FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SampiJuve
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la SampiJuve » 09 feb 2015, 08:30

Kakva tekma sinoc, svaka cast momcima.

Svi su odigrali dobro,Guarin pogino, treba ga poslije svake pljuvat, bolje igra. :)Santon odlican, Shaq donio pozitivnih stvari u igri, Medel standardno dobar, ostali svi OK,ali Josip Broz nas najbolji igrac sinoc. Uzivancija ga je bilo gledati, momak igra jednostavno, ne razmislja puno, ima dobar pregled igre.Vidjet cemo kako to izgleda pod nekim jacim presingom protivnika, ali za ove dvije sto sam gledao djeluje hladno i ko da igra u Italiji 20 godina. Za razliku od Kove zna dati i dugu i kratku loptu.To se i sinoc vidjelo. Siamo izvini :)

Ko je ba Dybala? :) Ako on, nekakve Moratte i ostali vijede po 30-40 miliona, onda Maurito vrijedi 100 miliona.
Murillo=JJ

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 09 feb 2015, 08:49

Volio bih sljedecu gledati Kovu izmedju Guarina i Broza, posto Medela nema zbog kartona...Guro i Broz su fizicki itekako spremni, a sa Kovom bi dobili jos jednu bolju dimenziju u igri, a igrao bi tamo gdje mu najvise odgovara...

I ono sto raduje je godine fudbalera, sinoc samo Palacio i Handa preko 30 :o

Handa 31, Juan 24, Santon 24, Ranocchia 27, Dodo 23, Broz 23, Medel 28, Guarin 29, Saqiri 24, Palacio 33, Icardi 22....

Jos su tu samo Hernanes, Vidi, i Campagnaro sa 30 i vise...

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 09 feb 2015, 17:48

[youtube][/youtube]

Kod Broza mi se skroz svidja sto podjednako dobro igra sa obje noge, sto mu omogucava da se brze rijesi lopte i ubrzava igru. Kako on i Kova fino kombinuju :cool: nadam se da iducu oba pocinju. Posto je Medel suspendovan nadam se da cemo igrat sa Brozom na DM a Kova i Guarin ispred njega. Mislim da bi odlicno funkcionisalo. Icardi i Podolski u napadu, odmorit Palacia za Ligu Europe. Ko ce docekat utakmicu :(
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 feb 2015, 18:01

SampiJuve je napisao/la: Ko je ba Dybala? :) Ako on, nekakve Moratte i ostali vijede po 30-40 miliona, onda Maurito vrijedi 100 miliona.
Samo da priupitam ko to kaže da Moratta vrijedi 30 ili ne daj Bože 40 miliona? Ne vrijedi ni 20 koliko se dalo za njega. Možda dokaže do kraja sezone i u narednoj da nije bio kiks dati tolike novce za njega, ali za sada to nije u cijelosti pokazao. I niko ne tvrdi da trenutno vrijedi tih novaca.

Dybala vrijedi više od 20 trenutno. Čisto zbog potencijala kojeg je pokazao.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 10 feb 2015, 01:31

Pozdrav raja, navijac sam grande Intera :tokralju: i novi sam aktivni clan do tada sam samo pasivni bio.

A što se tice utakmice, tesko je osporavati ikoga , svi dobro odigrali, srce na teren, brozovic odlican ( siamo na aparatima :mrgreen: šalim se kolega naravno), guarin solidan, icardi radi ono sto zna, palacio radisa na terenu, imao odlicnu situaciju nakon ubacka broza ali slabo. Forza inter

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 10 feb 2015, 01:48

Dobrodoso u pravu raju :thumbup: slobodno pisi, ne moras se stidit ;)

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 feb 2015, 01:53

L'Avvocato je napisao/la:
SampiJuve je napisao/la: Ko je ba Dybala? :) Ako on, nekakve Moratte i ostali vijede po 30-40 miliona, onda Maurito vrijedi 100 miliona.
Samo da priupitam ko to kaže da Moratta vrijedi 30 ili ne daj Bože 40 miliona? Ne vrijedi ni 20 koliko se dalo za njega. Možda dokaže do kraja sezone i u narednoj da nije bio kiks dati tolike novce za njega, ali za sada to nije u cijelosti pokazao. I niko ne tvrdi da trenutno vrijedi tih novaca.

