FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- nesvrstani
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ja jedino imam zamjerku sto se ne objavljuju vijesti samo vezane oko fk slobode... jer najava koncerata, postovi oko okk-a i slicno gdje se kupe klikovi za jedan tuzlanski sajt me stvarno ne zanimaju
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Ma nema frkeNYKnicks Fan je napisao/la:Znam brate, ali kad nece niko da radi nista u vezi stranice, sta da radimo? Sto se mene tice, uvijek ne samo ti nego bilo ko moze poslati fotografije sa utakmica, gostovanja, treninga, neke svoje fotke koje je napravio i bice objavljeno... kao sto napravi kolega forumas za svakog novog igraca koji dodje i posalje mi i mi objavimo na stranici. Tu smo da suradjujemo, sta se ja imam prepucavati preko foruma u vezi fb stranice ha ya. Cekajte malo dok se ne napravi web stranica i bice to sve ok. Strpljen-spasen brate.merak je napisao/la:Kada se nesto dobro radi to treba i pohvaliti isto tako i kritikovati ako ne valja. To sto si ti pokrenuo i odrzavao svo ovo vrijeme ne znaci da zbog te cinjenice ne smijes uputiti kritiku na realno trenutno los rad stranice.NYKnicks Fan je napisao/la:Eh da vam nesto kazem u vezi facebook stranice. Ja i jos jedan momak blizak klubu je uredjujemo, web stranica trenutno nije u funkciji jer je u izradi, momak koji to sve radi i koji je upucen u vezi svega u klubu, nama salje informacije i mi to objavljujemo. Tako da, nemojte puno pametovat, ako ste toliko harni, de hajde da vas stavim onda je vi vodite. Kada se zavrsi web stranica, sve ce biti kako treba. Do tada, mahanje.
Isto tako dvojica momaka ocigledno nije dovoljan broj da bi se sve aktivnosti pokrile al vecina nas moze pasivno ucestvovati prvo ja sto bi ti poslao nekoliko fotografija sa danasnjen utakmice.
Sta se ljutis odmah pojedi snickers
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jedino kad bi objavili da je pozeljno slanje slike i drugih stvari na samoj fb stranici jer ovdje na forumu je samo jedan mali broj navijaca.
Mnogima je ta stranica najjaci izvor informacija iz voljenog kluba.
samo Sloboda
NYKnicks Fan je napisao/la:Znam brate, ali kad nece niko da radi nista u vezi stranice, sta da radimo? Sto se mene tice, uvijek ne samo ti nego bilo ko moze poslati fotografije sa utakmica, gostovanja, treninga, neke svoje fotke koje je napravio i bice objavljeno... kao sto napravi kolega forumas za svakog novog igraca koji dodje i posalje mi i mi objavimo na stranici. Tu smo da suradjujemo, sta se ja imam prepucavati preko foruma u vezi fb stranice ha ya. Cekajte malo dok se ne napravi web stranica i bice to sve ok. Strpljen-spasen brate.merak je napisao/la:Kada se nesto dobro radi to treba i pohvaliti isto tako i kritikovati ako ne valja. To sto si ti pokrenuo i odrzavao svo ovo vrijeme ne znaci da zbog te cinjenice ne smijes uputiti kritiku na realno trenutno los rad stranice.NYKnicks Fan je napisao/la:Eh da vam nesto kazem u vezi facebook stranice. Ja i jos jedan momak blizak klubu je uredjujemo, web stranica trenutno nije u funkciji jer je u izradi, momak koji to sve radi i koji je upucen u vezi svega u klubu, nama salje informacije i mi to objavljujemo. Tako da, nemojte puno pametovat, ako ste toliko harni, de hajde da vas stavim onda je vi vodite. Kada se zavrsi web stranica, sve ce biti kako treba. Do tada, mahanje.
Isto tako dvojica momaka ocigledno nije dovoljan broj da bi se sve aktivnosti pokrile al vecina nas moze pasivno ucestvovati prvo ja sto bi ti poslao nekoliko fotografija sa danasnjen utakmice.
Sta se ljutis odmah pojedi snickers
Moja zamjerka vama adminima te stranice je što slabo objavljujete linkove sa oficijalne stranice kluba, više uzimate vijesti sa tuzlanskog, mislim da to nije uredu.
@NYKnicks Fan
To sto se radi na web stranici ,hoce li biti kakvog redizajna ili samo sigurnosti radi
.
To sto se radi na web stranici ,hoce li biti kakvog redizajna ili samo sigurnosti radi
Zar nije neko spominjao kako Krdza odrzava fb stranicu ili sam ja polupao loncice? Krdzaaa, jesil' to ti? 
Vidim da neki govore kako imamo previse napadaca. Zar nam u 1. dijelu sezone nije bila najbolja odbrana, cak i u ligi su kotirali visoko. Sad smo se malo i pojacali u defanzivi, a napad i sredinu koju trenutno imamo ce vise napadati ka protivnickom golu, znat ce stati na loptu i daleko vise kontrolisati sredinu terena do njihovih bivsih kolega koji su nas samo sramotili u 1. dijelu sezone.
A ne smijemo zaboraviti sta nam se desilo kad se povrijedio Radovanovic i nismo imali adekvatne zamjene.
I ucini mi se da sam procitao kako je i Mujka bio u 2. poluvremenu, zar nije otisao?
Vidim da neki govore kako imamo previse napadaca. Zar nam u 1. dijelu sezone nije bila najbolja odbrana, cak i u ligi su kotirali visoko. Sad smo se malo i pojacali u defanzivi, a napad i sredinu koju trenutno imamo ce vise napadati ka protivnickom golu, znat ce stati na loptu i daleko vise kontrolisati sredinu terena do njihovih bivsih kolega koji su nas samo sramotili u 1. dijelu sezone.
A ne smijemo zaboraviti sta nam se desilo kad se povrijedio Radovanovic i nismo imali adekvatne zamjene.
I ucini mi se da sam procitao kako je i Mujka bio u 2. poluvremenu, zar nije otisao?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Bio Mujka Karlos, a bio je u drugom poluvremenu i Mujka sto je otisoBatva je napisao/la: I ucini mi se da sam procitao kako je i Mujka bio u 2. poluvremenu, zar nije otisao?
I ja zamjeram vama sto se ovdje sve manje raspravlja o Slobodi,vise se brinemo sta treba izbacivat na fb stranici,kako je treba odradit,a niko da mrdne,da nam je svasta,a niko se ne pomjera,pa se ovdje do prije neki dan vodila rasprava koliko KS izdvaja za sarajevske klubove ,a koliko mogu zapazit ovdje se radi o temi Slobode,a ne Zelje i Sarajeva,pa se ovdje prije vadio budzet Tuzle i izdvajanja za sport i pisalo se o nekim ciframa,a niko od nas nema pojma koliko se izdvaja tacno..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Letimicno sam procitao, bice da sam onda zraknuo na sastav Bratstva i procitao Mujkic.klasik je napisao/la:Bio Mujka Karlos, a bio je u drugom poluvremenu i Mujka sto je otisoBatva je napisao/la: I ucini mi se da sam procitao kako je i Mujka bio u 2. poluvremenu, zar nije otisao?samo sto je bio u Bratstvu
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al kakva su pojacanja dosla. ...
....mogao bi neko opasno najebat na Tusanj krajem februara ili pocetku marta... 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sloboda – Bratstvo 4:1
druga.tv | 8. Februar 2015.
Iako Husref Musemić utakmicu sa Bratstvom nije planirao, ona mu je poslužila za testiranje igrača koji su na probnom radu. Prije svih Stefana Ćorovića iz Zvornika i Esmira Ahmetovića koji je već jednom bio na Tušnju.
Poveli su domaći golom novajlije Harisa Mehmedagića, a prednost je udvostručio Zajko Zeba iz slobodnog udarca.
U drugim dijelu zaigrala je posve nova postava, a golove za Slobodu postigli su Muhamed Mujić i povratnik iz Kazahstana Mersudin Ahmetović. Za goste je pogodio Ibrahim Husejnović.
Sloboda – Bratstvo 4:1 (2:0)
Tuzla – Pomoćni teren stadiona Tušanj. Gledatelja 100. Sudac: Mujić (Banovići). Pomoćnici: Čejvanović i Ramić (oba iz Tuzle). Strijelci: 1:0 Mehmedagić, 2:0 Zeba, 2:1 Husejnović, 3:1 Mujić, 4:1 M. Ahmetović.
Sloboda: Pirić, Efendić, Bekić, Mehmedagić, Sarić, Salihović, Kiso, Ivetić, Mehidić, Zeba, Krpić. Trener: Husref Musemić. Igrali su: Fejzić, Halilović, Mujić, E. Ahmetović, M. Ahmetović, Ćorović, Pršeš, Musić, Mitrović, Hodžić, Mujkić.
