FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2015, 13:11

Mi stojimo iza uprave :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 feb 2015, 13:13

@amy
Jesil to ti? :D :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 feb 2015, 13:20

jos 19 dana ja imam extra osjecaj igramo protiv zdravog kluba na dobrom terenu siguran sam sto se tice navijaca na domacem terenu ljudi ja ocekujem jednu od ljepsih nasih utakmica poslije rata...samo da krene :tokralju:
Samo Sarajevo

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 09 feb 2015, 13:24

Cuj onog nije mala stvar igrati za Partizan. Koga boli **** za Partizan ovdje, takve ekipe su mi uvijek bile odvratne i sad ispade veca cast igrati u Partizanu nego u Sarajevu.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 09 feb 2015, 13:30

hilmo je napisao/la:@amy
Jesil to ti? :D :)

Što Hilmo.
Jesam nesto zajebao.?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 feb 2015, 13:40

Sabinho je napisao/la:Sta ti mislis buraz, kako protiv ovih bunkera iz nase lige?
Sa dvojicom razbijaca Benko i Krste istovremeno u 4-4-2. Pa neka ih zaustave fizicki ako mogu. :lol: :lol:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 09 feb 2015, 13:47

A sto cojka bezze napadaju. Normalno da nije mala stvar, Partizan je veci klub od Sarajeva, istina. Veca tradicija, vece ime, poznatiji Evropi, samim tim, veca i cast igrat u Partizanu. Nije covjek nista lose mislio. Ja volim Sarajevo, ali ne osporavam uspjehe drugih klubova. I da, Cimirot dosta vise vrijedi.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 feb 2015, 13:51

Iceplayer je napisao/la:Hahaha pa Lille je bio spreman ponuditi min 1 mill, a sarajevo nije uslo ni u pregovore tako da je 250k i vise nego smjesno XD
Mislim da ako bi tada imali Rustemovica da taj 1 mil. nebi bio losa ponuda. Mislim da je Cimirot previse kvalitetan igrac da se ogranici samo na zadnjeg veznog. Nama treba neki razbijac koji ce uklizavati svih 90 minuta i koji ce uz to jos i znati igrati lopte. Nesto kao Besic u reprezentaciji. Mislim da bi Rustemovic mogao biti takav igrac jer mi djeluje bezkompromisan i fajter sto se trazi na toj poziciji. Znam da za prvenstvo nije potreban vise mislim na evropske utakmice. Mada ispod milion ne treba ni razmisljati po meni o prodaji Cimirota ali netreba ni traziti nerealne cifre. To je neko moje misljenje samo sigurno zna Kodro puno bolje od nas sviju kakvi igraci i koliko njih su mu potrebni.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 feb 2015, 13:52

Jutarnja kafa, otvorim forum, kad vidim Ibrakovic *ebe na sve strane :kafa:
Nikad nismo imali bolju polusezonu! Uzivajmo braco! :opaopa:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 feb 2015, 13:54

@amorovski, @ajax :thumbup: :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 feb 2015, 13:57

Navijac partizana nije nista lose napisao, osim cijene za Cimija, ali ionako nit' on nudi, nit' mi prihvatamo/odbijamo u slucaju pregovora (u sta sumnjam). S druge strane, jasno nam je da nas prate i navijaci iz regiona, i da cijene nas uspijeh, oni realni, naravno...a ovih drugih, kriticara, prodavaca magle i sl. ce uvijek biti, ali i to nam je znak da smo na dobrom putu. Ja kao navijac FKS prolazim kroz najbolju fazu kluba koji mi je svetinja, i zato mi ostaje samo da uzivam, jer znam da smo na dobrom putu.
Sorry na malo duzem postu... :kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 09 feb 2015, 14:01

amorovski je napisao/la:A sto cojka bezze napadaju. Normalno da nije mala stvar, Partizan je veci klub od Sarajeva, istina. Veca tradicija, vece ime, poznatiji Evropi, samim tim, veca i cast igrat u Partizanu. Nije covjek nista lose mislio. Ja volim Sarajevo, ali ne osporavam uspjehe drugih klubova. I da, Cimirot dosta vise vrijedi.
Mozda je za tebe veci, za mene nije. Meni se na klubove poput Partizana bljuje.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 09 feb 2015, 14:09

mene boli **** za Partizan. Momak dobrodosao, nek im prenese kakv sno klub i kakvo nam je razmisljanje. I nek znaju da cemo za 2-3 godine mi njima biti sto su oni naama prije 10

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 feb 2015, 14:22

Eto vidite sta jedan prosjecan navijac Partizana misli o nama. Oni su se meni u ovo doba prosle godine smijali i govorili da nismo ni na nivou Donjeg Srema. I boli me ku.rac sta oni misle o nama i cuj 200k € hahahahah.

Joj sto im ga je Ibrak vista momacki :tokralju:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 feb 2015, 14:36

Protiv bunkera :)
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 feb 2015, 14:41

MCMXLVI je napisao/la:Protiv bunkera :)
slika
Umijesto Puzigace Kovacevica ubaci, a formacija bez Gojka nikako ne moze funkcionisati. :)
1946

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 09 feb 2015, 15:45

Partizan kao Partizan jeste veci klub od Sarajeva, ali za razliku od Partizana, Sarajevo je sad stabilnije od bilo kojeg kluba na Balkanu, jer ga drzi covjek koji je najbogatiji, tako da, ako njemu dodje, moze da zadrzi igraca makar neko za njega ponudio 50 miliona, a svi drugi bi morali da prodaju, njemu je sve ovo svakako igra, i nije tu usao da se bogati, a za Cimirota, osim veceg imena kluba, nista ne znaci preci u Partizan, jer liga je u par deka, kao i kvalitet klubova, a njemu nije cij sad otici negdje gdje kvalitet lige nije drasticno veci, tako da on ostaje ovdje sve dok Tan ne kaze, da moze da ide, i onda ce ici negdje, u ligu koja je medju deset najboljih i koja ce mu omoguciti dodatni razvoj..

Sto se se izjave Ibrake tice, svaka cast, znat se postavit, znaci i jasno svima u klubu i u okruzenju dati do znanja, koji su ciljevi, makar oni u ovom trenutku ne bili najbolji, ovakvim izjava i sami igraci moraju da shvate da nije dovoljno pobjedit Zvijezdu ili Zelju ili Čelika, nego da se to podrazumjeva, i odmah ih pripremas, da primit od bilo koje Borusije 7 komada, ne ulazi ni u razmatranje, nego da je cilj igrati sto zrelije i ravnopravnije, samim tim dizes cijenu klubu, igracima i pravis jedan brend koji je na vecem nivou, u koji kad bilo koji igrac dodje, mora jasno da zna, da tu nije da bude najbolji u drzavi, nego da konstantno pravi iskorak i na medjunarodnoj sceni, i da ukoliko ne zadovolji nece tu dugo ostat, nego ce se trazit bolji..

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 feb 2015, 15:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:Eto vidite sta jedan prosjecan navijac Partizana misli o nama. Oni su se meni u ovo doba prosle godine smijali i govorili da nismo ni na nivou Donjeg Srema. I boli me ku.rac sta oni misle o nama i cuj 200k € hahahahah.

Joj sto im ga je Ibrak vista momacki :tokralju:

Momak ni u jednom trenutku nije osporio Sarajevo! Cestitao vam je na pobjedi i samo (neupucen) konstatovao/pitao za cijenu Cimirota...

Moze se reci da vi (pojedinci) ovde osporavate druge! Pobijedili ste, pa sta, obicna pripremna utakmica! K'o da ste dobili Chelsea, a ne Partizan! Napredak iz Kruševca dobije taj isti Partizan i to u ligaskoj utakmici i jel to sad odmah znaci da su bolji od njih?! Zvezda neki dan dobije Rubin koji je 7. na tabeli ruskog prvenstva, pa jel to sada automatski znaci da bi bili u vrhu njihove lige i rame uz rame sa Lokomotivom, Spartakom, Cska...

Brzo zaboravljate 7 komada od Gladbaha, a Partizan iz 2 meca u grupnoj fazi s Totenhemom ima remi i poraz u Londonu od 1-0.

Razumijem vasu euforiju, Sarajevo raste, to svi pozdravljaju i prepoznaju! Medjutim, polako, spustite malo loptu na zemlju, pocevsi od ovog gen. sekretara.... ;) Sacekajte prvenstvo i prvo vidite kako cete prolaziti sa klubovima poput Obarske, gdje ste u prvoj polusezoni znali kiksati...

Sve najbolje, poz
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 feb 2015, 15:50

keno83 je napisao/la:Partizan kao Partizan jeste veci klub od Sarajeva, ali za razliku od Partizana, Sarajevo je sad stabilnije od bilo kojeg kluba na Balkanu, jer ga drzi covjek koji je najbogatiji, tako da, ako njemu dodje, moze da zadrzi igraca makar neko za njega ponudio 50 miliona, a svi drugi bi morali da prodaju, njemu je sve ovo svakako igra, i nije tu usao da se bogati, a za Cimirota, osim veceg imena kluba, nista ne znaci preci u Partizan, jer liga je u par deka, kao i kvalitet klubova, a njemu nije cij sad otici negdje gdje kvalitet lige nije drasticno veci, tako da on ostaje ovdje sve dok Tan ne kaze, da moze da ide, i onda ce ici negdje, u ligu koja je medju deset najboljih i koja ce mu omoguciti dodatni razvoj..

Sto se se izjave Ibrake tice, svaka cast, znat se postavit, znaci i jasno svima u klubu i u okruzenju dati do znanja, koji su ciljevi, makar oni u ovom trenutku ne bili najbolji, ovakvim izjava i sami igraci moraju da shvate da nije dovoljno pobjedit Zvijezdu ili Zelju ili Čelika, nego da se to podrazumjeva, i odmah ih pripremas, da primit od bilo koje Borusije 7 komada, ne ulazi ni u razmatranje, nego da je cilj igrati sto zrelije i ravnopravnije, samim tim dizes cijenu klubu, igracima i pravis jedan brend koji je na vecem nivou, u koji kad bilo koji igrac dodje, mora jasno da zna, da tu nije da bude najbolji u drzavi, nego da konstantno pravi iskorak i na medjunarodnoj sceni, i da ukoliko ne zadovolji nece tu dugo ostat, nego ce se trazit bolji..
Dinamo ? Rijeka ? Maribor ?
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.