Moratta igra u klubu koji je prvi...neigra u klubu koji je deseti...sto u prevodu znaci...nije isto igrati u sampionu i igrati u prosjecnoj ekipi...a prosjecne ekipe su od 8 og mjesta pa nadalje...Moratta ce sljedece godine akb....biti prva postava...sto znaci...cijena je onda 30. 40m eurica....pocetna...pozz :D :D

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 10 feb 2015, 01:59

Covjek je uspio napisat post rijecima a ne smajlicima :tokralju:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 feb 2015, 02:03

arminz je napisao/la:Covjek je uspio napisat post rijecima a ne smajlicima :tokralju:
:D :thumbup:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 feb 2015, 09:15

On to tvrdi jer tako mora, da bi mu post imao smisla. Izmislis neki podatak, predstavis kao cinjenicu i onda isti taj podatak pokusavas da osporis, lik se bori sam protiv sebe. :mrgreen:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 10 feb 2015, 10:56

Ko je rekao, rekli vlasnici, uprave klubova, a i po klauzulama u ugovorima se moze zakljuciti. Ispavi me ako grijesim.
Murillo=JJ

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 feb 2015, 13:24

SampiJuve je napisao/la:
Ko je rekao, rekli vlasnici, uprave klubova, a i po klauzulama u ugovorima se moze zakljuciti. Ispavi me ako grijesim.
Ma joooj davali su ljudi i za Amaurija, Diega, Hendersona, Illaramendija, Herreru i slične grdne pare pa to ne znači da vrijede tih para.

Klauzula je tu za svaki slučaj, da opravda taj neki njegov potencijal, koji realno i ispolji u datim momentima. Međutim, realna cijena je neka potpuno druga stvar.

@Sissoko Ne bih da pokrećem lavinu komentara, samo me zanimao ovaj post :)
★★★

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 feb 2015, 14:13

[youtube][/youtube]
1:13-1:30.Suze.Gotovo.

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 10 feb 2015, 15:16

@Advokat

to su ugrubo i "ubrzo" uzeti primjeri, imash ih bruku, josh gorih.Cilj posta je istaknuti licnu admiraciju prema Icardiju i izraziti misljenje o njegovoj vrijednosti na danasnjem prenapuhanom trzistu.

@Siamo
Jest tokmak, ali za sada bar izleda da zna lopte,kod njega izgleda vazi ona sa seljakom i krompirom.Udario si po njegovoj intelektualnoj strani, daj malo o prof. Mozemo li ocekivati nastavak partija kao protiv Palerma, ti ga znash bolje od ostalih?
Murillo=JJ

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 feb 2015, 15:24

Odličan je za sada,pohvalio sam ga u onoj drugoj temi par puta :mrgreen:
Mislim da bi mogao nastaviti ovako,ne je*e njega protiv koga igra.Izgleda da mu je isto jel Radnik ili Bayern s druge strane.Bolje mu je da je na terenu dobar da me ne sprdaju ljudi što je takva spodoba u Interu :lol:

After the two goals, and the lack of celebrations on the pitch, came the clarification with the fans in the garage of San Siro. According to Corriere dello Sport, Mauro Icardi was the main character both during and after the match against Palermo. After scoring twice, the Argentine player met with a group of organized supporters in the underground parking of Meazza: a way to clarify the misunderstandings that came after the insults eight days ago in Reggio Emilia when, after the defeat against Sassuolo, Maurito approached the guests sector of Mapei Stadium to give his shirt and became the protagonist of an altercation with the public. From now on the relations between the fans and Icardi have returned to being calm. From the next goal Inter’s number nine will celebrate again.
Fino.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 feb 2015, 16:32

Via his official page on Facebook, Juan Jesus wanted to express his joy of reaching 100 appearances with Inter. Here is the text of the message addressed to his fans from the Brazilian defender, who arrived to Inter in 2012 from Internacional de Porto Alegre:
“Good afternoon! Today is a special day…

First I want to thank God for the opportunity and for the life you have given me today. It’s been three years since my arrival at Inter, and I would like to thank all the teammates who have helped me along this road, the coaches who have passed and the coach who today continues to give me the opportunity to grow and gain many other objectives in my career.

It has been 3 years of joy, sadness and many struggles, but I think everything will serve me as a training ground for life.

I thank my wife C. Jesus for helping me at times when I was down, only you know what I went through when I hurt my knee, but thank God you’ve always been by my side, supporting me always, day after day.

I thank my family for having always been close… My mother, my father, my brothers and Barbara Ramon… You are very important to me, and you know how much I struggled to get this far.

Thanks to my procurator, agent and dear friend Roberto Calenda for giving me the opportunity to play in one of the biggest and most important clubs in the world… My beloved INTER.

Today I am able to realize a dream: to play in one of the stadiums that has shaped the history of football. I regard “San Siro” as my home. Every time I go onto the pitch and feel the grass under my feet I’m excited and happy to do what I love.