Bratstvo: Prljača, Salkić, Šuša, Kadić, Pantić, Mousa, Kadrić, Vehabović, Suljić, Huseinbašić, Pljevljak. Trener: Zoran Ćurguz. Igrali su: Ikić, Zupčić, Stjepanović, Jukan, Husejnović, Delić, Šišić, Prodanović, Mujkić, Smajlović, Poturalić.
http://www.druga.tv/sport/fudbal/sloboda-bratstvo-41/" onclick="window.open(this.href);return false;
druga.tv | 8. Februar 2015.
Iako Husref Musemić utakmicu sa Bratstvom nije planirao, ona mu je poslužila za testiranje igrača koji su na probnom radu. Prije svih Stefana Ćorovića iz Zvornika i Esmira Ahmetovića koji je već jednom bio na Tušnju.
Poveli su domaći golom novajlije Harisa Mehmedagića, a prednost je udvostručio Zajko Zeba iz slobodnog udarca.
U drugim dijelu zaigrala je posve nova postava, a golove za Slobodu postigli su Muhamed Mujić i povratnik iz Kazahstana Mersudin Ahmetović. Za goste je pogodio Ibrahim Husejnović.
Sloboda – Bratstvo 4:1 (2:0)
Tuzla – Pomoćni teren stadiona Tušanj. Gledatelja 100. Sudac: Mujić (Banovići). Pomoćnici: Čejvanović i Ramić (oba iz Tuzle). Strijelci: 1:0 Mehmedagić, 2:0 Zeba, 2:1 Husejnović, 3:1 Mujić, 4:1 M. Ahmetović.
Sloboda: Pirić, Efendić, Bekić, Mehmedagić, Sarić, Salihović, Kiso, Ivetić, Mehidić, Zeba, Krpić. Trener: Husref Musemić. Igrali su: Fejzić, Halilović, Mujić, E. Ahmetović, M. Ahmetović, Ćorović, Pršeš, Musić, Mitrović, Hodžić, Mujkić.
Bratstvo: Prljača, Salkić, Šuša, Kadić, Pantić, Mousa, Kadrić, Vehabović, Suljić, Huseinbašić, Pljevljak. Trener: Zoran Ćurguz. Igrali su: Ikić, Zupčić, Stjepanović, Jukan, Husejnović, Delić, Šišić, Prodanović, Mujkić, Smajlović, Poturalić.
http://www.druga.tv/sport/fudbal/sloboda-bratstvo-41/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li se zna kad se ide na drugi dio priprema i gdje se ide ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Srijeda, ponovo Medjugorje.Slobodas je napisao/la:Da li se zna kad se ide na drugi dio priprema i gdje se ide ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma jeste brate i krdza brat, al nije ovo onBatva je napisao/la:Zar nije neko spominjao kako Krdza odrzava fb stranicu ili sam ja polupao loncice? Krdzaaa, jesil' to ti?
@Zodiac
Prvenstveno zbog sigurnost, jer su nam sarajlije u par navrata hakovali stranicu jbg. A naravno bice i redizajn, sve u svemu bice bolje nego sto je bila prosla.
@Alibasa
Btw. trenutno uzimamo linkove sa Tuzla.nski.ba, logicno jer stranica kluba jos nije u funkciji.
što se tiče klupske stranice, samo neka na udarnom mjestu ostane slogan: Jedan Grad-Jedna Ljubav 
- nesvrstani
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la: @Alibasa
Btw. trenutno uzimamo linkove sa Tuzla.nski.ba, logicno jer stranica kluba jos nije u funkciji.
izvini ali cista gluposti... od kako je i sajta uzima se sa tuzl.anski.ba i to sve od igraca, rezultata, drugih utakmica pa je bilo i koncerata i otvorenje disko kluba i svasta nesto...
ne govorim sad tebi nego opcenito za tu stranicu, mislim da je tu cisti apsurd i nabijanje klikova za doticnu stranicu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jeste na pocetku uvijek sa tuz.ba, jer je bilo nekih nesporazuma sa fksloboda, ali je sada sve u redu i samo se objavljuje sa zvanicne stranice.nesvrstani je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la: @Alibasa
izvini ali cista gluposti... od kako je i sajta uzima se sa tuzl.anski.ba i to sve od igraca, rezultata, drugih utakmica pa je bilo i koncerata i otvorenje disko kluba i svasta nesto...![]()
ne govorim sad tebi nego opcenito za tu stranicu, mislim da je tu cisti apsurd i nabijanje klikova za doticnu stranicu
A to za koncerte, otvaranja, to si u pravu i to nisam ja, i sugerisao sam da se to okonca i to je to.
