San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Ako nas Memphis ne uzme ove godine Gasol dolazi nama. Dao bih Tiaga, neke role playere i par pickova za sign and trade 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kad bi nekim slucajam bilo moguce da izgubimo svaku utakmicu do kraja regularne sezone, a da ipak upadnemo u Playoff, opet bih bio siguran sto se tice nase igre u serijama na cetiri dobijene utakmice. I bio bih optimista da mozemo do kraja otici, nebitno s koje pozicije. Jer onog trenutka kad se spusti zavjesa na regularnu sezonu, mi automatski postajemo nesto drugo, u glavi trenera i svakog igraca pojedinacno. Jednostavno, ukljucuje se neki "playoff-mode"...
Tako da ovo sto radimo u prvih 50-tak utakmica, tice se samo regularne sezone, i nema ama bas nikakvog posebnog znacenja kad je Playoff u pitanju. Ali kao sto vec rekoh, ne daju mi nadu u plasman medju prve cetiri ekipe. Cak se ne bih iznenadio da, na zalost ili radost Greivisa, zavrsimo na ovoj sedmoj poziciji...
U svakom slucaju, opet cemo da zacepimo neka usta na kraju...
Tako da ovo sto radimo u prvih 50-tak utakmica, tice se samo regularne sezone, i nema ama bas nikakvog posebnog znacenja kad je Playoff u pitanju. Ali kao sto vec rekoh, ne daju mi nadu u plasman medju prve cetiri ekipe. Cak se ne bih iznenadio da, na zalost ili radost Greivisa, zavrsimo na ovoj sedmoj poziciji...
U svakom slucaju, opet cemo da zacepimo neka usta na kraju...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,nema dileme da bi mi u PO-u zaigrali mnogo bolje i ozbiljnije,ali isto tako se mora reci da mi bez HC u barem jednoj seriji nemamo sta tamo traziti.Koliko god ekipa bila dobra,isto tako treba biti realan i reci da je i stara i da nam u PO-u treba svaki oblik pomoci.Nije problem proci jednu seriju bez HC-a,ali 2-3 je vec pravi podvig,jer je konkurencija jaca,protivnicki igraci su sve zreliji i bolji,a tebi bez HC-a treba min. 6 tekmi da nekog iole ozbiljnijeg izbacis sto svakako dodatno trosi igrace...
Uh, odlicno krenulo. 15 poena za 4 minuta, sinoc u 3/4 12 zabili za isto toliko minuta.
Tony odlican na pocetku, malo u odbrani stisnuti.
Tony odlican na pocetku, malo u odbrani stisnuti.
ovo ako zijane, pozdravite se sa 3-im mijestom
Ish šejtane, ne bacaj šuhvu.
Sad sam vam gledao raspored, bit ce svega do pocetka PO.
Nama je samo bitno da odemo na +5Belmin6 je napisao/la:Ish šejtane, ne bacaj šuhvu.
Tesko je to stici za 30ak tekmi
A kako nas yebu ove oscilacije u igri yebo ga grah.
U jednom trenutku sve dobro ide, napravi se razlika, pogodi se i kakav šut preko ruke, odbrana super stoji.
Onda nas pukne neki momentum ne može se otvoren šut pogoditi, gubimo bezveze lopte, primimo glupave koševe.
Joj moram rano ustati, budu li opet zijanili, zijanit cu se i ja sutra.
U jednom trenutku sve dobro ide, napravi se razlika, pogodi se i kakav šut preko ruke, odbrana super stoji.
Onda nas pukne neki momentum ne može se otvoren šut pogoditi, gubimo bezveze lopte, primimo glupave koševe.
Joj moram rano ustati, budu li opet zijanili, zijanit cu se i ja sutra.
Auu kakva banana Timare Hibertu.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bonner i Green promasise sve zivo,a najveca tuga u tome je sto su im sutevi siroommm otvoreni!

Koja katastrofa od cetvrtine.

Odoh spavati, ovo je izgleda otišlo u qrac.
Imam osjecaj da se i Pop poselamio s ovom utakmicom, ne mogu da vjerujem kako smo odigrali i veceras i sinoc 3/4.
Imam osjecaj da se i Pop poselamio s ovom utakmicom, ne mogu da vjerujem kako smo odigrali i veceras i sinoc 3/4.
Jedva 
TAKOOOOOOOOOOOOO
Bravo Marko, kakav povratak, sjajno.
Green nije mogao ništa pogoditi, ali momak se strašno postavio i iznudio faul u napadu Stuckeya.
Uh, izvukosmo ovo nekako, bravo momci.
Bravo Marko, kakav povratak, sjajno.
Green nije mogao ništa pogoditi, ali momak se strašno postavio i iznudio faul u napadu Stuckeya.
Uh, izvukosmo ovo nekako, bravo momci.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odbrana je stvarno dobra,i u napadu ide lopta,ali jednostavno se promasuju otvoreni sutevi.Pa Green je veceras imao 1/8 za 3p, a bukvalno svaki sut mu je bio otvoren...
Ma i sinoc protiv Toronta na pocetku smo imali 9-10 razlike pa ljudi tek tako okrenuse. Veceras ista situacija. Dobro je, pobjeda se broji
Da nas je šut sekundu bolje slušao, davno bi mi ovo riješili. 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa to nam i jeste problem ove sezone-konstantnost.Imamo 30 tekmi da to pokusamo srediti...Luminary je napisao/la:Ma i sinoc protiv Toronta na pocetku smo imali 9-10 razlike pa ljudi tek tako okrenuse. Veceras ista situacija. Dobro je, pobjeda se broji
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gregg Popovich is the FIRST head coach in NBA history to win 1,000 career games and an NBA Championship with the same team.
Bravo Pop! 
Cestitke nasem Popu. 
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.