FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

OdaVeliki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la OdaVeliki » 09 feb 2015, 16:06

Tada je bilo najmanje bitno kakav tim imas. Savez nam je bio u klincu, sudije bile kriminalne, i tada da si imao sastav kao Real nisi mogao uzeti bod od sudija, gostujucih ekipa, slicno. Tada smo imali najmanje ljudi u savezu, uopce nije relevantno to sto smo se borili za opstanka. Dobro, nismo za opstanak ali smo bili u sredini.

Samo treba napomenuti da smo tada na Grbavici redovno cjepali Sarajevo, a sad kao s "boljom" ekipom ne mozemo nikako odigrati kako treba.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 09 feb 2015, 16:08

Željooooo je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Ako statut ne prodje Greda izvini majstore, ali haj ti negdje drugo nisi za ovog posla, predugo si u klubu da bi mogli cekati na neke konkretne stvari. Nama to treba sad i odmah, niko ne sumnja u tvoje dobre namjere, ali od namjera se ne zivi, ni od price i obecanja
Ne znam zašto si toliko nezahvalan za ono što je Gredić sa ostalim ljudima ucinio za naš klub, čak i bez statuta za određen vremenski period mi cemo biti bez dugova i nećeš vjerovati ali to je zahvaljujuci Gredicu,Siljku i ostalima. Ocigledno je da nekima trebaju ljudi poput Žuje ublehaša starog, jer smo mi u globalu narod koji je nenormalno glup i koji što mu više obecavaš oni ti više vjeruju i tako kad ti dođe čovjek iz struke kao što je Gredić i koji vrati finansije u normalu i skoro vrati dug kluba on je loš a dobar je onaj koji je napravio taj dug i koji je obecavao kule i gradove..
Zato sto mislim i smatram da se dug nikada nece vratiti nekakvom ustedom, to nikada nikome nije poslo za rukom pa nece ni nama. Klub ima problema da namakne lovu za tekuce potrebe i obaveze, a kamoli da vraca dugove. Statut i svjez kapital odmah i momentalno ako ikako moze, to je jedini moguci nacin da se ispliva iz ovih gofana. Sve ostalo je suplja prica

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 09 feb 2015, 16:09

evo zavrsili su sastanak,al sada na zimu nece dovoditi od njega nista nego su dogovorili na ljeto par igraca i sto je specificno nece visoke napadace nego manje i tehnicki potkovanije, mozda zele da kopiraju barsu :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 feb 2015, 16:12

e "redovno" je stvarno relativna stvar.

moj aldine...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 feb 2015, 16:13

Do ljeta ko ziv, ko mrtav.. Ako ovako ostane bice patnje na proljece..
BUDI ŽELJO !!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 feb 2015, 16:14

super je napisao/la:evo zavrsili su sastanak,al sada na zimu nece dovoditi od njega nista nego su dogovorili na ljeto par igraca i sto je specificno nece visoke napadace nego manje i tehnicki potkovanije, mozda zele da kopiraju barsu :D
Imas pp...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 09 feb 2015, 16:14

Kad smo vec kod Stile i Dialibe, evo jedne tekme iz tog perioda

[youtube][/youtube]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 feb 2015, 16:17

i onda opušteno izgubiš sva gostovanja osim derbija do kraja, onako bez ispaljenog metka.

tad se titula uzimala sa 2-3 gostujuće pobjede... :mrgreen:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 09 feb 2015, 16:20

Lijepa vremena, tad se nisam brinuo hoćemo li u Evropu ili nećemo :D , znao sam da nećemo :mrgreen:
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 09 feb 2015, 16:22

Schwarz je napisao/la:Kad smo vec kod Stile i Dialibe, evo jedne tekme iz tog perioda

[youtube][/youtube]
bandović :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jović :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 09 feb 2015, 16:24

vrbanjusa je napisao/la:Lijepa vremena, tad se nisam brinuo hoćemo li u Evropu ili nećemo :D , znao sam da nećemo :mrgreen:
Na Grbavici se tada moglo cesto vidjeti dobra tekma sa dosta lijepih poteza a i lijepih golova gdje je prednjacio Stilic sa svojim majstorijama
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 09 feb 2015, 16:26

Schwarz je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Lijepa vremena, tad se nisam brinuo hoćemo li u Evropu ili nećemo :D , znao sam da nećemo :mrgreen:
Na Grbavici se tada moglo cesto vidjeti dobra tekma sa dosta lijepih poteza a i lijepih golova gdje je prednjacio Stilic sa svojim majstorijama
To je nagore bilo, razbijali smo protivnike na Grbavici a u gostima ne možeš gola dati. Sjećam se da smo Posušje razbili 7:1. Štila je fakat veliki majstor.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 09 feb 2015, 16:28

najjače frajer objavio iznad tekmu sa posušjem, ovaj se sjeća da smo dobili posušje :mrgreen: :mrgreen:
bez uvrede :D :D

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 09 feb 2015, 16:29

plavipatriota je napisao/la:najjače frajer objavio iznad tekmu sa posušjem, ovaj se sjeća da smo dobili posušje :mrgreen: :mrgreen:
bez uvrede :D :D
Ne vidim taj klip sa posla :D
VAŽNO JE BITI ČLAN!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 feb 2015, 16:31

da nam je sad neki crnac opet :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 09 feb 2015, 16:34

fedeltafrotta je napisao/la:da nam je sad neki crnac opet :D
obojit cemo kokota :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 feb 2015, 16:35

ma igrace yoshida, stigli papiri do ukrajine :urnebes: :urnebes:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 feb 2015, 16:37

Vjerovatno su ovi nasi onda zakljucili da nam sada ne treba nijedan novi igrac. Ako cemo ostati pri razmisljanju od pocetka sezone, a to je da se iskljucivo vracaju dugovi i da se sto prije onda vratimo boljim igracima, onda nemam nista protiv.
Medjutim, uci sa ovakvom veznom linijom, koja je u najmanju ruku skromna, je totalno hrabro, pogotovo ako imas ambicije da ides medju tri ili cetiri ekipe, gdje se ide u evropu.
Ja ne znam sta ce biti sa Tomicem i da li ce ga vratiti u takmicarsku ekipu. Ako se to ne desi, mi igramo u vezi sa Eldarom, koji je vec imao sitnih problema na pripremama sa povredom, sa Amirom, koji je dijete, sa Dadom koji moze biti i ovako i onako, sa Enisom koji jos nije postao igrac,a evo dvije tri godine je kod nas i koji je promijenio bar tri trenera, gdje ga nijedan nije stavljao da igra...i mozda ce Varea na ofanzivnog veznog, sto bi bilo dobro vjerovatno. Sta ako se Eldar povrijedi, a Varea dobije crveni karton ? Cisto kao primjer eto, ili Bajic ili Kvesic da ponovo ima problem sa povredom.

Samo se nadam da se niko nece povrijediti i da necemo dobijati kartone :mrgreen: ... Sta li ce Odovic od ovog napraviti pitaj Boga. Sve mi se cini, a bilo bi mi zao da bude tako, da ce Odovic ovde biti zrtveno jagnje, umjesto dugogodisnji uspjesan trener u nasem klubu.

A na ljeto, ko ziv ko mrtav. Dogovarati sada profile igraca koji bi nam trebali na ljeto... ne ide nikako. @super, hvala sto si podijelio info sa nama.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 09 feb 2015, 16:57

A ko kaze da nece doci neki igrac??

Nece mozda od tog menadjera, ali ce jedan igrac sigurno doci, pri tome ne mislim da je to Kokot.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 feb 2015, 17:01

OdaVeliki je napisao/la:A ko kaze da nece doci neki igrac??

Nece mozda od tog menadjera, ali ce jedan igrac sigurno doci, pri tome ne mislim da je to Kokot.
Pomislio sam i ja da je ova informacija vezana samo za ovog menadzera. Nadam se da je tako i da ce neki igrac ipak doci, koji ce moci da doprinese ambicijama koje imamo. Najprije u veznom redu, ako ne vrate Tomica u takmicarsku ekipu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kosuljaplava, Semrush [Bot] i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []