Todorić najavljuje još pojačanja, samo se nadam da se ne radi o spinu i da ustvari se čovjek šali, jer da para ima, odavno bi mi doveli pleja, a ne bi čekali raskid ugovora Bože s Vošom da nađemo zamjenu Gagiću.
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
Znaš nešto što mi ne znamo po pitanju Bo-a?
Todorić najavljuje još pojačanja, samo se nadam da se ne radi o spinu i da ustvari se čovjek šali, jer da para ima, odavno bi mi doveli pleja, a ne bi čekali raskid ugovora Bože s Vošom da nađemo zamjenu Gagiću.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Para ima,crni fondovi će tek da se otvore...44Bertans je napisao/la:Znaš nešto što mi ne znamo po pitanju Bo-a?![]()
para ima i cuvaju se za kraj kao slag na tortuppppp je napisao/la:Para ima,crni fondovi će tek da se otvore...44Bertans je napisao/la:Znaš nešto što mi ne znamo po pitanju Bo-a?![]()
Samo Sarajevo
Vidi se koliko si upućen u situaciju.ppppp je napisao/la:Para ima,crni fondovi će tek da se otvore...44Bertans je napisao/la:Znaš nešto što mi ne znamo po pitanju Bo-a?![]()
Što se crnih fondova tiče, radi se o legendama koje shvataju situaciju. Da je obrnuto igrali bi sa juniorima.
Da je u komšiluku, zaledili bi se.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Za sta cuvaju "crne fondove" da mi je znat.
Za KLS i Konstantin.
Za KLS i Konstantin.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Koliko sam skontao iz medija i izjava,Đumić će biti prijavljen za KLS a do početka marta bi trebao doći centar i plej za finalne borbe u ABA(Borbe za EL).
Mens sana in corpore sano.
Todorićeva izjava i Duletova današnja daju neke od odgovora.
Ne bih nagađao dok ne vidim ishod svega....
djole
Dule je na današnjoj konferenciji rekao da računa na Đumića i u ABA. E sad da li je bio ozbiljan ili ne, vidjećemo u danima koji dolaze.
Ne bih nagađao dok ne vidim ishod svega....
djole
Dule je na današnjoj konferenciji rekao da računa na Đumića i u ABA. E sad da li je bio ozbiljan ili ne, vidjećemo u danima koji dolaze.
Pa valda mozemo prijavit jos 2 igraca u Aba ligi , ako je jedan od njih Đumić , eurocup her we come.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Đumić još nije prijavljen, tako da postoji šansa da su ostala još dva mjesta. Ne mora značiti da je plej uopšte to drugo. Vidjećemo, nema još mnogo vremena do zatvaranja rostera, a veliko je pitanje hoćemo li ga i zatvoriti. Samo nek bar povrede zaobiđu.
Danas duel sa Levskim. Značajno pojačanim Levskim koji i takav ne bi trebao biti veći problem za četu Duška Vujoševića.
Vidjećemo na šta će to ličiti sa skraćenom rotacijom na visokim pozicijama.
Vidjećemo na šta će to ličiti sa skraćenom rotacijom na visokim pozicijama.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Šuška se da bi Rićma mogao doći do kraja sezone...Dobro došlo i njemu da uđe u formu,pa na ljeto obezbjedi još jedan dobar ugovor prije penzije a dobro i nama,kvalitetan centar i iskusan,koji je već radio sa Dulom i zna sistem KKP...Imam osjećaj da ćemo Leksa ponovo gledati u crno-bijelom dresu 
to bi bilo odlicno, ali nekako mi nije realno.
sto se gagica tice, nikad ga nisam volio, a nakon sto je cedevitu castio prosle godine u 1\2 finalu organski ga nisam mogao. bez kapi mozga je igrao
ipak ne ljutim se na njega. svi mi radimo za novac, a kako da prezivis bez plate sa porodicom?!
sto se gagica tice, nikad ga nisam volio, a nakon sto je cedevitu castio prosle godine u 1\2 finalu organski ga nisam mogao. bez kapi mozga je igrao
ipak ne ljutim se na njega. svi mi radimo za novac, a kako da prezivis bez plate sa porodicom?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Momci, ako bude kakvih strimova veceras postavite ovde ili mi posaljite na PM, bio bih vam zahvalan
Kvaliteta manje vise, kad su u pitanju domace tekme nema tu HD-a i izbora hos ovaj hos onaj svakako 
1946
- djoleprijedor
- Kontakt:
Evo i Miško se javio i rekao da ima šanse da njegov klijent(Rićma) dođe u KKP.
Šanse za povratak Marića su u ovom momentu male.djoleprijedor je napisao/la:Šuška se da bi Rićma mogao doći do kraja sezone...Dobro došlo i njemu da uđe u formu,pa na ljeto obezbjedi još jedan dobar ugovor prije penzije a dobro i nama,kvalitetan centar i iskusan,koji je već radio sa Dulom i zna sistem KKP...Imam osjećaj da ćemo Leksa ponovo gledati u crno-bijelom dresu
Boris Omer Dalo ne igra za brojke.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- djoleprijedor
- Kontakt:
http://live.drakulastream.eu/players/fr ... -4528.html" onclick="window.open(this.href);return false;BitiSrcemVezan je napisao/la:Momci, ako bude kakvih strimova veceras postavite ovde ili mi posaljite na PM, bio bih vam zahvalanKvaliteta manje vise, kad su u pitanju domace tekme nema tu HD-a i izbora hos ovaj hos onaj svakako
Evo stream
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
hvaladjoleprijedor je napisao/la:http://live.drakulastream.eu/players/fr ... -4528.html" onclick="window.open(this.href);return false;BitiSrcemVezan je napisao/la:Momci, ako bude kakvih strimova veceras postavite ovde ili mi posaljite na PM, bio bih vam zahvalanKvaliteta manje vise, kad su u pitanju domace tekme nema tu HD-a i izbora hos ovaj hos onaj svakako
Evo stream
1946
Rutinsko odrađivanje posla... Kakva atmosfera

- djoleprijedor
- Kontakt:
Trening utakmica sa Levskim,svi(Sem Milutinovića),se upisali u strijelce ....Čak je i Kuzeloglu 5 koševa dao.Protivnik za 2 klase lošiji,tako da je i 50% zalaganja bilo dovoljno za pobjedu.....Idemo Ciboni pa čekamo Pantere...Budućnost ide Olimpiji i Solnoku naredna dva kola...Mogla bi i neka rotacija na tabeli pasti nakon meča u Morači 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.