Mislio sam ja otići, al nisam se nikako uspio uklopiti sa porodičnim obavezama, sutra Vaskrs pa nemogu sve uklopiti, ali sada mi pravo žao što to nisam pogledao, al biće to na Simiću, još kada to Petko nakiti ima da budu ko Čelzi...borcev_navijac je napisao/la:A vala kad malo bolje razmislim, kako ćeš i skandirati LAKTAŠI LAKTAŠI, ne ide hebiga
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
eno napisao sam tamo na temi sarajevo o utakmici.VB 1987 je napisao/la:Mislio sam ja otići, al nisam se nikako uspio uklopiti sa porodičnim obavezama, sutra Vaskrs pa nemogu sve uklopiti, ali sada mi pravo žao što to nisam pogledao, al biće to na Simiću, još kada to Petko nakiti ima da budu ko Čelzi...borcev_navijac je napisao/la:A vala kad malo bolje razmislim, kako ćeš i skandirati LAKTAŠI LAKTAŠI, ne ide hebiga
Ma ni blijeda kopian onih laktasa sto su protiv nas igrali, sudija siljio al sramno, istina nije donio ni jednu odluku koja bi samostalno uticala na rezultat, al frustrirajuce za igrace sarajeva definitvno.
Nije mi jasno stepi je kod rezultata 1-0 negdje oko 50-60 minuta izveo gruijica, i onda su i gol primili
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
Sretno Borce! Samo jako, samo banjalucki! 

-
- Kontakt:
E braćo evo ga počinje, ajmo lagano...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Nek nam je sa srećom .Odo malo u provod ,kad se vratim nadam se da cu imati sta dobro da vidim 

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
zestoko kreno Zrinjski
-
- Kontakt:
Zadovoljan sam 
borac odlcno igra, fali te ambicije da se da go, ali mislim da je zrinjski pao fizicki, i da cemo im dati go sredinom drugog poluvremena

borac odlcno igra, fali te ambicije da se da go, ali mislim da je zrinjski pao fizicki, i da cemo im dati go sredinom drugog poluvremena
TREĆI PUT ČASTIMO !
Zrinjski dopusta da igramo,u drugom pol. trebamo krenuti ofanzivnije mozemo dati gol
-
- Kontakt:
petrovića mora vaditi napolje, ne vidi se koda ga nema, probao bi sa stanicem, da probamo malog supu na desnu strasnu prebaciti, tamo je puno opasniji& ? je napisao/la:Zrinjski dopusta da igramo,u drugom pol. trebamo krenuti ofanzivnije mozemo dati gol
TREĆI PUT ČASTIMO !
cudilo me uopste sto je on poceoborcev_navijac je napisao/la:petrovića mora vaditi napolje, ne vidi se koda ga nema, probao bi sa stanicem, da probamo malog supu na desnu strasnu prebaciti, tamo je puno opasniji& ? je napisao/la:Zrinjski dopusta da igramo,u drugom pol. trebamo krenuti ofanzivnije mozemo dati gol
-
- Kontakt:
Ne znam što je počeo al ga mora vaditi, s druge strane puno puno smo opasniji sa stevanovićem na desnoj strani& ? je napisao/la:cudilo me uopste sto je on poceoborcev_navijac je napisao/la:petrovića mora vaditi napolje, ne vidi se koda ga nema, probao bi sa stanicem, da probamo malog supu na desnu strasnu prebaciti, tamo je puno opasniji& ? je napisao/la:Zrinjski dopusta da igramo,u drugom pol. trebamo krenuti ofanzivnije mozemo dati gol
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Милош Обилић
- Kontakt:
' ' " ова % ", у & ' " за го " ". ? " у $ ? " ", " & ', " " " &, " " сва 3 $...
? & ?, & $ " ње...
-
- Kontakt:
ne bi ja kajkuta sad ubacivao, oslabilo bi to blok na sredini koji je iskreno jako jako dobar, al sa stanicem na lijevoj i stevanovicem pogotovo na desnoj mi mozemo lako zabiti go? ? je napisao/la:' ' " ова % ", у & ' " за го " ". ? " у $ ? " ", " & ', " " " &, " " сва 3 $...
TREĆI PUT ČASTIMO !
Evo dok je trajala pauza na nasoj utakmici,gledao sam malo Barselonu,i moram priznati da su bolji od nas
A i ovaj Messi bi komotno imao mjesta kod nas umjesto Petrovica.

A i ovaj Messi bi komotno imao mjesta kod nas umjesto Petrovica.
- Милош Обилић
- Kontakt:
-
- Kontakt:
igrate veci bunker od travnika
ali mi cemo i to da probijemo aBd

Ova igra ne zasluzuje prvo mesto na tabeli. Staticni, anemicni...po svaku cenu se islo na bod. Mozda ce ih ovaj pogodat pomeriti smesta i napokon zaigrati i pokazati zasto su lideri na tabeli.
ps: golmana, los plivac.
ps: golmana, los plivac.

-
- Kontakt:
Razbijeni smo, trenutno ništa drugo ne mogu da napišem
TREĆI PUT ČASTIMO !
napokon smo vam preuzeli prvo mjesto
čestitke krešimiru kordiću 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.