I arrive to the 100th game wearing “the colors of the sky and the night”: 100 matches in which I always gave my blood on the pitch, 100 matches of pure love for the shirt that I wear, 100 games in which I gave my best. And I will continue to always do my best to help my team: INTER.”
Mauro Icardi is among the top scorers in Europe top 5 leagues this season (youngest here (21).
slika
slika
Mašina :tokralju: :tokralju: :tokralju:
It took 78 games for Mario Balotelli to reach 27 goals with Inter. Mauro Icardi has already scored 27 goals in 53 games
Most chances created in Serie A this week:

[6] Xherdan Shaqiri
[4] Paul Pogba
[4] Leandro Greco
[4] Massimo Maccarone
[4] Danilo Avelar
The last three Serie A top scorers have all left the Serie A. What if Icardi ends the season as the leading scorer?

2013/14 - Immobile
2012/13 - Cavani
2011/12 - Zlatan
Inter have scored 16 goals at home in the last five meetings against Palermo in Serie A.
Brozovic won 11 duels, more than any other Inter player.
No player had more touches than Brozovic [88] tonight.
slika
Inter have won five games and lost one when leading in the first half. The loss came against Udinese.
Inter have scored seven goals from corners in Serie A 2014/15:

[2] Guarin
[2] Ranocchia
[1] Vidic
[1] Kovacic
[1] Icardi
Fredy Guarin has started all games in Serie A under Roberto Mancini (11), with Mazzarri just two this season.
:puke:
Inter have already lost seven times this season, just one fewer compared to the whole last campaign.
Palermo have never won at San Siro against Inter in Serie A (19L 8D).
Mauro Icardi has scored 10 of his 13 goals at the San Siro (4 with his left foot, 4 with right, two header).
slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 feb 2015, 00:48

Inter are due to play Hungarian side Szombathely Haladas in a friendly match at the Centro Sportivo Angelo Moratti tomorrow, Wednesday 11 February.

The match gets underway at 14:30 CET and you can watch it live on Inter Channel or you can stream the game through the Inter website inter.it.
Danas prijateljska sa Mađarima.
Inter will be without Yuto Nagatomo for 6 weeks, as the club confirmed a hamstring injury.
It was reported earlier today that the Japanese International could face up to 2 months out, but Inter expect him back in 6 weeks.
:(
Inter and Mauro Icardi’s representatives are still working on reaching an agreement for the Argentine’s contract extension. The club are in a hurry to extend Icardi’s contract after the striker did not celebrate after his two goals against Palermo. Tuttosport reports that the Nerazzurri will meet with Icardi’s entourage after Inter’s match against Celtic in Glasgow.
Tutošit,ali nadajm se da će biti još pregovora.Trenutna plaća mu je 800 000 mislim i Inter valjda nudi 2 i nesto,a njegovi ljudi 3 traze.Dao bi mu 3 bez problema.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 feb 2015, 00:57

Tri miliona za igrača njegovog kalibra su ništa. To bi trebalo odmah da se ugovori, ako je to što igrač traži.

Pa jbni Amauri je kod nas imao 4 miliona :facepalm: :facepalm: Koje bolide smo mi plaćali jbt ...
★★★

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 feb 2015, 12:08

Guarin recimo ima oko 3m.
Yesterday was the first meeting between Inter and the City of Milan for buying the San Siro after the departure of Milan which is scheduled for 2018, the summit took place between Michael Bolingbroke, the deputy mayor Lucia De Cesaris and the Department of Sport president Chiara Bisconti.

According to the BBC, Bolingbroke was keen to clear up all doubts confirming that Inter are committed to support the current modernization planned for the 2016 UEFA Champions League Final, then he went further

Then for the first time, he mentioned the idea of Inter owning the Meazza to the City of Milan giving the club six months to make a plan with a possible new meeting scheduled at the end of the season.
Bas sam prije koji dan htio pitati sta je sa stadionom.Ovo bi bilo vrhunski.
Tuttosport today gives an overview of how the San Siro will look if the plans of Erick Thohir passed with the City of Milan and they agreed to let him go forward with it, the newspaper states that it will follow the track of the new British stadiums.

The Indonesian will reconstruct the Gallery to be redesigned on the English model, the benches will follow next, bathrooms and restaurants will be added and the current ones to be redesigned in addition to the reactivation of the New Metro line 5 stop before the end of this season.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 11 feb 2015, 12:14

Konacno. To je prvi put da se spominje da bi otkupili stadion. Valjda se cekalo da Milan ozvanici svoj odlazak.

Samir izgleda ipak uvjeren u projekat koji pravimo i voljan je produzit ugovor.
The Slovenian expressed his desire to remain in Italy and continue with Inter as long as the management continues its ambitious approach in the market
Utamica je ipak u 15:15

Jonathan operiso koljeno, bice van 4 mjeseca. Znaci da ga vise necemo gledat posto nije produzio ugovor :salut:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.