FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

44Bertans
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 44Bertans » 09 feb 2015, 12:26

Cimirot je čovjek koji bi nam odlično legao... E sad ne znam da li u ime bratstva i jedinstva bi nam ga dali. :)
Mnogo bi nam valjao... E nzm koliko bi tražili,msm da nama nije problem suma od 250k eura.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 feb 2015, 12:27

44Bertans je napisao/la:Cimirot je čovjek koji bi nam odlično legao... E sad ne znam da li u ime bratstva i jedinstva bi nam ga dali. :)
Mnogo bi nam valjao... E nzm koliko bi tražili,msm da nama nije problem suma od 250k eura.
Eh na te cijene zaboravite stari, nismo mi Napredak iz Krusevca. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 feb 2015, 12:27

pitic je napisao/la:
44Bertans je napisao/la:Ibraković je u zabludi, ali to ne umanjuje pobjedu Sarajeva od prije par dana. Sarajevo raste, dok Partizan uništavaju lopovi već godinama. I od tima koji se zahvaljujući isključivo svojoj školi mogao biti redovan učesnik LŠ, napravili su tim koji gubi od Tuna, Šamroka, Tikve i ostale boranije.

I da mogli bi mi jednog vašeg do kraja prelaznog dovesti. :P
Ako hoćete eto vam Dupovac na ostale zaboravi bar kada je ova sezona u pitanju. A sljedeću istresite keš koja klauzula zahtjeva pa možda vam se i posreći.
Ma vec su doveli dva odbrambena igraca sad ,tu im Dupe sigurno ne treba...kod njih skripi na krilima i trkacima..Babovic i Ilic su previse staticni..a Grbic nije bas u nekoj formi..
HAHAHA GROHOTOM SE SMIJEMO---cimi vrijedi 1 milijun ojra... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 feb 2015, 12:28

44Bertans je napisao/la:Cimirot je čovjek koji bi nam odlično legao... E sad ne znam da li u ime bratstva i jedinstva bi nam ga dali. :)
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Cuj 250k :rol: , pa mi smo tu lovu odbili za Okica a da damo najvrijednijeg igraca za 250k eura, moze al kad das jos na to milioncek.
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 09 feb 2015, 12:28

44Bertans je napisao/la:Ibraković je u zabludi, ali to ne umanjuje pobjedu Sarajeva od prije par dana. Sarajevo raste, dok Partizan uništavaju lopovi već godinama. I od tima koji se zahvaljujući isključivo svojoj školi mogao biti redovan učesnik LŠ, napravili su tim koji gubi od Tuna, Šamroka, Tikve i ostale boranije.

slobodno reci kojeg, sumnjam da pored dugova imaate da istresete 380 000 eura koliko kosta prosjecan igrac tipa Okić :D
za ostale, nemate

edit: cimirot, moze, dodas ispred 250 000 jedinicu i jos dopaltis 250 i mozemo poceti pregovore :beba:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 feb 2015, 12:30

Koliko je lijepo i mirno kad kroz transfer rok prolazis bez straha da ce ti najbolje igrace bez odstete ili za sicu od stotinjak hiljada km uzeti Brno, Haladas, Tobol, Celje, Istra i slicni timovi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 feb 2015, 12:31

slika

Evo nasmijao se i Gojkara kad je cuo ponudu! :D Sala na stranu, ne znam jesam ga ikad vidio nasmijanog prije, mrtav ozbiljan lik! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 09 feb 2015, 12:33

Benko je napisao/la:

slobodno reci kojeg, sumnjam da pored dugova imaate da istresete 380 000 eura koliko kosta prosjecan igrac tipa Okić :D
za ostale, nemate

edit: cimirot, moze, dodas ispred 250 000 jedinicu i jos dopaltis 250 i mozemo poceti pregovore :beba:
Rekao sam kojeg. Ne znam što vas čudi. Ne treba nam defanziva jer to što vi imate uz dužno poštovanje i u ovom našem livadarskom zadnjem redu nije konkurentno. Ali zato Cimirot. Interesantan.

Ja vam rekoh šta imamo 250k i 30% od idućeg transfera. Što bi značilo u prevodu sigurno još 500k.
Ne znam da li će vam iko dati milion za Gojka. I to su naši crni fondovi, čisto da se zna. :)
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 feb 2015, 12:35

Pogledaj Radovca kume...godiste,koliko vrijedi i koliko je odigrao tekmi..ne moze mu Drincic starohan prismrditit...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 feb 2015, 12:49

Hahaha pa Lille je bio spreman ponuditi min 1 mill, a sarajevo nije uslo ni u pregovore tako da je 250k i vise nego smjesno XD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2015, 12:53

44Bertans je napisao/la:
Benko je napisao/la:

za ostale, nemate

Rekao sam kojeg. Ne znam što vas čudi. Ne treba nam defanziva jer to što vi imate uz dužno poštovanje i u ovom našem livadarskom zadnjem redu nije konkurentno. Ali zato Cimirot. Interesantan.

Ja vam rekoh šta imamo 250k i 30% od idućeg transfera. Što bi značilo u prevodu sigurno još 500k.
Ne znam da li će vam iko dati milion za Gojka. I to su naši crni fondovi, čisto da se zna. :)
To se odbija al' odmah znaci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 09 feb 2015, 12:54

Nisam znao da je Lil toliko nudio.
A kažem tih 250k je samo početna cifra, dobili bi vi sigurno čim bi on od nas otišao barem još 500k. U svakom slučaju ogroman potencijal koji bi odlično došao svakom klubu iz regiona.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 feb 2015, 12:58

Na TM mu stavljena cijena od 1M, i on sad ovde dosao s ponudom od 250K.. Ti fkt smjesan decko.. Cimirot ako odigra proljece kao i do sada, osvoji se liga.. on nece otici ispod milion i pol Eura, tako ne pricaj gluposti Bertans.. nzm koji ti je cilj ulaska na temu, al iskreno mene vrijedazs s tih 250K.. :evil:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 feb 2015, 12:58

Ibrakovic. :tokralju:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2015, 12:58

A i Cimi je rekao da bi volio igrati u nekoj od ligi petice a uz duzno postovanje prema Partizanu i ligi to ne bi bio nikakav pomak u karijeri
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 feb 2015, 13:02

Ma Cimija ce Tan na kraju povuci u Cardiff,bolje nego ga dati ispod cijene.Sa jednim metkom moze ubiti dvije muhe.Cardiff ce dobiti extra igraca,a Sarajevo sigurno dobro obestecenje.Zato je ova ponuda koju je naveo ovaj forumaš, više nego smiješna.
Što st tice izjave Ibrakovica,malo je bombasticna,ali mislim da je upravu.Više nikom ne treba davati pardona. :thumbup:

Naredna FC Temišvar nimalo naivna ekipa.Nadam se da Ibrakovic ovom izjavom nije digao i igrace.Uzdam se u Kodru da malo spusti loptu,i da u ovaj mec maksimalno uđu ozbiljno,jer ne bi volio da nas Rumuni tresnu od pod.Prava ekipa ima karakter,i u svaku utakmicu mora uci ozbiljno.To ocekujem od nasih igraca,jer znaju cij dres nose.

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 09 feb 2015, 13:09

Partizan ne može dati 200 000 eura za transfer, a čisto sumnjam i ispod toga, tako da ta priča otpada u startu, pogotovo što Cimirot košta minimum minimuma 1,5 mil. eura. Jednostavno mi i nemamo potrebe da prodajemo, nismo kokuzi kao neki da prodajemo igrače za mizerne cifre. Sumnjam da se kome ide iz uređenog kluba u kome plate ne kasne jedan jedini dan, u Partizan u kome igrači, uz svo dužno poštovanje svako drugi mjesec štrajkaju zbog neisplaćenih obaveza. Ako ne vjeruješ u ovo što pišem, napomenut ću da je jedan od lošijih akademaca izlazne generacije otišao u Osijek za 200 000 eura.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 09 feb 2015, 13:10

Dobro pregovarate! :clap: :clap:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 09 feb 2015, 13:10

Zip je napisao/la:Na TM mu stavljena cijena od 1M, i on sad ovde dosao s ponudom od 250K.. Ti fkt smjesan decko.. Cimirot ako odigra proljece kao i do sada, osvoji se liga.. on nece otici ispod milion i pol Eura, tako ne pricaj gluposti Bertans.. nzm koji ti je cilj ulaska na temu, al iskreno mene vrijedazs s tih 250K.. :evil:
Valjda ti je jasno da TM nije nikakav pokazatelj.Jer mi smo jednog balvana od Jovančića utrpali za pola miliona.

To nema veze sa Cimirotom koji je jedan od najvećih potencijala regiona i koji bi mom Partizanu mnogo valjao, a i Partizan bi njemu. Bez da se iko uvrijedi. Igrati za Partizan nije mala stvar.

Kako god, da neko ne pomisli da sam trol. Čestitke na pobjedi u prijateljskoj.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 feb 2015, 13:11

I nas su lopovi unistavali godinama, sta smo sve prosli bolje da ne pricam..
Cimirot je reprezentativac BIH, tako da se tu mora puno vise dati od te ponude :)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.