Ako postoje slicna ovom onda su fake, jer je i ovo fake.... logicnotuzlak1987 je napisao/la:S obzirom da ljudi postoje sto nije logicno jer je neobjasnjiv napredak ljudskog mozga mogla bi biti svakakva stvorenja u morskim dubinama jer veliki dio nije istrazen niti ce biti. Navodno i u Japanu postoje slicna stvorenja ovom..
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Najveće svjetske misterije
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tuzlak1987
- Kontakt:
S obzirom da je cimpanza 96-97% kompatibilna sa ljudskim DNK i da je razlika u hromozomu jedan manje prije cu prihvatiti da u dubinama mora postoje slicne vrste nego da je covjek samo jednog dana spusten i zvade se Adem
Neka mi objasne kariku koja nedostaje ili neka se religije malo pozabave fosilima i dinosaurima. A do tada cu vjerovati da postoji mogucnost ovakvih stvorenja u okeanima koji nisu istrazeni..
Neka mi objasne kariku koja nedostaje ili neka se religije malo pozabave fosilima i dinosaurima. A do tada cu vjerovati da postoji mogucnost ovakvih stvorenja u okeanima koji nisu istrazeni..
- Consigliere
- Kontakt:
Presaltao si se na drugu temu
Sto se tice sirena, pazi, ja ne govorim da nije MOGUCE... Ali, ovaj video iznad je zayebancija i iskreno razocaram se kad vidim koliko ljudi je nasjelo.
Sto se tice sirena, pazi, ja ne govorim da nije MOGUCE... Ali, ovaj video iznad je zayebancija i iskreno razocaram se kad vidim koliko ljudi je nasjelo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobro to si svakako upravu. Razvoj ide u smijeru ribe- vodozemci, pa od vodozemaca u reptile, a iz reptila u sisare ili ptice.
Sada ko zna sta sve postoji dole ali da ima ovakve karakteristike vjerovatno bi izaslo na kopno
Sada ko zna sta sve postoji dole ali da ima ovakve karakteristike vjerovatno bi izaslo na kopno
Kompatibilna je i 92% sa miševima.tuzlak1987 je napisao/la:S obzirom da je cimpanza 96-97% kompatibilna sa ljudskim DNK
S tim da je kit sa kopna "uletio u more".tuzlak1987 je napisao/la: Razvoj ide u smijeru ribe- vodozemci, pa od vodozemaca u reptile, a iz reptila u sisare ili ptice.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Consigliere
- Kontakt:
Iskreno se nadam da i ovdje neko nece pokusati srusiti teoriju evolucije, jer se to moze samo zavrsiti brisanjem postova i kljucanjem teme.
Vratimo se sirenama i onom dokumentarcu
Vratimo se sirenama i onom dokumentarcu
97% svjetskih okeana je neistrazeno i nema te osobe koja ce me uvjeriti da sirene ne postoje 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OnlyUnited
- Kontakt:
U podrucju visokog pritiska, niskih temperatura, mogu opstati samo rijetke vrste (mikroorganizmi), te riba iz porodice Liparida (prema predpostavkama riba-puz).
- Ed Woodward for Prime Minister !
I vjerovatno mnoge druge vrste životinja za koje mi nemamo pojma da postoje jer nismo morske dubine istražile ni 1% .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Jasno k'o dan. Sve ostalo je masta, a masta moze svasta.OnlyUnited je napisao/la:U podrucju visokog pritiska, niskih temperatura, mogu opstati samo rijetke vrste (mikroorganizmi), te riba iz porodice Liparida (prema predpostavkama riba-puz).
- OnlyUnited
- Kontakt:
Zivotinje koje sve vrijeme zive u dubokim vodama moraju se postepeno prilagoditi da bi opstale. One su uglavnom male i tijela su im slabasna, bez misicne mase. Zahvaljujuci tome, smanjuju kolicinu energije, a time i hrane, koji su im potrebni da bi se odrzale u zivotu.
Kratko, jasno.
Nisam rekao da nema drugih (vecih vrsta), al' svaka veca jedinka treba kalorije, tj. pomenutu energiju.
Kratko, jasno.
Nisam rekao da nema drugih (vecih vrsta), al' svaka veca jedinka treba kalorije, tj. pomenutu energiju.
- Ed Woodward for Prime Minister !
sirene, pa @otelo izgleda da su obiljezile tvoj pubertet
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Moj pubertet, koji jos traje, je obiljezilo sve vezano sa mitove, SF i ostale stvari u koje ljudi ne vjeruju.DANTES je napisao/la:sirene, pa @otelo izgleda da su obiljezile tvoj pubertet
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Liverpool osvaja EPL?Otelo je napisao/la:Moj pubertet, koji jos traje, je obiljezilo sve vezano sa mitove, SF i ostale stvari u koje ljudi ne vjeruju.DANTES je napisao/la:sirene, pa @otelo izgleda da su obiljezile tvoj pubertet
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I to 
ma pravi pubertet je od 13 do 16... ostalo je sasa...Otelo je napisao/la:Moj pubertet, koji jos traje, je obiljezilo sve vezano sa mitove, SF i ostale stvari u koje ljudi ne vjeruju.DANTES je napisao/la:sirene, pa @otelo izgleda da su obiljezile tvoj pubertet
ali dok ne procitas Tocak vremena nisi ef fanatik
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odakle mi pare za knjige ?
Zna Kawhi kako je kad nemas para ni za najjeftinije cigare a da ne govorimo za knjige
Posalji postom
Zna Kawhi kako je kad nemas para ni za najjeftinije cigare a da ne govorimo za knjige
Posalji postom
kad neces da se modernizujes i krenes u sferu digitalne knjizevnostiOtelo je napisao/la:Odakle mi pare za knjige ?
Zna Kawhi kako je kad nemas para ni za najjeftinije cigare a da ne govorimo za knjige![]()
Posalji postom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ali kako ono kažu treća zgrada se srušila sama od sebe. 
Kocka je bačena
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Niko ne obara teoriju evolucije, vec teoriju da je covjek nastao od majmuna. A evolucija kao evolucija svima se desava(dobro ne bas svima). Evolucija je i to sto su eskimi recimo bolje naviknuti na minuse nego mi. To je i logicno, i nema se sta dodavati niti oduzimati.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 2 gosta.