Ne moze se sve opravdavati titulama. Kakve veze ima titula ako si ti poslije 5 godina u minusu lupam 5 miliona. Pa okaci tu titulu o rep prijatelju. Da ne duzimo bezveze, ja sam samo nadovezao na to kad je pile napisao ko ce opravdati te pare, i uporedio s tim proslim igracima koji su otisla dzaba a pravili rashod isto kao sto ce sad mozda biti s Tomicem. I rekao sam kad prije niko nije opravdao to, ne mora ni sada i meni nista ne znaci sto necemo zaraditi od Tomica. Logicno da je klub misli da ne zivi od prodaje igraca nego od have, pa kad ti dode ponuda za Svraku pola miliona ti se pravis pametan hoces milion i na kraju dobijes 0. Greska Boze moj, a greske se ponavljaju dalje a za to nisam ja kriv. To su samo cinjenice. U redu je da ne idemo dalje bez razloga, vi ste u pravu.champions1921 je napisao/la:Pa nisi bas popušio te pare koje spominješ jer si plaćao igrača a on je za uzvrat igrao i doprinosio rezultatima koji su nam donijeli dosta novca.. Možda bi da su se odmah prodavali igrači za koje su dolazile ponude bili kraći za par titula i pare koje titule donose.. S druge strane se pokušao napraviti neki iskorak sto se transfera tiče samo što to na žalost nije uspjelo..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- champions1921
Za titule se kralju i igra.. To je glavni cilj u svakom sportu.. A ja, koliko znam, mislim da nam je dug prije titula bio veci nego trenutni samo sto se sada strozije provode pravila vezana za finansije i manje se gleda kroz prste pa moras puno ozbiljnije raditi na ispunjavanju fin. obaveza.. Zato su i aktuelne teme o dugovanjima u zadnjih par godina dok se prije nije toliko pricalo o istim..OdaVeliki je napisao/la:Ne moze se sve opravdavati titulama. Kakve veze ima titula ako si ti poslije 5 godina u minusu lupam 5 miliona. Pa okaci tu titulu o rep prijatelju. Da ne duzimo bezveze, ja sam samo nadovezao na to kad je pile napisao ko ce opravdati te pare, i uporedio s tim proslim igracima koji su otisla dzaba a pravili rashod isto kao sto ce sad mozda biti s Tomicem. I rekao sam kad prije niko nije opravdao to, ne mora ni sada i meni nista ne znaci sto necemo zaraditi od Tomica. Logicno da je klub misli da ne zivi od prodaje igraca nego od have, pa kad ti dode ponuda za Svraku pola miliona ti se pravis pametan hoces milion i na kraju dobijes 0. Greska Boze moj, a greske se ponavljaju dalje a za to nisam ja kriv. To su samo cinjenice. U redu je da ne idemo dalje bez razloga, vi ste u pravu.champions1921 je napisao/la:Pa nisi bas popušio te pare koje spominješ jer si plaćao igrača a on je za uzvrat igrao i doprinosio rezultatima koji su nam donijeli dosta novca.. Možda bi da su se odmah prodavali igrači za koje su dolazile ponude bili kraći za par titula i pare koje titule donose.. S druge strane se pokušao napraviti neki iskorak sto se transfera tiče samo što to na žalost nije uspjelo..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
i kao dug bi bio manji da nismo uzeli titule. one su se mogle iskoristiti bolje, ali da ih nije bilo bilo bi još mnogo gore.
Al cuj kakve veze imaju titule
klasicna pitarska
klasicna pitarska
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Obavještavamo navijače našeg Kluba da će se dženaza našoj legendi, Ilijasu Pašiću, klanjati sutra sa početkom od 13 sati na groblju Faletići.
Organizovan je i prevoz, a autobus će krenuti ispred Vijećnice u 12:15 sati.
Organizovan je i prevoz, a autobus će krenuti ispred Vijećnice u 12:15 sati.
Aldin, dona I jos milion dr nickova nastavlja po starom... vazda jedna te ista izlizana prica... samo ga ignore... I sa zadnjeg nicka je pisao da titule nisu presudne I bitne

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- SarajlijaTM
Ma vristi pitarluk u njega,al dobro se bio maskirao,izdrzao je sve do sad,al odade ga ova prica o fudbalu bez titula.
Sto bi im reko vrli doktor karabeg :klasiĆna
Nema tog duga i tih para koje mogu titulu opisati,pa makar ona iz nase lige bila.Da je 6x veci dug nije mi zao sekunde,a samo malo kad se ukljuci mozak,skonta se da je dug u stvari manji.
Nas je zeznulo par stvari,kockali smo se,nismo dobili i to je to. Da se recimo maribor prosao,sad bi druga prica bila,jer bi dobili saltzburga koje bi i mi prosli i mlatnuli masnu lovu i koeficijent. Te godine nam je otisao nyema i guso sa gola. Dva vrlo bitna igraca za tim,a kocka se lose zavrtila,tako da smo tu gdje jesmo. Druga stvar je po meni prodaja svrake,gdje je samo splet nestrnih okolnosti u pitanju i malo svrakinog mozga,a amara 100% opravdavam sto ga nije dao za nudjenih 300000E,reprezentativac(3tekme,2gola),kapiten tima koji je uzeo duplu,najbolji asistent i drugi strijelac. U istoj situaciji bi isto postupio...
Ali iluzorno je sad pricati,sta bi bilo da je bilo,bilo je lijepo dok je trajalo,bice opet i to je to.U klubu se radi,sasvim solidno,koliko god nam to ini dusmani htjeli docarati kao suprotno. sam tok rasprave i ulijetanje padobranaca,na istom ovom forumu nam moze reci koliko nam i klubu "nogu podmeću" dusebriznici.
Pametnom dosta,aldin odustao s citanjem kod drugog pasusa
Sto bi im reko vrli doktor karabeg :klasiĆna
Nema tog duga i tih para koje mogu titulu opisati,pa makar ona iz nase lige bila.Da je 6x veci dug nije mi zao sekunde,a samo malo kad se ukljuci mozak,skonta se da je dug u stvari manji.
Nas je zeznulo par stvari,kockali smo se,nismo dobili i to je to. Da se recimo maribor prosao,sad bi druga prica bila,jer bi dobili saltzburga koje bi i mi prosli i mlatnuli masnu lovu i koeficijent. Te godine nam je otisao nyema i guso sa gola. Dva vrlo bitna igraca za tim,a kocka se lose zavrtila,tako da smo tu gdje jesmo. Druga stvar je po meni prodaja svrake,gdje je samo splet nestrnih okolnosti u pitanju i malo svrakinog mozga,a amara 100% opravdavam sto ga nije dao za nudjenih 300000E,reprezentativac(3tekme,2gola),kapiten tima koji je uzeo duplu,najbolji asistent i drugi strijelac. U istoj situaciji bi isto postupio...
Ali iluzorno je sad pricati,sta bi bilo da je bilo,bilo je lijepo dok je trajalo,bice opet i to je to.U klubu se radi,sasvim solidno,koliko god nam to ini dusmani htjeli docarati kao suprotno. sam tok rasprave i ulijetanje padobranaca,na istom ovom forumu nam moze reci koliko nam i klubu "nogu podmeću" dusebriznici.
Pametnom dosta,aldin odustao s citanjem kod drugog pasusa
Memija lakše povrijeđen, ništa strašno hvala Bogu. Stao mu lik na zglob, a potom dobio udarac i u koljeno zbog toga morao izaći.
Još 20tak dana, usitnilo, hvala Bogu. Najduža pauza pred krajem, bez obzira na ne baš atraktivan igrački kadar, na nama je da podržimo ovu ekipu. Al što imam mišljenje da će ovih 20 dana najduže da traju? 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Upravu si brate ne znam.kad mi je.ovako bilo dugo Boga mi.shzna je napisao/la:Još 20tak dana, usitnilo, hvala Bogu. Najduža pauza pred krajem, bez obzira na ne baš atraktivan igrački kadar, na nama je da podržimo ovu ekipu. Al što imam mišljenje da će ovih 20 dana najduže da traju?
Kralj price
Tek ce tesko biti zadnjih 7 dana. Minut ko sat, sat ko dan, dan ko mjesec. Pozelio sam onu atmosferu, stati s rajom popricati, malo protivnike provocirati. Nedostaje i ono nase mijenjaj ovog, mijenjaj onog, sto mu igra ovaj, sto mu ne igra onaj 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
A najvise od svega sto mi fali je objektivna publika sa sjeverne tribine 
A fali li ti ona "zapaljiva" sa juzne strane. Sjever kakav je takav je,ali placa skuplje,i jos ne tjeraa klub u dubiozu dodatnu.
Pa halal im onda sto seru.
Samo sto se zaboravlja kakva se raja skupljala na sjeveru nekad,cejf mi bio slusat ljude. Ima njih i sad,ali u modi je zbog par glupana,od sjevera pravit smece.
Pa halal im onda sto seru.
Samo sto se zaboravlja kakva se raja skupljala na sjeveru nekad,cejf mi bio slusat ljude. Ima njih i sad,ali u modi je zbog par glupana,od sjevera pravit smece.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ne razumiješ me Prijatelju. Mislim na gostoprimstvo gostujućim ekipama,pogotovo prema golmanina. Ne pravi problem gdje ga nema 
Najveći krivac u cijeloj situaciji je Tomić. Jednostavno je odlučio da ide i neće uopšte da se konkretno dogovara. Tipa Cocalić 2009.
Iako se ja i dalje nadam da će se lopta spustiti na zemlju i sve korektno završiti.
Iako se ja i dalje nadam da će se lopta spustiti na zemlju i sve korektno završiti.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
duga ova pauza u nas dozla boga ... ali kad vidim ovo vrijeme pomislim da bi je trebalo do srredine marta produžiti
Prijatelji , da li neko zna može li se naručiti preko interneta iz našeg fanšopa ? . Hvala 
Brkica
može, zamoliš nekoga da ti uzme, pa se nađeš sa njim kad dođeš na utakmicu, ti njemu pare, a on tebi artikl 
naš fan shopChoks je napisao/la:Prijatelji , da li neko zna može li se naručiti preko interneta iz našeg fanšopa ? . Hvala
a i ovo da je u zadnje vrijeme bilo dresova u skoro svim veličinama je već samo po sebi senzacija, ne treba previše očekivati
da ali ga mora zamoliti preko internetaChWilla je napisao/la:može, zamoliš nekoga da ti uzme, pa se nađeš sa njim kad dođeš na utakmicu, ti njemu pare, a on tebi artikl
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.