Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Donnie Darko » 08 feb 2015, 22:53

Virtu4l je napisao/la:Tuga me uhvati kad vidim da si se ti tako mlad navukao na ove i slične stvari.
:thumbup:

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 08 feb 2015, 22:58

Virtu4l je napisao/la:
Tuga me uhvati kad vidim da si se ti tako mlad navukao na ove i slične stvari.

Vjeruješ li da me ni sekunde ne dirne ovakva neka muzika. Nego jednostavno volim ovako nešto slušati.

A doduše nekad se zamislim u nekoj pjesmi za 5-10 godina, pošto mi ljubav sad ide ono znaš kako. :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 feb 2015, 23:04

Ma neka slusa raja sta je cini sretnim. Tu nema pravila, o ukusima se ne raspravlja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2015, 23:08

samo_lijevo je napisao/la:sta ti imas protiv kraljice Jane?
Apsolutno sve, evo Belmin je vrlo mlad i mislim da treba slušati muziku koja će mu biti pokretač u životu, usmjeriti ga na pozitivne misli i razvoj, muziku kroz koju će nešto naučiti, a ova tortura za uši te ne može usmjeriti ni na šta osim na primitivizam, čašicu, nerijetko i depresiju.

Negdje sam pročitao jedan komentar koji ide ovako 'naš narod je stado koje vode čobani poput Baje, Viki, Jane....'.

Pogledaj neki dokumentarac, pročitaj knjigu, ali samo ugasi TV dok se emituju Zvezde Granda i slične emisije.

Ali kao što reče ljiljan, o ukusima se ne raspravlja ;)
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 feb 2015, 23:11

[youtube][/youtube]

opusti se i uzivaj :)
!

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 08 feb 2015, 23:13

Od Ćane do Nirvane, sve slušam. Jednostavno gdje god da sam uvijek je neka muzika uz mene, ne mogu bez nje.

Čašiće i flašice sam batalio, a nisam kako treba ni počeo piti.

I daj mi tu neku pjesmu koja će mi biti pokretač, da malo slušam, a vjerujem šta god da postaviš, da često slušam.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 feb 2015, 23:16

ja to fakat ne slusam, ali opet mogu da ih razumijem. Znam kako mene moja muzika cini boljim i bas ti moze spasiti dan, tako da idem s tom nekom pretpostavkom da je i njima tako isto. Inace pravo mi je zao sto nisam pohadjao muzicku skolu :plac: Klavir mi je uvijek bio fora. Mada jos nije kasno za Zenicu ili Focu :rol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 feb 2015, 23:21

Bosniacum Lilium je napisao/la:ja to fakat ne slusam, ali opet mogu da ih razumijem. Znam kako mene moja muzika cini boljim i bas ti moze spasiti dan, tako da idem s tom nekom pretpostavkom da je i njima tako isto. Inace pravo mi je zao sto nisam pohadjao muzicku skolu :plac: Klavir mi je uvijek bio fora. Mada jos nije kasno za Zenicu ili Focu :rol:
Ma pusti to, ja se J*** sa gitarom više od dvije godine i dalje žive veze nemam :mrgreen: Samo raskrvario prste nekoliko puta :mrgreen:

Jest da su jedna ili dvije male kapitulirale u međuvremenu pred gitarom, ali nije vrijedilo hiljade i hiljade opsovanih hljebova i gromova :mrgreen:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 feb 2015, 23:21

Donniele kad Grammy pocinije?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 feb 2015, 23:25

Donnie Darko je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ja to fakat ne slusam, ali opet mogu da ih razumijem. Znam kako mene moja muzika cini boljim i bas ti moze spasiti dan, tako da idem s tom nekom pretpostavkom da je i njima tako isto. Inace pravo mi je zao sto nisam pohadjao muzicku skolu :plac: Klavir mi je uvijek bio fora. Mada jos nije kasno za Zenicu ili Focu :rol:
Ma pusti to, ja se **** sa gitarom više od dvije godine i dalje žive veze nemam :mrgreen: Samo raskrvario prste nekoliko puta :mrgreen:

Jest da su jedna ili dvije male kapitulirale u međuvremenu pred gitarom, ali nije vrijedilo hiljade i hiljade opsovanih hljebova i gromova :mrgreen:
zbog toga i postoje gitare :tralala: malo u G dur prosviras i to bi bilo to :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 feb 2015, 23:25

Greivis je napisao/la:Donniele kad Grammy pocinije?
Nisam siguran, mislim da je oko 2. 2 ili 3.

Ne vjerujem da ću pratit večeras puno. Ispoštovat ću Kanyeov nastup, i možda John Legenda ako ne bude prekasno. I Katy Perry, uvijek postoji mogućnost wardrobe malfunkcije :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 feb 2015, 23:26

Virtu4l je napisao/la:
Apsolutno sve, evo Belmin je vrlo mlad i mislim da treba slušati muziku koja će mu biti pokretač u životu, usmjeriti ga na pozitivne misli i razvoj, muziku kroz koju će nešto naučiti, a ova tortura za uši te ne može usmjeriti ni na šta osim na primitivizam, čašicu, nerijetko i depresiju.

Negdje sam pročitao jedan komentar koji ide ovako 'naš narod je stado koje vode čobani poput Baje, Viki, Jane....'.

Pogledaj neki dokumentarac, pročitaj knjigu, ali samo ugasi TV dok se emituju Zvezde Granda i slične emisije.

Lijepo sroceno,samo moglo je bez tog kometara.Svijet hoce zabavu i to ce im pruziti Jana i co.Takva je situacija i tesko ce se promijeniti u skorije vrijeme.Kada budemo napredovali kao drustvo onda ce se pojaviti svijest o ovom obliku "umjetnosti" i ostalim podvalama koje se serviraju.Do tada ce ti Pink i te zvezde biti najgledanija tv emisija.Mi sto slusamo sevdalinke,filharmoniju cemo i dalje ostati budale i cudaci.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 feb 2015, 23:27

[youtube][/youtube]

:tokralju:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 08 feb 2015, 23:28

Virtu4l je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:sta ti imas protiv kraljice Jane?

Juka se ne slaže s tobom :kafa:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 08 feb 2015, 23:28

samo_lijevo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Lijepo sroceno,samo moglo je bez tog kometara.Svijet hoce zabavu i to ce im pruziti Jana i co.Takva je situacija i tesko ce se promijeniti u skorije vrijeme.Kada budemo napredovali kao drustvo onda ce se pojaviti svijest o ovom obliku "umjetnosti" i ostalim podvalama koje se serviraju.Do tada ce ti Pink i te zvezde biti najgledanija tv emisija.Mi sto slusamo sevdalinke,filharmoniju cemo i dalje ostati budale i cudaci.
Sta je sa nas koji volimo industrijski techno,nema rijeci,samo BASS!? Narkomani i budale :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 feb 2015, 23:31

Donnie Darko je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Donniele kad Grammy pocinije?
Nisam siguran, mislim da je oko 2. 2 ili 3.

Ne vjerujem da ću pratit večeras puno. Ispoštovat ću Kanyeov nastup, i možda John Legenda ako ne bude prekasno. I Katy Perry, uvijek postoji mogućnost wardrobe malfunkcije :mrgreen:
John zatvara. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2015, 23:33

BelminM23 je napisao/la:I daj mi tu neku pjesmu koja će mi biti pokretač, da malo slušam, a vjerujem šta god da postaviš, da često slušam.
Pa teško je to procijeniti i nije to jedna pjesma ili izvođač. Moje drušvo je počelo sa Pušenjem, Čorbom, Bajagom, Korni grupom, Pilotima, Idolima, itd, pa smo smo onda bili u fazama Jagoda, Atomaca, Dugmeta, Leb i sol, nakon toga su došli malo 'pametniji' bendovi tipa Šarlo, EKV, Azra, kad smo dovoljno odrasli da ih napokon razumijemo, a na njih se u tom slučaju lako navući. Paralelno sa njima, uvijek su tu negdje bili Indexi, Balašević, Prljavci, Valjak, itd... kasnije su došle Štuke, itd...

Od stranih bendova smo slušali skoro sve što je nekada značilo, sa akcentom na čuvenu britansku rock školu, do jutra bi ih nabrajao.

Naravno, Harisa Džinovića i slične ni u snu ne bi nabrojao u grupu koju sam gore kritikovao.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 08 feb 2015, 23:35

Najgori su stereotipi o seljacima koji slusaju grand i gospodi koja slusa sevdalinke... sevdalinke jesu ljepse, produhovljenije nekako, ja prvi nikad, ali bas nikad ne slusam domacu muziku sem kad gledam zvezde granda da malo opustim dusu, mi nikad necemo napredovati dok budemo stvarali predrasude o ljudima preko muzike, a pogledajte "naprednu" ameriku, pa njima je Lady Gaga pojam i sta ces ti tu vise pricati...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 feb 2015, 23:40

Pa Lady Gaga bi ti u nekom paralelnom univerzumu i bila udarna igka Granda :) kad skontas sta sve nas narod gleda i slusa dobri smo mi i dobro nam je..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 feb 2015, 23:41

Nije to samo seljakluk. Grand muzika, i turbo-folkeri su zapravo ogledalo svijesti današnjeg društva, njihovog ponašanja, mišljenja, i razmišljanja. Ako se ona zadaje uz Sandru Afriku, i Cecu, ne trebaš je gledati pola sata, ili sat vremena da bi procijenio kakva je.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []