Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
igrao 83 min 

e a kad je nestalo meze, poče priča bezzeFaraonTM je napisao/la:Al' nemoj da o tome pričamo ovdje, džaba idemo u off

brate moj

Zgembo, s kime su igrali danas?
- Goalgetter
- Kontakt:
Neka ga je stid.Ziko je napisao/la:Adio šta je sa rukama uradi fuj,fuj kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

Tako nekakoChinaglia je napisao/la:e a kad je nestalo meze, poče priča bezzeFaraonTM je napisao/la:Al' nemoj da o tome pričamo ovdje, džaba idemo u off![]()
brate moj

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Eheh mali je prgav igrac, ovi mediji iz Sarajeva ga predstavljaju kao neku igracinu aliGoalgetter je napisao/la:Neka ga je stid.Ziko je napisao/la:Adio šta je sa rukama uradi fuj,fuj kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dobro funkcionise ova kristalna kugla.Effenberg je napisao/la:Iz tvojih usta u Bozije usi. Tu da ga zabije, i to za pobjedu, pa dobio bi kult licnosti ko oni Jongovi u Koreji.Chinaglia je napisao/la:Momo večeras zabija u Merseyside derbyju ako Bog da![]()
Nek on za pocetak starta, jer oporavio se i spreman je i McC, ali mislim da i pored toga ce Martinez naci mjesta za sve, mislim da Everton nece izgubit, X vrlo lako moguc.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
ko ima acc na GOT, nek' ode i glasa za Bešića (MOTM protiv Liverpoola), bježi mu Stones dva-tri glasa, a to bi Bešića poguralo da bude izabran za najboljeg igrača sezone!
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/ma ... gs-8602300" onclick="window.open(this.href);return false;
Martinez o triju na sredini terena.
Martinez o triju na sredini terena.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Evo sta je izjavio zamjenik kapitena Liverpoola :
Jordan Henderson : "Bešić ne zna za fair play, taj momak ne poznaje granice.."
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Nigdje nisam procitao ovu izjavu u Engleskim medijima, ima li link?EdoMajka je napisao/la:Evo sta je izjavio zamjenik kapitena Liverpoola :
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Googlao i u poslednjih par dana ne postoji takva izjava........ Jedino izadje link sa ovog foruma... Dakle rijec je o izmisljotini..
- Goalgetter
- Kontakt:
I to vec znam koja stranica, portal/fb stranica, ali ne bih da ih prozivam..Batko je napisao/la:Googlao i u poslednjih par dana ne postoji takva izjava........ Jedino izadje link sa ovog foruma... Dakle rijec je o izmisljotini..

Ovakve stvari su vrlo opasne, izmisljitine znaju kao virus da se rasire internetom i onda je te tesko sprijeciti.....Treba pobrisati ove gore postove i banovati ovog gore autora...

- Goalgetter
- Kontakt:
Jasta neg opasne, podsjeti me situacija na onu laznu izjavu sto je neko ma fejsu prosirio da ce Erdogan poslati milione Turaka na onog ko dirne BosnuBatko je napisao/la:Ovakve stvari su vrlo opasne, izmisljitine znaju kao virus da se rasire internetom i onda je te tesko sprijeciti.....Treba pobrisati ove gore postove i banovati ovog gore autora...![]()

Naravno da nema, nase kretenske stranice na facebooku pisu takve pizdarije. A ljudi povjeruju sta god procitaju.Goalgetter je napisao/la:Nigdje nisam procitao ovu izjavu u Engleskim medijima, ima li link?EdoMajka je napisao/la:Evo sta je izjavio zamjenik kapitena Liverpoola :

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
BH Super Sport aka gol . ba su prvi ovo prosirili. Inace, povraca im se na njihove objave i naslove na portalu, gori su od onog bloga zmajevi.
ja ne citam te miki maus blogove i ostale peezdarije...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne citamo mi, ali zato cita njihovih 110.000 fanova na Facebooku koje redovno zaglupljuju svojim laznim informacijama.Batko je napisao/la:ja ne citam te miki maus blogove i ostale peezdarije...
Nazalost, nije svako takav da je kritican prema medijima i ne vjeruje sve sto mu se "servira".
Roberto izjavio da bi McC, Barry i Bešić mnogo češće igrali skupa da su bili fit, dakle, da nisu bili povrijeđeni
tako da, nema zime za Bešića