Svaka cast za NYKnicks i ekipu koja vodi FB stranicu Slobode, momci to rade iz ciste ljubavi i entuzijazama pored svih svojih obaveza. Tuzlanski ba je tu naravno zbog svojih razloga, sto poslovnih, kao navijaci i prijatelji kluba i to zaista treba postovati i niko do sada nije to podigao na nivo kao sto su oni to uradili.....zaista profesionalno. Glavni problem je tu sto Sloboda nema marketing koji bi mogao pratiti klub i koji bi mogao zadovoljiti potrebe kluba kao sto je FK Sloboda.....dakle nemaju profesonalce koji bi to radili,tu smo veliki amateri......pa jbt. jos nisu ni predsttavili nove igrace, gdje je kampanja za clanske, za polugodisnje karte i jos milion nekih malih sitinica sto zivot cine a vezane su za Slobodu....FK Sloboda, tu mora podhitno uciniti velike korake.....pa nije marketing samo sluzbeni sajt nekog kluba, taj sajt samo sluzi za sluzbene obavijesti, ljudi koji rade u Slobodi moraju shvatiti da FB stranicu puno vise ljudi posjecuje nego sluzbeni sajt i te momke koje vode FB stranicu treba sluzbemo ukljuciti u rad FK Sloboda.....nesvrstani je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la: @Alibasa
izvini ali cista gluposti... od kako je i sajta uzima se sa tuzl.anski.ba i to sve od igraca, rezultata, drugih utakmica pa je bilo i koncerata i otvorenje disko kluba i svasta nesto...![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tacno evo FK Sarajevo iz pastete iskace, a nama to nista ne treba...jbg valjda se stvari promijene uskoro
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
U neke stvari se ulazi stvarno neozbiljno. Ima stvarno onih koji hoće da rade, ali stav "ne treba nam to" brzo ohladi te pojedince. Vi niste svjesni koliko meni lično srkleta proizvodi ovaj izostanak kvalitetnog marketinga. Naš klub ima sve, ali marketing nas ukopa svaki put. Jedna dobra marketinška kampanja uz malo dobrih rezultata bi sjela k'o kec na desetku, Tušanj pun, sezonske rasprodate, kasa kluba puna do vrha. Pokoji billboard, malo ozbiljniji plakati izlijepljeni po većem dijelu grada i u okolnim mjestima, klupska televizija, angažiranje ostalih medija, fan shop. Ponavljamo se k'o prva godina fakulteta, a to niko ne uzima za ozbiljno. Šta čekamo i do kada, to samo Bog zna. 
Azmiru svaka čast za sve što radi i što je uradio, al' ako kao klub želimo ići naprijed, a želimo, onda nam je marketing prijeko potreban, NKMramor je momak od ideja, sigurno ima još ljudi koji to znaju radit', tako da vjerujem da bi se to odradilo ako postoji volja kod kluba!
lično mislim da bi bilo poželjno i potrebno da klub ima zvaničnu Facebook stranicu, kao što je imaju Sarajevo i Seljo! ova naša ima 40.000 i mislim da bi bi se klub i vlasnik stranice trebali dogovorit' da to postane zvanična klupska stranica! ipak je Face stranica mjesto gdje mnogo više navijača dolazi i traži informacije, za razliku od klupske web stranice i ovog foruma!
kao što reče NKMramor, ima tu dosta toga što se može i treba napravit', sigurno bi bilo onih koji bi to napravili, a da l' postoji volja kluba, Azmira, pitanje je .. sigurno je da je to ono što nam treba!
lično mislim da bi bilo poželjno i potrebno da klub ima zvaničnu Facebook stranicu, kao što je imaju Sarajevo i Seljo! ova naša ima 40.000 i mislim da bi bi se klub i vlasnik stranice trebali dogovorit' da to postane zvanična klupska stranica! ipak je Face stranica mjesto gdje mnogo više navijača dolazi i traži informacije, za razliku od klupske web stranice i ovog foruma!
kao što reče NKMramor, ima tu dosta toga što se može i treba napravit', sigurno bi bilo onih koji bi to napravili, a da l' postoji volja kluba, Azmira, pitanje je .. sigurno je da je to ono što nam treba!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.