviti Tomu kao igraca i hvala mu na svemu,ali izvini,Željo je Željo i tu nema price...
Cirih ga je zvao na probu kol'ko se ja sjećam, pa je on to odbio...
DRUG NEBI TI PUNCA

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 08 feb 2015, 19:34

Kad ono pocinje sezona. Jesam pozelio u pm... na Grbavicu i laganini **** te svi wellnesi masaze i sranja.. slabo ko to razumije. A raja?
Kralj price

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 08 feb 2015, 19:39

ZeljoSampioneGo je napisao/la:Kad ono pocinje sezona. Jesam pozelio u pm... na Grbavicu i laganini **** te svi wellnesi masaze i sranja.. slabo ko to razumije. A raja?
Zadnjeg dana u ovom mjesecu :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 feb 2015, 19:45

Mozda griješim, ali ja imam osjećaj da su ljudi u klubu više krivi za ovakav ishod nego sam Tomić.

To je neki moj zaključak na osnovu Tominog odnosa prema Želji.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 08 feb 2015, 19:52

SarajlijaTM je napisao/la:

Ako ne znas komunicirati na normalan nacin onda ...u skokovima. Ti si kao pametan, upucen ti sad kao nesto dokazujes da znas, a da drugi nemaju pojma. Idi lijeci se jadan ne bio. Svraka imao extra dobru ponudu Amar je odbio. Kad se kaze prodati igraca ne znaci da moras uzeti pola miliona pametnjakovicu, vec da bar vratis ono sto si ulozio kroz plate, premije, auta i ostala sra.nja. Valjda znas da kad 5 igraca placas po 2-3 godine a oni odu dzaba ti si automatski "popusio" lupam 100.000KM. Sta se pravis pametanjakovic kad nisi. Preskoci post ako ti se ne svida.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 feb 2015, 20:04

Pa nisi bas popušio te pare koje spominješ jer si plaćao igrača a on je za uzvrat igrao i doprinosio rezultatima koji su nam donijeli dosta novca.. Možda bi da su se odmah prodavali igrači za koje su dolazile ponude bili kraći za par titula i pare koje titule donose.. S druge strane se pokušao napraviti neki iskorak sto se transfera tiče samo što to na žalost nije uspjelo..

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 08 feb 2015, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 feb 2015, 20:10

Pito ofiran si,igraci nisu u klubu da bi se prodali i time isplatili sami sebe,nego da usput i nesto osvoje,sto je za vas stran pojam.

I tebi niko ne pametuje,jer ionako ne mozes skontati,tebe se samo poklapa i to je to...

@bagrcavi-cirih,sturm,tako nesto,do mene je :thumbup:

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 08 feb 2015, 20:12

ceze je napisao/la:Mozda griješim, ali ja imam osjećaj da su ljudi u klubu više krivi za ovakav ishod nego sam Tomić.

To je neki moj zaključak na osnovu Tominog odnosa prema Želji.
Ne grijesis upravu si!! Jedini krivac ako Tomo ne potpise (iako imam info da hoce 90 posto) je Haris Alihodzic glavonja koji misli da je veci i od Zelje i glumi kao da mu je Amar babo. On je rivac jedini a iako ovako nastavi a nadam se da ce Siljak ga ohladiti tesko ce ikog dovesti. Frajer je definitivno zalutao!
Kralj price

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: SG1921 i 10 gostiju.