edit: Smijem li ja pisati uopšte na ovoj temi? ako ne smijem oprostite mi neće se ponoviti
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF
Ne mogu a da ne primjetim koliko su navijači Reala grohnuli kada je u pitanju profesija zvana trolovanje. Prije su bili gospodari istog, a danas se pale na neke od najbezveznijih trolova na forumu. Sad story
edit: Smijem li ja pisati uopšte na ovoj temi? ako ne smijem oprostite mi neće se ponoviti
Onim starim trolovima više nije zanimljivo pa prepuštamo ovim mlađim da se učeDonnie Darko je napisao/la:Ne mogu a da ne primjetim koliko su navijači Reala grohnuli kada je u pitanju profesija zvana trolovanje. Prije su bili gospodari istog, a danas se pale na neke od najbezveznijih trolova na forumu. Sad story![]()
Smiješ ti pisati ovdje. Samo ne dovodi svoje kolege
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- MartinScorsese
- Kontakt:
GOONERgril

Ricardo Cabanas (Navasov menadžer) : "Keylor je rekao upravi Real Madrida da želi da ode iz kluba."
Ne znam koji smo ga qurac dovodili, nije valjda Carlo mislio da će jedan od najboljih golmana na svijetu provest svoje najbolje dane sjedeći i grijajući klupu.
Ne znam koji smo ga qurac dovodili, nije valjda Carlo mislio da će jedan od najboljih golmana na svijetu provest svoje najbolje dane sjedeći i grijajući klupu.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Otvara nam priliku za De Geu.Garfield je napisao/la:Ricardo Cabanas (Navasov menadžer) : "Keylor je rekao upravi Real Madrida da želi da ode iz kluba."
yebiga, dosadilo nam da nonstop dobijamo banove pošto smo u zadnjih par godina pali u nemilost moderatora koji mrze realDonnie Darko je napisao/la:Ne mogu a da ne primjetim koliko su navijači Reala grohnuli kada je u pitanju profesija zvana trolovanje. Prije su bili gospodari istog, a danas se pale na neke od najbezveznijih trolova na forumu. Sad story![]()
Piši slobodno, svi znamo da potajno voliš kraljevski klub
naprijed rejal
I Khedira se povrijedio,sad sve ovisi o Betmenu,osim ako Carlo ne stisne muda i da sansu Silvi 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne treba ni tom Silvi vjerovati. Najbolji veznjak svijeta se vraca za koju sedmicu a do tad cemo izgurati i sa Batmanom.
Nije provokacija,a i malo je off,ali najbolji veznjak svijeta igra trenutno za Juventus i tek mu je 21 - 22 godine.geoxx je napisao/la:Ne treba ni tom Silvi vjerovati. Najbolji veznjak svijeta se vraca za koju sedmicu a do tad cemo izgurati i sa Batmanom.
Nije provokacija, ali zato jeste glupost neviđena. Toliko uzdizati nekoga zato što dominira u Seriji A jesekretar je napisao/la:Nije provokacija,a i malo je off,ali najbolji veznjak svijeta igra trenutno za Juventus i tek mu je 21 - 22 godine.geoxx je napisao/la:Ne treba ni tom Silvi vjerovati. Najbolji veznjak svijeta se vraca za koju sedmicu a do tad cemo izgurati i sa Batmanom.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Danas u nogometu ako nekog pogledaš ispod oka odmah se zaključi da ste smrtni neprijatelji. Sasvim normalno je da se u timskim sportovima dešavaju razmirice, kao da to neko danas ozbiljno shvata, osim zaostalih idiota.JamesJoyce je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- MartinScorsese
- Kontakt:
Khedira out - 3 sedmice. Nevjerovatno koliko losih vijesti.
Ova je dobra.MartinScorsese je napisao/la:Khedira out - 3 sedmice. Nevjerovatno koliko losih vijesti.
U kakvom smo kurcu govori i cinjenica da ni povreda Khedire nije dobro dosla.
geoxx je napisao/la:U kakvom smo kurcu govori i cinjenica da ni povreda Khedire nije dobro dosla.
Dobar, dobarGarfield je napisao/la:geoxx je napisao/la:U kakvom smo kurcu govori i cinjenica da ni povreda Khedire nije dobro dosla.![]()
![]()
- MartinScorsese
- Kontakt:
- MartinScorsese
- Kontakt:
Slijedeca protiv Deportiva koji je zadnje 2 dobio. Valjda ce krenuti neka serija pobjeda ovom utamicom. Nisu svoji nikako jos od svjetskog prvenstva. Nevjerovatno kakva promjena u pristupima utakmici a i sve ostalo. Ova Barca se opasno zahuktava, dok Real pada kada najmanje treba - pred knock out fazu LP. Sreca pa je Schalke u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.