FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

OdaVeliki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la OdaVeliki » 09 feb 2015, 16:57

A ko kaze da nece doci neki igrac??

Nece mozda od tog menadjera, ali ce jedan igrac sigurno doci, pri tome ne mislim da je to Kokot.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 feb 2015, 17:01

OdaVeliki je napisao/la:A ko kaze da nece doci neki igrac??

Nece mozda od tog menadjera, ali ce jedan igrac sigurno doci, pri tome ne mislim da je to Kokot.
Pomislio sam i ja da je ova informacija vezana samo za ovog menadzera. Nadam se da je tako i da ce neki igrac ipak doci, koji ce moci da doprinese ambicijama koje imamo. Najprije u veznom redu, ako ne vrate Tomica u takmicarsku ekipu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 feb 2015, 17:02

OdaVeliki je napisao/la:A ko kaze da nece doci neki igrac??

Hajd javno napisi da ne bude kasnije :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 feb 2015, 17:06

Koji igrac ??? :D :D

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 09 feb 2015, 17:14

Standardno nase, tresla se gora , rodio se mis ;)
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 feb 2015, 17:32

mukitmovac je napisao/la:Standardno nase, tresla se gora , rodio se mis ;)
Nije samo to, nisu sigurno nikog dogovorili znam iz prve ruke.Ako nesto bude bice ovih dva tri dana dok ne krenu opet u Medjugorje.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 09 feb 2015, 17:37

pile87 je napisao/la:
Nije samo to, nisu sigurno nikog dogovorili znam iz prve ruke.Ako nesto bude bice ovih dva tri dana dok ne krenu opet u Medjugorje.
a sta je s neymom??
51%--------49%

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 09 feb 2015, 17:38

pile87 je napisao/la:
Ma sto se mene tice, kad nisu dosad ne moraju vise nikog ni dovoditi, uigraj jos malo to sto imamo i ako izborimo Evropu udaraj se nogama u guzicu.
Liverpool !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 feb 2015, 17:43

Ja sam vala već nekako blizu s tim da nećemo izboriti Evropu ove sezone, a nisam vala ni optimističan što se tiče statuta, premalo se o tome priča, pa ne vjerujem ni da će tu biti nekog specijalnog uspjeha. Samo da onda ne bude rasprodaja na ljeto i raskidi ugovora jer im se duguje i slično. Iz kluba bi definitvno trebali izaći pred navijače sada kada se dosta nekih stvari izdešavalo a 100 različitih informacija se vrti o jednoj te istoj stvari.

Pričalo se da će ovi što su već dogovorili ulaganje svog kapitala u Želju (domaći biznismeni) osigurati fine neke pare koje bi nam zadržale i Kvesica i Tomica ali i donijeli neka nova imena u ekipu.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 feb 2015, 17:45

mukitmovac je napisao/la: Ma sto se mene tice, kad nisu dosad ne moraju vise nikog ni dovoditi, uigraj jos malo to sto imamo i ako izborimo Evropu udaraj se nogama u guzicu.
Imaces zagarntovani belaj ako je ne izboris da ti ne pricam da ces mnogo teze funkcionisati u iducoj sezoni jer ce ti faliti te pare od evrope, znaci sanse ce ti u iducoj biti jos manje da izboris evropu to je put prema dole.
Sa Nyemom su se culi ali nije nista dogovoreno...S druge strane Nyema ne moze zamjeniti Tomu nije to taj profil igraca od Nyeme bi imao koristi kada bi imao jednog u paru sa njim koji zna lopte.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 09 feb 2015, 17:55

Bice ovo duga i teska polusezona za nas :roll:
Liverpool !

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 feb 2015, 18:00

Uhvatili su se posla za koji nisu bili spremni. Hadis bi bio puno bolje rješenje od Harisa. I na kraju ce se sva kola slomiti na Odi. A oni ce se koristiti otrcanom frazom " omogucili smo stručno štabu vrhunske uslove i doveli tražena pojačanja".
Nama ostaje moliti Boga da Amara otjeraju ili da Brko kupi par naših staraca.

Rios

Post Postao/la Rios » 09 feb 2015, 18:02

Jesu li nastavili da se dogovaraju sa Tomicem ili je to def. gotova prica? :think:
Inace,ja bih Tomica prikljucio 1 timu bez obzira produzio ili ne,posebno ako se ne dovede adekvatna zamjena,a tesko da hoce..Jbg,nas ocekuje teska borba za Evropu koja je od vitalnog znacaja za nas,vitalnog..Znam da ce sad neko reci sta ce nam igrac koji na ljeto postaje ( ako ne produzi ) slobodan igrac,bolje gurati nekog mladjeg i to,ali treba gledati samo kako sto lakse doci do zeljenog cilja a to je Evropa,jbg..To bi bilo neko kompromisno rjesenje po meni,ovako gubimo i mi i on..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 09 feb 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 feb 2015, 18:10

Kokot ce poslije 1. kola tražit raskid

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 09 feb 2015, 18:31

ChWilla je napisao/la:dijelom jeste u pravu, ali malo i pretjerujete jer dosta tih igrača nije bila ni sjena onoga što će kasnije postati. cocalić npr. je 2007. i 2008. sve dovodio do ludila svojim greškama, kao što je to radio i šeha sve negdje do 2010. (i prvu polusezonu 2009/10 je bio kritičan i skrivio dosta golova) mnogo igrača je igralo na pola godine da se vrati u formu pa da guli dalje, glavom bilo već negdje drugo, i tako dalje. neki koji će kasnije postati odlični igrači su jednostavno bili djeca, kao cocalić, kerla, svraka, šehić, stanić, pa i štila iako nevjerovatan talenat za naše uslove, bekrić bez iskustva u našoj prvoj ligi, konstantno će on početi igrati tek 2008/9.

što se tiče današnje ekipe, najviše fale jedan destruktivni i jedan kreativni vezni. mislim puno više nego špic.
za ove veznjake si u pravu,slažem se u potpunosti,džaba špic ako nemaš organizatora igre ,džaba odbrana ako nemaš destruktivca

amelTm
Kontakt:

Post Postao/la amelTm » 09 feb 2015, 18:36

mislim da bi nasa odbrana bila puno bolja da ispred sebe imaju jednog Zolotica ili Nyemu,po meni je prioritet zadnji vezni destruktivac

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 feb 2015, 18:38

amelTm je napisao/la:mislim da bi nasa odbrana bila puno bolja da ispred sebe imaju jednog Zolotica ili Nyemu,po meni je prioritet zadnji vezni destruktivac
Da ima jedan od ta dva igraca ili neko priblizan njima bila bi odbrana 70% bolja

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 09 feb 2015, 18:38

amelTm je napisao/la:mislim da bi nasa odbrana bila puno bolja da ispred sebe imaju jednog Zolotica ili Nyemu,po meni je prioritet zadnji vezni destruktivac
imamo eldara al on ove godine igra toplo hladno ,više hladno nego toplo

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 feb 2015, 19:30

eldar možda može i proigrati i vratiti se na nivo od prošle godine. al' to opet nije zamjena za tomu ako ne bude u ekipi.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 09 feb 2015, 19:44

ChWilla je napisao/la:eldar možda može i proigrati i vratiti se na nivo od prošle godine. al' to opet nije zamjena za tomu ako ne bude u ekipi.
onda smo obrali bostan

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.