Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Malo smo mi i pretjerivali sa pojacanjima. Evo da je dosao neki stoper sada bi tesko mogli komentarisati igru Mihojevica, odnosno vjerovatno bi mu se uskratila prilika. A to se na neki nacin moze reci i za Plakala.MortemHz je napisao/la:Otkako smo dobili Partizan niko o pojacanjima![]()
14. Februara trebali smo igrati sa Rubinom, oni su nam ponudili da igramo s drugim timom, mi smo Sarajevo i naravno da smo odbiliHead je napisao/la:
**** Ibrakovic i ne vadi.
Ima li ko da se neće branitiBenko je napisao/la:igrat cemo u BiH sa dvije ekipe ja msilim, obje ce se braniti i tu ce se vjezbati neka taktika z anasu ligu
trenutno, pokusavamo da vidimo "gdje smo"
Sta ti mislis buraz, kako protiv ovih bunkera iz nase lige?Benko je napisao/la:igrat cemo u BiH sa dvije ekipe ja msilim, obje ce se braniti i tu ce se vjezbati neka taktika z anasu ligu
trenutno, pokusavamo da vidimo "gdje smo"
ove jace tekme koristimo za evropske tekme... tj da vidimo gdje smo u odnosu na ekipe koje igraju evropupitic je napisao/la:Ima li ko da se neće branitiBenko je napisao/la:igrat cemo u BiH sa dvije ekipe ja msilim, obje ce se braniti i tu ce se vjezbati neka taktika z anasu ligu
trenutno, pokusavamo da vidimo "gdje smo"![]()
Ako hoćete eto vam Dupovac na ostale zaboravi bar kada je ova sezona u pitanju. A sljedeću istresite keš koja klauzula zahtjeva pa možda vam se i posreći.44Bertans je napisao/la:Ibraković je u zabludi, ali to ne umanjuje pobjedu Sarajeva od prije par dana. Sarajevo raste, dok Partizan uništavaju lopovi već godinama. I od tima koji se zahvaljujući isključivo svojoj školi mogao biti redovan učesnik LŠ, napravili su tim koji gubi od Tuna, Šamroka, Tikve i ostale boranije.
I da mogli bi mi jednog vašeg do kraja prelaznog dovesti.